Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurs iyi gidiyor canım ..tek kötü yönü sabah 9 akşam 5..ve hergün 1 hoca gelip konferans şeklinde birşeyler anlatıyorr..sonlara dogru hepimiz kopuyoryzz..iyi yönü ise yeni bir kaç arkadas edindimm..birde kurs sonunda ücret vereceklerr ..ayrıca cv lerimiz alıp degerlendirecklerini söylediler..iş konusunda keşke hepimizi bir yere yerleştirseler ama malesef..:1no2:
Sen neler yaptın canımmm? varmı bir gelişme felann?? birde devletin sözleşmeli 500 bin kişilik bir projesi varmış egerki iş felan bulamazsam ona başvurmayı düşünüyorumm..
kendini şu an sadece işe yönlendirdiğinden bence böyle düşünüyorsun sositosositohel bir iş bul rahatla ben seni o zamn görücem
Sen neler yaptın canımmm? varmı bir gelişme felann?? birde devletin sözleşmeli 500 bin kişilik bir projesi varmış egerki iş felan bulamazsam ona başvurmayı düşünüyorumm..
tatlım nasıl başvuruluyosa bizede söle işkura kayıt yaptırmak yetiyo sanırım ölemii :1closedeyes:
Bu arada bu istihdam gecici sözleşmeli bir alım olacak..çalışma süreleri bölüme göre 6 ay ile 2 yıl arasını kapsıak..örnek veriyorum sözleşmeli bilgi işlemci alınacaksa en fazla 2 yıl sözleşme yapacaklar ve bu süre sonunda ilişkin kesilecekk..anlıcagınız herkes kendi yoluna gidecekk..
yaaa bu arada ben bi iş var nisan sonu arayacaklar filan demiştim hala ses yok çıldırcam yaaaa bekle bekle ağaç oldum meyvede veremiyom kupkuru bi ağaç kavak oldum sanırım kaydirigubbakcemile3
bende tırım tırım gidebileceğim temiz bi spor salonu arıyorum canım enerjimi böyle tüketeyim kafa dağıtayım diyorum ama onuda bulamadım ne ararsam bulamıyorum zaten koca bileee-tatlicadiarzu-[/QUOTE
Yaa eskiden koca bulmak dahamı kolaydı acabaa kaydirigubbakcemile3..yoksa yeni nesil cokmu sık dokuyup ince eliyorr..benim cogu arkadasımda koca bulamamaktan şikayetcii..Şaka bir yanaa ALLAH hayırlı kısmetler karşınıza cıkarsınn .Başta içinde ALLAH korkusu sonra kadın kıymeti bilen kişilerle evlenmeyi nasip etsinnn.:Saruboceq:.
ah canım ah bende aynen 2 aydır öyle bir yerden haber bekliyorum ama tık yok...
neyse nasılsınız nasıl bi gün geçirdiniz ben bugün evde pinekledimşakkıdı
hoşgeldin boncuğum ne ettin bakiim bu gün