Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

yerimsenibenbu avatar pek bir ünlendi buralardazemuszemusbende 4 aydır çalışıyorum gülüm allah yüzüme güldüde başladık işte :eek:senin mesleğin neydi gülüm

canım ben büro yönetimi sekreterlik mezunuyum
çok kısa bir çalışma dönemim oldu
halkla ilişkiler-sekreterya üzerine iş bakıyorum ama nasip iştefisfisfis

canım dersler fena degill....bide iş olsa süper olacakk :)): seni işler nasıl ..iyce alıştınmı iş hayatınaa???

alışma süreci hala devam ediyor bacım ama memnunum allaha şükür işte olur senin ben eminim vereliniortakkamelyam benim

alışma süreci hala devam ediyor bacım ama memnunum allaha şükür işte olur senin ben eminim vereliniortakkamelyam benim

canummmmmmm coook tşk ederimmmmmm... ne güzel moral veriyosunnn:1hug: kızzz cok seviyorum benn seniiiiiiiiii...:1hug:

günaydın miillet.... nasılsınız. ben aynıyım hiç bi değişiklik yok dersane dışında :KK43:((
kamelya halkbankın sınavına giriyomusun canım....

kuzu dersane fena degil gidip geliyorum işte
kamelyacım hayırlısı ama torpil bulamasan zor gibi 350.000 kişi başvurmuş sömürüyorlar insanı başka bişe degil.1.500 kişi alacaklar..
kpss yi naptın çalışıyomusun dersaneye filan gidecekmisin..

bide hangisine giriyosun uzman yard. servis görevlisimi yoksa ikisidemi
sizin orda girebiliyomuusun başka şehire gitmen gerekecekmi canım...

bide hangisine giriyosun uzman yard. servis görevlisimi yoksa ikisidemi
sizin orda girebiliyomuusun başka şehire gitmen gerekecekmi canım...

yok canım sadece bir tanesine girecegim..umudum yokk ama yinede bir denicegim allah büyük..bu arada adana da yapıyorlar sınavı..başka ilde girmeme gerek yok ..kısmet olursa kasımda da kpss hazırlanmaya başlıcagımm.. dershaneye hala yazılmadımm..belki gitmem ayy cok kararsızımm.....:KK43:((

naber kızlar sınav tarihleri açıklanmış lisans 10-11 temmuz 2010...
önlisans ve lise 26 eylül 2010..
hayırlı olsun bakalım...

X