Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

temiz olmali bencede bide parfüm kokusu mutlaka gelmeli burnuma bide hafif kirli sakallı olsun uzun boylu olsun elleri çok kaba olmasın bide kesinlikle esmer olsun çokmu şey istiyorumya ondan bulamıyorum heralde :asigim:

Canım Allah gönlüne göre versinn...

ben ayrı şehirdeyim gıpta ettim bak şimdisenağlamaaskerlik dediğin neki geçer igder ardı evlilik nede olsa kaydirigubbakcemile3allah tez zamnda bacım ne zamn gidiyor

Evet canım aynı şehirdeyizz...İyiki aynı şehirdeyizz uzakta olsa dayanamazdık herhalde..şimdiden askere gidecek onu düşünüyorumm .ne yapacagız diyeee..:1no2:

ne zaman gidiyo tatlım Allah sağsağlim kavuştursun inş...

Yaa kızlar bide ben sevdigim zaman biraz deli seviyorumm..Acayip sahipleniyorumm..bütün ilgisi sevgisi bana ait olsun istiyorumm..Canım aşkımda bunu biliyorr benden başka bişeye ilgisi kayınca kıyamet kopuyorrr kaydirigubbakcemile3 Peki siz nasılsınız?

tatlım valla ben nasılım bilmiyorumki 3 senedir biri yok hayatımda nerdeyse!! onun için nasıl bişeyim onu bile unuttum olunca sölerim artık :asigim: kaydirigubbakcemile3

aynı ben aynı bendelikafadulden

kızlar sevgilileriniz kaç dogumlu ben fazla yaş farkına karşıyımda tabiki nasip olunca bişe denmez ama sizler bu konuda ne düşünüyosunuz CADIARZU

tatlım valla ben nasılım bilmiyorumki 3 senedir biri yok hayatımda nerdeyse!! onun için nasıl bişeyim onu bile unuttum olunca sölerim artık :asigim: kaydirigubbakcemile3

tamam canımm biriyle cıkmaya başladıgın an nasıl bir evrim gecirdigini bize anlatırsın artık...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…