Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

o benim 2. öğretimimdi arada aynı derslere giriyorduk okul bitti gayrı ayrılık girdi bak pek bir hüzünlendimm şimdi

Canım biz aynı yaştayız ikimizde 24 ..belkide ilişkimiz o yüzden bu kadar uzun sürdü.. herkes erkek büyük olsunn seni daha cok sahiplenir alttan alır diyor ama ben inanmıyorumm... bence fazla yaş farkı olmamalı..biz herşeyi aynı anda yaşadık..o yüzden birbirimizi daha iyi anladık..bizim şuan tek eksi yönümüz evliligimiz biraz zaman alacak ..oda askerlik iş güç felan..sevdikten sonraa ha 1 yıl sonra olmuş haa 3 yıl sonraa..

bende katılıyorum sana aynı yaş yada bilemedin 1-2 yaş büyük olsun bazı kızlar var ayy olgun istiyoruz yaşı benden 8 9 yaş olsun diolar ben şaşırıyorum ya 19 yaşında kız 30 yaşındakiyle evlenmek istiyo ne gerek var buna zaten yaşınız büyünce olgun olacaksınızzzz

hani konu aşk olunca pek göze batmıyor esasında çoğu kişi öyle düşünüyor heralde

Bende o kadar yaşa karşıyım nedenmii? belli bir süre sonra erkek birden cöküyorr.. kadın daha dinç kalınca ayak uyduramıyor...benim babamla annem arasında 9 yaş varr..başta güzel hoşş ama şimdi annem diyorr keşke 3 yaş felan olsaydıı...Arada ciddiyim kuşak farkı oluyorr..

hani konu aşk olunca pek göze batmıyor esasında çoğu kişi öyle düşünüyor heralde

tamam aşık olana bişe demiyorum ama bazılarınında bakış açısı farklı oluyo örneğin 30 yaşındaki bi insan herşeyini yapmış oluyo genelde askerliktir iş güç arabası oluyo evi oluyo vs bazılarıda buna dayanarak böle yaş farkı istiyolar büyük istiyolar heralde

Boncukcumm sanada Allah güzel bir ilişki nasip etsinn...ilk önce paradan puldan kariyerden öncee,, ıçinde ALLAH korkusu olan vede kadın kıymeti bilen bir erkekle olmanı nasip etsinn.....Zaten digerleri bir şekilde olurr...

annemle babam arasındada 8 yaş farkı var belkide ben ondan böle bişe istemiyorum bilmiyorum ama nasip tabiki onu ayarlamak mümkün değil ama benim düşüncem bu işte 84 lü olsun dört dörtlük olsunn alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

amin tatım inş hayırlısı herşeyin

Canım genelde bu tip insanlar genelleme yapmıyorum ama cevremde gördügüm kadarıyla MANTIK evliligi yapıyor ..yani ortada pek aşk felan olmuyorr yaa görücü usulüyle oluyoo yada tamamen mantıgına yattıgı içinn..Tabi arada aşık olanlarda vardırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…