Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslen oralı ünide tanıştık mesleklerimiz aynı zatikaydirigubbakcemile5
Canım bizde meslektaşızz...Bizim ilişkimizde lise bittigi yıl başladıı..Dershaneye beraber gittik Üniversiteyide aynı şehirde bitirdikk.. yani hiç birbirimize uzak kalmadıkk...Allahta ayırmasın uzak bırakmasın..:Saruboceq:
84 lü tatlım
Canım bizde meslektaşızz...Bizim ilişkimizde lise bittigi yıl başladıı..Dershaneye beraber gittik Üniversiteyide aynı şehirde bitirdikk.. yani hiç birbirimize uzak kalmadıkk...Allahta ayırmasın uzak bırakmasın..:Saruboceq:
ayyy inanmıyorum ya siz birbirinize çok alışmışsınızdır kaç yıl maşallah bide hep beraber sen onsuz adımda atamazsın artık bi yere
aynı sınıftık deme ünidede delikafadulden
çok iyi bak tuttum sizi :teytey:
ne aşk ama vayyyyyyyyyyyyyyy allah en iyisini nasip etsin aşkınız adına 8 yıllıktı değil mi
Canım biz aynı yaştayız ikimizde 24 ..belkide ilişkimiz o yüzden bu kadar uzun sürdü.. herkes erkek büyük olsunn seni daha cok sahiplenir alttan alır diyor ama ben inanmıyorumm... bence fazla yaş farkı olmamalı..biz herşeyi aynı anda yaşadık..o yüzden birbirimizi daha iyi anladık..bizim şuan tek eksi yönümüz evliligimiz biraz zaman alacak ..oda askerlik iş güç felan..sevdikten sonraa ha 1 yıl sonra olmuş haa 3 yıl sonraa..
sırnaşık şey1 yaş var sadece ideal bence
ayyy inanmıyorum ya siz birbirinize çok alışmışsınızdır kaç yıl maşallah bide hep beraber sen onsuz adımda atamazsın artık bi yere
aynı sınıftık deme ünidede delikafadulden
Kızlar maşallah deyin bizim ilişkimiz 8,5 yıl olduuu ...yaa bazen korkuyorum nazar deger diye artık kimseye 8 yıl felan demiyorumm..boncuk bu arada onun bölümü işletme benimki iktisattı ama ortak derslerimiz vardıı kaydirigubbakcemile3 evet dedigin cok dogruu birbirimizin herşeyini biliyoruzz.ben onun attıgı adımı biliyorumm.. konuşmadan bile ne demek istedigini anlıyorumm..
bende katılıyorum sana aynı yaş yada bilemedin 1-2 yaş büyük olsun bazı kızlar var ayy olgun istiyoruz yaşı benden 8 9 yaş olsun diolar ben şaşırıyorum ya 19 yaşında kız 30 yaşındakiyle evlenmek istiyo ne gerek var buna zaten yaşınız büyünce olgun olacaksınızzzz
Kızlar maşallah deyin bizim ilişkimiz 8,5 yıl olduuu ...yaa bazen korkuyorum nazar deger diye artık kimseye 8 yıl felan demiyorumm..boncuk bu arada onun bölümü işletme benimki iktisattı ama ortak derslerimiz vardıı kaydirigubbakcemile3 evet dedigin cok dogruu birbirimizin herşeyini biliyoruzz.ben onun attıgı adımı biliyorumm.. konuşmadan bile ne demek istedigini anlıyorumm..
bencede herkese söleme nazar filan değer Allah korusunn maşallahhh diyelimde bişe olmasınnn
benim ilişkim seninkinin yanında yavru kalır anacımama bizdede var uzaktanda olsa bir olmak ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:asigim:
bende katılıyorum sana aynı yaş yada bilemedin 1-2 yaş büyük olsun bazı kızlar var ayy olgun istiyoruz yaşı benden 8 9 yaş olsun diolar ben şaşırıyorum ya 19 yaşında kız 30 yaşındakiyle evlenmek istiyo ne gerek var buna zaten yaşınız büyünce olgun olacaksınızzzz
hani konu aşk olunca pek göze batmıyor esasında çoğu kişi öyle düşünüyor heralde
Bende o kadar yaşa karşıyım nedenmii? belli bir süre sonra erkek birden cöküyorr.. kadın daha dinç kalınca ayak uyduramıyor...benim babamla annem arasında 9 yaş varr..başta güzel hoşş ama şimdi annem diyorr keşke 3 yaş felan olsaydıı...Arada ciddiyim kuşak farkı oluyorr..
Boncukcumm sanada Allah güzel bir ilişki nasip etsinn...ilk önce paradan puldan kariyerden öncee,, İçinde ALLAH korkusu olan vede kadın kıymeti bilen bir erkekle olmanı nasip etsinn.....Zaten digerleri bir şekilde olurr...
tamam aşık olana bişe demiyorum ama bazılarınında bakış açısı farklı oluyo örneğin 30 yaşındaki bi insan herşeyini yapmış oluyo genelde askerliktir iş güç arabası oluyo evi oluyo vs bazılarıda buna dayanarak böle yaş farkı istiyolar büyük istiyolar heralde