Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

eee neler yapıosun sherin nasıl geçio günler varmı bi gelişme senin bölüm neydi tatlım...
ne zamandır evlisin çocuk varmı??? çokmu soru sordum

kızlar nerdesiniz ya bugun hep evdeyim canım çok sıkıldı ama
senağlama

eee neler yapıosun sherin nasıl geçio günler varmı bi gelişme senin bölüm neydi tatlım...
ne zamandır evlisin çocuk varmı??? çokmu soru sordum

iyiyim canım annem vardı bende yeni gitti benim günler ev işi yemek alışveriş anneme gidip gelmeyle geçiyo canım evli olunca sorumluluk fazla oluyor mecburen oyalanacak bişey buluyosun hiç bişey olmassa temizlik yapmak yetiyor insana benim bölüm de turizm hiç bir gelişme yok bu saatten sonrada hiç birşey beklemiyorum zaten olursa kpss sınavına hazırlanıcam olmassa çocuk doğrup çocuğuma bakıcam sen de var mı gelişme ssen neler yapıyosun evde canım??

benimde evli olmaktan pek farkım yok temizlik bulaşık çamaşırları makineye atma daha ne bilim herşey işte ben yapıorum bi tek kocam yok bildiğin ev hanımı hayatı yaşıyorum :çok üzgünüm:
ve buna çok üzülüyorum okudum ettim bunun içinmi sorgulayıp duruyorum bi iş yok 2 sene olacak mezun olalı artık çok sıkıcı olmaya başladı günler senağlama

ooo senin 2 sene ben napiim 2006 mezunuyum o sorgulamaları ben de ççok yapıyorum canım bunun içinmi okudum diye bunalımlara girip ağlıyorum eşimde çok üzülüyo ama alıştım gibi artık napiim ben elimden geleni yapıyorum bundan sonrası kısmet işi canım bizim gibi çok insan var üni. okuyup da ev hanımı olan çok da üzmemek gerek kendimizi sonuçta kendi elimizde olan bişey değil ya

kısmet işi evet ama ne bilim insanın sabrı tükeniyo artık üzülmemek elde olmuyo bide senin eşin var destek oluyodur güzel vakitler geçiriyosundur benim oda yok sevgilim bile yok bu anlamdada canım sıkılıyoo :çok üzgünüm:

evet boncukçum seni iyi anlıyorum bi sevgili ya da eş bambaşka oluyor işsizlik o kadar da hissettirmiyor kendini inşallah senin de kısmetlerin açılır canım ben evlendiğime hiç pişman olmadım işsizim diye -tatlicadiarzu-

tatlım bende işsizim diye evlenmeyenlerden değilim iyi biri çıksa karşıma işim yok seninle evlenmem demem ama görücü evlenmekisitemiyorum eee hep evdeyim ben kimseyi görmüyorum kimse beni görmüyor bilmiyorum bi işim olursa bi iki yeni insanlar görürüm biri çıkar belki karşıma aşık olurum bu iş hep engelmiş gibi geliyo bana :1no2:

aynı beni anlatmıssın sırnaşık şey

kendini şu an sadece işe yönlendirdiğinden bence böyle düşünüyorsun sositosositohel bir iş bul rahatla ben seni o zamn görücem

kamelyayı gören varmı aranızda

merhaba canımmm burdayımm.. nasılsınn?? ya bir iki gündür siteye fazla giriş yapamadımm.kursa gidip geliyorum tüm günümü alıyorr..bide iki gündür bunalım takılıyorumm..:1no2:sanırım regl olacagım acayip bir stres var üstümde.. durduk yere patlıyorum sinirleniyorumm..dün gece resmen aglama krizine girdimm..gittim salonda öyle boş boş agladımm..sanırım cok doldumm..senağlama

ah canım benim kıyamam iyice stres olduk şekerim hep ondan kursun nasıl gidiyor senin kafan dağılıyordur azda olsa

ah canım benim kıyamam iyice stres olduk şekerim hep ondan kursun nasıl gidiyor senin kafan dağılıyordur azda olsa

Kurs iyi gidiyor canım ..tek kötü yönü sabah 9 akşam 5..ve hergün 1 hoca gelip konferans şeklinde birşeyler anlatıyorr..sonlara dogru hepimiz kopuyoryzz..iyi yönü ise yeni bir kaç arkadas edindimm..birde kurs sonunda ücret vereceklerr ..ayrıca cv lerimiz alıp degerlendirecklerini söylediler..iş konusunda keşke hepimizi bir yere yerleştirseler ama malesef..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…