Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Sen neler yaptın canımmm? varmı bir gelişme felann?? birde devletin sözleşmeli 500 bin kişilik bir projesi varmış egerki iş felan bulamazsam ona başvurmayı düşünüyorumm..

inşallah bir işe yarar bu kurslar emeğinizin karşılığını alırsınız

Sen neler yaptın canımmm? varmı bir gelişme felann?? birde devletin sözleşmeli 500 bin kişilik bir projesi varmış egerki iş felan bulamazsam ona başvurmayı düşünüyorumm..

şu 500 bin olayını anlamadım sadece işkurdan mı düşünüyor bu istisdamı

tatlım nasıl başvuruluyosa bizede söle işkura kayıt yaptırmak yetiyo sanırım ölemii :1closedeyes:

tatlım nasıl başvuruluyosa bizede söle işkura kayıt yaptırmak yetiyo sanırım ölemii :1closedeyes:

canım işkura kaydın olsun yeterr..evet kayıt yaptırman yeterlii..ileriki günlerde bunla ilgili geniş bir bilgi verirlerr.bende gelişmelerden sizleri haberdar ederimm..

Bu arada bu istihdam gecici sözleşmeli bir alım olacak..çalışma süreleri bölüme göre 6 ay ile 2 yıl arasını kapsıak..örnek veriyorum sözleşmeli bilgi işlemci alınacaksa en fazla 2 yıl sözleşme yapacaklar ve bu süre sonunda ilişkin kesilecekk..anlıcagınız herkes kendi yoluna gidecekk..

aman iş olsunda tatlım napcan iki yıl belkide evde oturacaz hiç olmassa 2 yıl çalışmış oluruz ondan sonra Allah kerim kpss filan var

yaaa bu arada ben bi iş var nisan sonu arayacaklar filan demiştim hala ses yok çıldırcam yaaaa bekle bekle ağaç oldum meyvede veremiyom kupkuru bi ağaç kavak oldum sanırım kaydirigubbakcemile3

yaaa bu arada ben bi iş var nisan sonu arayacaklar filan demiştim hala ses yok çıldırcam yaaaa bekle bekle ağaç oldum meyvede veremiyom kupkuru bi ağaç kavak oldum sanırım kaydirigubbakcemile3

ah canım ah bende aynen 2 aydır öyle bir yerden haber bekliyorum ama tık yok...
neyse nasılsınız nasıl bi gün geçirdiniz ben bugün evde pinekledimşakkıdı

Bende en son 2 hafta önce gitmiştim adam gayet olumlu vede güzel konuştu ama maelseff ses seda yokk...yok bu işler böyle olmuyoo .vallahi sermayem olsa kendi işimi kurmak istiyorummm. oda yokkk

Kızlar bu arada ben haziran gibi yüzmeye yazılıyorumm .stil ögrenmek içinn..evde olmuyoo boş boş oturmak..bari biraz sporda yapmış olurumm..

bende tırım tırım gidebileceğim temiz bi spor salonu arıyorum canım enerjimi böyle tüketeyim kafa dağıtayım diyorum ama onuda bulamadım ne ararsam bulamıyorum zaten koca bileee-tatlicadiarzu-

ah canım ah bende aynen 2 aydır öyle bir yerden haber bekliyorum ama tık yok...
neyse nasılsınız nasıl bi gün geçirdiniz ben bugün evde pinekledimşakkıdı

vala ben kaç yerden bekledim bekledim sonuç fısss anlıcan bilmiyorum nereye kadar bekleyecez delikafadulden

arkadaslar nasilsiniz ? aramizda bir is bulan varmi son günlerde?
benim acaip moralim bozuk...
bugün sinirlerim tepemdeydi... o kadar ariyorum yaziyorum ediyorum...
yok yok...
Allahim insallah bir is nasip eyler ne yapicam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…