Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum oges a.s.emdev selam hoşgeldin a.s.
kamelya ne oldu canım mesajını yeni gördüm neden ağladın :teselli:
ben işkurun kursuna yazıldım çagırırz dediler çagırmadılar zaten bende şans olsaydı heyyy yavrum heyy...
emdev selam hoşgeldin a.s.
kamelya ne oldu canım mesajını yeni gördüm neden ağladın :teselli:
ben işkurun kursuna yazıldım çagırırz dediler çagırmadılar zaten bende şans olsaydı heyyy yavrum heyy...
cnm kayıt çok fazla...çağıraacaklar die bekleme..yetişemezler...çünkü kendimden biliorum...sabah gelene öğleden sonra unutuyorum..sen takip et..Türkiye İş Kurumu - Ana Sayfa adresinden açık kursları takip et..aklına yatan olursa orada başvuru tarihini beklemeden kuruma git görüş...orada saat bulunmaz...o nedenle kaçırabilrisin..
snm anlamadım (hangi ilden bahsediyorsun ki_??kurs başlamadan nasıl yazıldın zaten yazıldıysan başlarsın...dayına nie demişler ki dayın orda neci?hiç bişey anlamadım..
neyse..ben bizim sistemi anlatayım...internette ilan edilir ama tavsiyem sık sık kuruma uğra..biz ilan edilecek günü cama asarız ..şu tarihte şunun seçmesi var deriz.o tarih ve saatte belirtilen yerde mülakat gerkirse yazılı sınav yapılır..sınav komisyonu işkur personeli ve kursu düzenleyen firma görevlilerinden oluşur.başarılı olursanız mülakattan sonra ilan edilen listelerde isminizi görebilrisiniz
o kadar yoğunlukta çağırmalarını beklemeyin..kendiniz takip edin
doğru cnm :)..ama aklınızda bulunsun..özellikle bazı kurslar çok güzel..istihdam garantili olanlar var..yakın zamanda bir fabriika için açıldı.cnc üzerine..şimdide dış ticaret ile mali hizmetler açılacak..istihdam garantili mi bilmiyorum.ama önceki açılan dış ticaret kursu güzeldi.gümrükte verildi eğitimler organize de..üni.den hocalar varmış..birde yabancı dil istediler..dediklerine göre mülakat yabancı dilde yapılmış.