Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

lütfennnnnnnnn her şey cok güzel olsunnnnnnnn ..buna o kadar cok ihtiyacım varkiiii mafoldumben senağlama

merhaba kızlar
selam verdim ama yazamadım sonra
nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
size birşey danışcam
bu aralar iş arama faslını yavaşlattım hatta bıraktım diyebilrim
14 kasımda sevgilim askerden gelcek
e uzun zamandır görüşemiyoruz
diyorumki o vakite kadar iş aramayı bıraksam sonra mı baksam
hani daha çok ve daha rahat vakit geçirmek adına
çalışırsam çok kısıtlı olcak zaman
zaten h.sonları görüşme imkanımızda az oluyor
bi yandan da diyorumki
bakiyim yine ilanlara bi iş çıkar belki kaçırmıyım
siz ne dersiniz :uhm:

Canım sen bilirsin ama iyi bir iş olursa kaçırma derim.. ama sırf iş olsun diyede bir işe başvuracaksan boşver sevgilin gelsin onla zaman gecir...sonra adam gibi yine araştırma içerisine girersin...

merhaba güzeller çok uzak kaldım sizlerden özledim baya sizi naslsınız varmı bi gelişmeşutarafagitti

bence sen bu işin peşini bırakma hop diye bulunmuyoki ya o bıraktıgın dönemde iyi bi iş çıkarsa sen başvurmaya devam et işin olursa ozaman düşünürsün vakit geçirme meselesini

kamelyacım sana noldu kuşum????

beyaz toprak naber görünmüyosun ne alemdesin aşk iş herşey yolundamı valla ben aynıyım aşkta yok işte yok dersane var sadece kpss ye hazırlanıyorum napım

beyaz toprak naber görünmüyosun ne alemdesin aşk iş herşey yolundamı valla ben aynıyım aşkta yok işte yok dersane var sadece kpss ye hazırlanıyorum napım

Canım yaa o gün cok bunaldım resmen aglama krizine girdimm..belki burdasınız diye mesaj yazdım ama kimse yoktuu (( ..hayatıma sihirli bir değnek degmesini istiyorumm..

allahıma şükür bugünlerde herşey yolunda canım aşkta var işte:lepi:

Canım sen bilirsin ama iyi bir iş olursa kaçırma derim.. ama sırf iş olsun diyede bir işe başvuracaksan boşver sevgilin gelsin onla zaman gecir...sonra adam gibi yine araştırma içerisine girersin...

bence sen bu işin peşini bırakma hop diye bulunmuyoki ya o bıraktıgın dönemde iyi bi iş çıkarsa sen başvurmaya devam et işin olursa ozaman düşünürsün vakit geçirme meselesini

teşekkürler kızlar fikirleriniz için..opuyorumnanaktan
bakıyorum ilanlara yine ama hala bir sonuç yok.
hep tecrübesizlik yüzünden kaybediyorum
en az 3-5 sene tecrübe istiyor firmalar
ben bir yerden başlamazsam beni kimse almazsa
ben nasıl tecrübe kazancam ki kötükedihüso

ya ben şarkıcıyım
izmirliyim ama istanbula taşındık
burda bir türlü mekan bulamadım mafoldumben
ekstralar oluyor ama sürekli çalışacağım bi yer istiyorum ben
izmirde sürekli bi mekanda sahnem vardı ama istanbulda hala mekan arıyorum bulamıyorum offf senağlama

ooooooooooooooooo kimleri görüuoyummmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanjanımlarrrrrrrrrrrrr

kısa zamnda sende iş bulurun gülüm inşallah hoşgeldin aramızaa.s.

emdev selam hoşgeldin a.s.
kamelya ne oldu canım mesajını yeni gördüm neden ağladın :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…