Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

ben işkurun kursuna yazıldım çagırırz dediler çagırmadılar zaten bende şans olsaydı heyyy yavrum heyy...

ben işkurun kursuna yazıldım çagırırz dediler çagırmadılar zaten bende şans olsaydı heyyy yavrum heyy...

cnm kayıt çok fazla...çağıraacaklar die bekleme..yetişemezler...çünkü kendimden biliorum...sabah gelene öğleden sonra unutuyorum..sen takip et..Türkiye İş Kurumu - Ana Sayfa adresinden açık kursları takip et..aklına yatan olursa orada başvuru tarihini beklemeden kuruma git görüş...orada saat bulunmaz...o nedenle kaçırabilrisin..

canım ben başvurdum web tasarım kursuna sonra bekledim o açılmadı sonra değiştirdim tıbbi sekreterlik kursuna dayım ilgileniyor bu işlerin içinde,, demişler dayıma gelsin imzasını atsın yok yine ses çıkmadı gittik isminiz yok diyolar anladım vala ben bu işten bişe...

kuzucum tşk ederim canım duaların için Allah razı olsun
opuyorumnanaktan

snm anlamadım (hangi ilden bahsediyorsun ki_??kurs başlamadan nasıl yazıldın zaten yazıldıysan başlarsın...dayına nie demişler ki dayın orda neci?hiç bişey anlamadım..
neyse..ben bizim sistemi anlatayım...internette ilan edilir ama tavsiyem sık sık kuruma uğra..biz ilan edilecek günü cama asarız ..şu tarihte şunun seçmesi var deriz.o tarih ve saatte belirtilen yerde mülakat gerkirse yazılı sınav yapılır..sınav komisyonu işkur personeli ve kursu düzenleyen firma görevlilerinden oluşur.başarılı olursanız mülakattan sonra ilan edilen listelerde isminizi görebilrisiniz
o kadar yoğunlukta çağırmalarını beklemeyin..kendiniz takip edin

tşk ederim verdiğin bilgiler için nese boşver gitmek istemiyorum artık zaten kpss kursuna gidiyorum artık boş vaktim az gibi
ihtiyacı olan biri faydalansın o kurslardan zaten amaçta bu..

doğru cnm :)..ama aklınızda bulunsun..özellikle bazı kurslar çok güzel..istihdam garantili olanlar var..yakın zamanda bir fabriika için açıldı.cnc üzerine..şimdide dış ticaret ile mali hizmetler açılacak..istihdam garantili mi bilmiyorum.ama önceki açılan dış ticaret kursu güzeldi.gümrükte verildi eğitimler organize de..üni.den hocalar varmış..birde yabancı dil istediler..dediklerine göre mülakat yabancı dilde yapılmış.

hadi ya mülakat yabncı dil olarak yapılmış vay be :)))
tşk ederim canım bakalım ya kpss ye yogunlaştım çalışıyorum çok şükür,,,
inş. 8 ay bıkmadan çalışırım zaten bıkma gibi bi şansım yok ((

kızlar naber ben 3gündür siteye giremedim ya ((
kuzu napıosun canım kpss ye başladınmı çalışmaya...???

merhaba kızlar nasılsınızz? beni hiçç sormayınn .ben erkek arkadaşıma ayrılmak istedigimi söyledim yürümüyor artık bu şekildee..kendisi kabul etmedi etmiyordaa.!! benim artık hiç bişeye sabrım kalmadı ..aralık ta 9 yıl olacak..ama daha ortada bişey yok .sebep ne iş güçç yokk.. (( daha ne kadar beklicegim ne kadarrr... Çok üzgünüm çoook

Hayat cok boş ve anlamsız geliyor yaaa...yemin ederimki artık psıkolojim bozulacakk (((((((( sevdigimide kendimide artık üzmek istemiyorum ama olmuyorrr....:çok üzgünüm:mafoldumben

kamelyacım selam...üzülme lütfen herşey olacagına varır..işi gücü yoksa ve hala umursamaz davranıyorsa eger bu onun hatası...madem ayrılmayı istemiyor elinden geleni yapması gerek...
sende işsizsin sanırım.bu topice geldigine göre öyle düşündüm canım..bende işsizim eşim şükür ki çalışıyor yoksa halimiz perişan olur...
9 yıl olmuş ve ortada birşey yok demek...senin gibi bir arkadasım vardı 9uncu yılında bu yıl nişanlandı ancak...ama onun sorunu işsizlik degil aileviydi o da çok kötü yaaa...
inşallah bir çıkar yol bulursunuz..

not:konuyu senin açtıgını sonradan gördüm:))inşallah iş bulursun canım en yakınzamanda.

kamelya noluyo cicim ya ne ayrılması 9 yıl azmı şimdi herşey üstüste biniyor stres oluyor ondan böle davranıyosun sanırım herşey yoluna girer canım inşallah sakin ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…