arkadaslar nasilsiniz ? aramizda bir is bulan varmi son günlerde?
benim acaip moralim bozuk...
bugün sinirlerim tepemdeydi... o kadar ariyorum yaziyorum ediyorum...
yok yok...
Allahim insallah bir is nasip eyler ne yapicam bilmiyorum...
Bu arada bu istihdam gecici sözleşmeli bir alım olacak..çalışma süreleri bölüme göre 6 ay ile 2 yıl arasını kapsıak..örnek veriyorum sözleşmeli bilgi işlemci alınacaksa en fazla 2 yıl sözleşme yapacaklar ve bu süre sonunda ilişkin kesilecekk..anlıcagınız herkes kendi yoluna gidecekk..
arkadaslar nasilsiniz ? aramizda bir is bulan varmi son günlerde?
benim acaip moralim bozuk...
bugün sinirlerim tepemdeydi... o kadar ariyorum yaziyorum ediyorum...
yok yok...
Allahim insallah bir is nasip eyler ne yapicam bilmiyorum...
bende tırım tırım gidebileceğim temiz bi spor salonu arıyorum canım enerjimi böyle tüketeyim kafa dağıtayım diyorum ama onuda bulamadım ne ararsam bulamıyorum zaten koca bileee-tatlicadiarzu-[/QUOTE
Yaa eskiden koca bulmak dahamı kolaydı acabaa kaydirigubbakcemile3..yoksa yeni nesil cokmu sık dokuyup ince eliyorr..benim cogu arkadasımda koca bulamamaktan şikayetcii..Şaka bir yanaa ALLAH hayırlı kısmetler karşınıza cıkarsınn .Başta içinde ALLAH korkusu sonra kadın kıymeti bilen kişilerle evlenmeyi nasip etsinnn.:Saruboceq:.
iş aş kocaalkisalkisalkisdiyorum kızlar
sabah 10 gibi kalkıyorum ilk işim maillerime ve iş ilanlarına bakmak oluyor issizin hali bu kadar olur gün içinde ders çalışıyorum aöf sınavlarım yakın ayrıca dgs sınavımda var temmuz ayındaki çok çok önemli arada dışarı çıkıyorum evde durmak imkansız çünkü insan boğuluyor sanki senağlamabir de kurs bakınıyorum haziran ayında çizim kurlarına gitmeyi düşünüyorum sen neler yapıyorsun peki gün içinde bu arada senin doğumgüün ne zamn kutlarız topikçehihoyyyt
iş bulucaz baklava yicez paranın tadını alıcaz gerisi kerim artık:ecrin_bebek:tünaydın bu arda