Canım genelde bu tip insanlar genelleme yapmıyorum ama cevremde gördügüm kadarıyla MANTIK evliligi yapıyor ..yani ortada pek aşk felan olmuyorr yaa görücü usulüyle oluyoo yada tamamen mantıgına yattıgı içinn..Tabi arada aşık olanlarda vardırr..
Boncukcumm sanada Allah güzel bir ilişki nasip etsinn...ilk önce paradan puldan kariyerden öncee,, İçinde ALLAH korkusu olan vede kadın kıymeti bilen bir erkekle olmanı nasip etsinn.....Zaten digerleri bir şekilde olurr...
Canım genelde bu tip insanlar genelleme yapmıyorum ama cevremde gördügüm kadarıyla MANTIK evliligi yapıyor ..yani ortada pek aşk felan olmuyorr yaa görücü usulüyle oluyoo yada tamamen mantıgına yattıgı içinn..Tabi arada aşık olanlarda vardırr..
bunun istisnaları geçtiğini sanmambu arada nasıl düğünler var kızlar hayalinizde
Kızlar bugün hadise yarı finalde yarışıyo izlicekmisinizz...kıyafetine nette baktım igrenç yaa dansöz kıyafeti resmenn kırmızı bişeee...
kızlar ne kadar çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi iyi akşamlar herkese
kızlar ne kadar çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi iyi akşamlar herkese
iyi akşamalar kızlar muhabbet süper valla bayıldım:lepi:bende üstüne denk geldim bizde bugün benimkiyle gezdik dolaştık çok iyi geldi valla işsizlik falan gelemdi aklıma -tatlicadiarzu-her konuyada değinmişsiniz maşaallahkafamçokkarıştı
süper bi muhabbet olmuş ama bayıldımhihoyyyt
okumuşsundur canım yaş konusuna ne diyosun bi fikrin vardır enişteyle aranız nasıl yaş açısından
boncuk ben de cevaplayım yaş konusunu aramızda 1 yaş var ama pek de yaş konusuna takılmamak lazım aşk bu her yaş da olabilir diyorum ben olgun erkek ayrıca kadının kıymetini çok iyi billir yerimseniben