temiz olmali bencede bide parfüm kokusu mutlaka gelmeli burnuma bide hafif kirli sakallı olsun uzun boylu olsun elleri çok kaba olmasın bide kesinlikle esmer olsun çokmu şey istiyorumya ondan bulamıyorum heralde :asigim:
Evet canım aynı şehirdeyizz...İyiki aynı şehirdeyizz uzakta olsa dayanamazdık herhalde..şimdiden askere gidecek onu düşünüyorumm .ne yapacagız diyeee..:1no2:
örnek verecek olursak kavak yellerinde oynayan ibrahim kendirci biraz esmer olsun ama :roflol: :jeyyar:
deniz miydi o çocuğun adı tatlı çocuk bakdelikafadulden
Yaa kızlar bide ben sevdigim zaman biraz deli seviyorumm..Acayip sahipleniyorumm..bütün ilgisi sevgisi bana ait olsun istiyorumm..Canım aşkımda bunu biliyorr benden başka bişeye ilgisi kayınca kıyamet kopuyorrr kaydirigubbakcemile3 Peki siz nasılsınız?
ne zaman gidiyo tatlım Allah sağsağlim kavuştursun inş...[/QUOT
Canım kesin olmamakla birlikte kasım gibi düşünüyorrr...ama bakalım iyi bir iş bulursa erteleyebilirr...Bu arada senin sevgilin nerdee?? ay canım uzakta zor olur ama kıymetli olursunuzz..
Yaa kızlar bide ben sevdigim zaman biraz deli seviyorumm..Acayip sahipleniyorumm..bütün ilgisi sevgisi bana ait olsun istiyorumm..Canım aşkımda bunu biliyorr benden başka bişeye ilgisi kayınca kıyamet kopuyorrr kaydirigubbakcemile3 Peki siz nasılsınız?
ne zaman gidiyo tatlım Allah sağsağlim kavuştursun inş...[/QUOT
Canım kesin olmamakla birlikte kasım gibi düşünüyorrr...ama bakalım iyi bir iş bulursa erteleyebilirr...Bu arada senin sevgilin nerdee?? ay canım uzakta zor olur ama kıymetli olursunuzz..
izmirde canım çok ama çok zor inan uzaklık:çok üzgünüm:
tatlım valla ben nasılım bilmiyorumki 3 senedir biri yok hayatımda nerdeyse!! onun için nasıl bişeyim onu bile unuttum olunca sölerim artık :asigim: kaydirigubbakcemile3
Anladım canım harbi uzakmışş..ne yapıyor orda calışıyormu??
tamam canımm biriyle cıkmaya başladıgın an nasıl bir evrim gecirdigini bize anlatırsın artık...kaydirigubbakcemile3
gerçekten uzaktan bi ilişki çok zor arkadaşlarımdan biliyorum siz evlenmeyi düşünmüyomusunuz tatlımmm hiç bahsetmedin
Anladım canım harbi uzakmışş..ne yapıyor orda calışıyormu??
aslen oralı ünide tanıştık mesleklerimiz aynı zatikaydirigubbakcemile5
gerçekten uzaktan bi ilişki çok zor arkadaşlarımdan biliyorum siz evlenmeyi düşünmüyomusunuz tatlımmm hiç bahsetmedin
hergün ama hergün ama herşeyin yoluna girmesini beklemekten başka çare yok maddi manevi
inş o günleri beraber yaşarız anlatmamma hiç sositososito
kızlar sevgilileriniz kaç dogumlu ben fazla yaş farkına karşıyımda tabiki nasip olunca bişe denmez ama sizler bu konuda ne düşünüyosunuz CADIARZU