Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Unutma !
Göğün asıl rengi mavidir,
En kör gece bile sabahtır sonunda,
Kalbin ağlasa da gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına, yürü rüzgarlara...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Daldaki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata...
Geçerken acılardan gülmeyi unutma
Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda
Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksa da
Sen yeter ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
Hayat döner sana...

Kızlar bu şiir benden sizeeee...ASLA UMUDUMUZU YıTıRMıCEGıZZ.. HAYAT ER GEÇ BıZEDE GÜLECEKK...

Unutma !
Göğün asıl rengi mavidir,
En kör gece bile sabahtır sonunda,
Kalbin ağlasa da gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına, yürü rüzgarlara...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Daldaki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata...
Geçerken acılardan gülmeyi unutma
Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda
Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksa da
Hayat döner sana...
Hayat döner sana...

alkisalkisalkis

Kızlar hadi sohbet edelim birazz...kaynatalımmm....Bugün kursta kızlar arasında bir konu acıldıı..evleneceginiz erkekte nelerre dikkat edersiniz diyee... bende dedimki dişler vede ellerr...temizlige cok dikkat ederimm.. ya siz?

Kızlar hadi sohbet edelim birazz...kaynatalımmm....Bugün kursta kızlar arasında bir konu acıldıı..evleneceginiz erkekte nelerre dikkat edersiniz diyee... bende dedimki dişler vede ellerr...temizlige cok dikkat ederimm.. ya siz?

sevdiğim adam olsun taştan olsun beya:sm_cool:

yok kız benimkinin huyunu bildiğimden bu kadar rahatım allah şükür benden titizdir aşkım

temiz olmali bencede bide parfüm kokusu mutlaka gelmeli burnuma bide hafif kirli sakallı olsun uzun boylu olsun elleri çok kaba olmasın bide kesinlikle esmer olsun çokmu şey istiyorumya ondan bulamıyorum heralde :asigim:

temiz olmali bencede bide parfüm kokusu mutlaka gelmeli burnuma bide hafif kirli sakallı olsun uzun boylu olsun elleri çok kaba olmasın bide kesinlikle esmer olsun çokmu şey istiyorumya ondan bulamıyorum heralde :asigim:

yok anacım yakışır boncuğuma:lepi:

örnek verecek olursak kavak yellerinde oynayan ibrahim kendirci biraz esmer olsun ama :roflol: :jeyyar:

X