canlarım nasılsınız özledim sizi
eee neler yapıosun sherin nasıl geçio günler varmı bi gelişme senin bölüm neydi tatlım...
ne zamandır evlisin çocuk varmı??? çokmu soru sordum
iyiyim canım annem vardı bende yeni gitti benim günler ev işi yemek alışveriş anneme gidip gelmeyle geçiyo canım evli olunca sorumluluk fazla oluyor mecburen oyalanacak bişey buluyosun hiç bişey olmassa temizlik yapmak yetiyor insana benim bölüm de turizm hiç bir gelişme yok bu saatten sonrada hiç birşey beklemiyorum zaten olursa kpss sınavına hazırlanıcam olmassa çocuk doğrup çocuğuma bakıcamsen de var mı gelişme ssen neler yapıyosun evde canım??
selan kızlar nabysiniz
ooo senin 2 sene ben napiim 2006 mezunuyum o sorgulamaları ben de ççok yapıyorum canım bunun içinmi okudum diye bunalımlara girip ağlıyorum eşimde çok üzülüyo ama alıştım gibi artık napiim ben elimden geleni yapıyorum bundan sonrası kısmet işi canım bizim gibi çok insan var üni. okuyup da ev hanımı olan çok da üzmemek gerek kendimizi sonuçta kendi elimizde olan bişey değil ya
evet boncukçum seni iyi anlıyorum bi sevgili ya da eş bambaşka oluyor işsizlik o kadar da hissettirmiyor kendini inşallah senin de kısmetlerin açılır canım ben evlendiğime hiç pişman olmadım işsizim diye -tatlicadiarzu-
iyim napim hava güzel dışardaydım boş boş bakınıp geldim
benimde evli olmaktan pek farkım yok temizlik bulaşık çamaşırları makineye atma daha ne bilim herşey işte ben yapıorum bi tek kocam yok bildiğin ev hanımı hayatı yaşıyorum :çok üzgünüm:
ve buna çok üzülüyorum okudum ettim bunun içinmi sorgulayıp duruyorum bi iş yok 2 sene olacak mezun olalı artık çok sıkıcı olmaya başladı günler senağlama
tatlım bende işsizim diye evlenmeyenlerden değilim iyi biri çıksa karşıma işim yok seninle evlenmem demem ama görücü evlenmekisitemiyorum eee hep evdeyim ben kimseyi görmüyorum kimse beni görmüyor bilmiyorum bi işim olursa bi iki yeni insanlar görürüm biri çıkar belki karşıma aşık olurum bu iş hep engelmiş gibi geliyo bana :1no2:
kamelyayı gören varmı aranızda
ah canım benim kıyamam iyice stres olduk şekerim hep ondan kursun nasıl gidiyor senin kafan dağılıyordur azda olsa