Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

ne kadarda birbirimize benziyoruz yinede iyi düşün derim bacımmafoldumben

kuzu sana noldu yaa senin kaç yıl olmuştuu
buarada kamelyaaa nerdesin huhu
kızlar haftaiçi işkurun bilgisayarlı muh. kursuna gidiyorum
haftasonu kpss kursuna gidiyorum hiç boş günüm yok valla ne iyi oluyo yaa hergün evden çıkıyorum bide biri var çok hoşuma gidiyor belki bişeler olur bakalım naaaasiiiippp
aşık olup biriyle görüşürsem süpper olcekkkk yuppiiiiii hayırlısı bakalımmm.....

merhaba kızlarr...yaaa yok biz ayrılamadıkk...(( aynıyım hayatımda degişen hiç bişe yok...iş olmadan bizde olmıcagız biliyorum ama yapacak bişey yok....( bu arada boncugum senin adına cok sevindimm..darısı bana yaa biraz heycan istiyorum biraz hayatım olumlu yönde bişeyler olsun istiyorum..neyse hayırlısı artık..kuzum sende hiç üzülmee aynı gün doğmuşuz ama kaderimizde aynı olmasın..bari siz bir an önce kendinizi toparlayında fazla uzatmadan ciddiye bindirin..hepinizi cok öpüyorumm..

ayyy burdayım çok yoruluyorum ya bu ara kurstan kursa gitmek çok yoruyor beni bide evde yatmaya alışmışım çok zor geliyor...
kamelyacım üzülme herşey yoluna girecek inşallah..benim arkadaşımda sizin gibi onlar 8 yıldır görüşüyolardı bayrama nişanlanıyolar Allah ın izniyle inşallah seninde böle güzel haberlerini alacaz buna inanıyorum ben......
kuzu dersaneye gidiyomusun????
kamelyacım imkanın varsa kpss düşünüyosan bi kpss kursuna git çok iyi geliyor hem düzenli ders çalışabiliyor insan.....

cnm hayırlı olsun başladın mı işkur kurslarına..elinde belgen olsun..sonuçta meb onaylı...memur olarak atansan bile dursun..para vermion hem para alıyon üstüne...:dance:

cnm hayırlı olsun başladın mı işkur kurslarına..elinde belgen olsun..sonuçta meb onaylı...memur olarak atansan bile dursun..para vermion hem para alıyon üstüne...:dance:

canım tşk ederim evet başladım 2 haftadır gidiyorum ya ben bişe sorcam devamsızlık yapınca para kesiliyormu???? 3 gün hakkınız var dediler bize..

evet canım paran da kesilir hatta bildiğim kadarıyla keyfi bırakırsan verilen para geri alınır.ama SGK lı olacağın bi iş bulursan -ki işkur un amacı budur doğal olarak - ücret kesiilir ama para iadesi istenmez

hadi ya ayy bide para ödüyomuşum durduk yere :)))
ama çok sıkıcı bi kurs ayaklarım geri geri gidiyor resmen ama 1 ay dayancaz artık ((
hocalar çok gıcık ilkokul ögrencisi gibi muamele ediyolar seviye acayip düşük bana öle geldi bilmiyorum diğer kurslar nasıl....

süpermiş ya ben hala başlayamadım ders çalışmaya:kedi:hangi kitaptan çalışıyorsun bacum

süpermiş ya ben hala başlayamadım ders çalışmaya:kedi:hangi kitaptan çalışıyorsun bacum

tatlım fdd yayınları var bende finale gidiyorum dersane olarak
ayrıyetten güvender var soru bankalarım var yaprak testlerim var pegem,ihtiyaç,yargı buldugum herşeyi topluyorum bissürü sorum oldu şimideden çözülmek için bekliyorlar
konuları önce hocalardan dinliyorum not tutyorum eve gelince pegemle hocaların notlarını harmanlayıp temiz defterime geçiriyorum böle çalışıyorum sonra yaprak test çözüyorum...
daha çok soru çözemiyorum konular biraz birikseydi kafamda şöle bi tablo oluşsaydı günde baya bi soru çözmem gerek çünkü...
çok soru çözerek oluyor bu işler. konuyu istediğin kadar bil yani..
bide yediklim soruları bulsaydım çok iyi olacak....

bütün kurslar farklıdır.sizin seviyeye uygun anlatmaya çalışır.yok bütün arkadaşlarınızın derdi aynıysa hocayla konuşun.olmadı işkur a dilekçe yazın.hangi ildesin bilmiyorum.unutma ki öğrenmek için gidiyorsun.vaktini boşa harcatma..yazık olur..o kurslardan mezun olup iş bulan olduğu gibi boş gidip bomboş bitiren de var..24 ay başka kursa katılamazsın artık bilgin olsun.
kpss ye gelince dediğin gibi soru önemli..öss nin basiti sonuçta...konular ilkokul konusu matematikte..faiz, havuz,sayılar filan...geo yok gibi..2-3 soru filan..önemli olan tarih..çok derinlemesin bilgi istemezler asllında...kronolojik olarak bil ,önemli olayları farkını bil..çoğu kişi tarihten çekinir bu nedenle belirleyicidir aslında..
bol deneme çöz süreli..

evet canım bakalım ya biraz düzeldi hoca.....
lisans kpss çok zor canım basit degil öss gibi zor anlayacan matematiği filan baya zorluyorlar

lisansı da biliyorum...pratik lazım..onu da denemelerle yaparsın..çok bilgiden ziyade yorum önemlidir

tamam canım sorayım sedna arkadaşım ilk önce merhaba bende işkurun kursuna katılmayı düşünüyorum ama öğrenmek istediğim bu kursa katılıp bitirdikten sonra başka kurslara da katılabilir miyiz yoksa belli bir süreden sonra mı hakkımız oluyor?

bende bişey sorcam sednacım bu ücret toplu olarak kurs bitimindemi yatıor yoksa ay sonuna bi kısmı yatarmı bana bilgi verebilirmisin canım...
bazı duyumlar alıyorum her ay sonu paran yatar kursa gittigin gün hesaplanıp diyenler var
ocak ayını bulur diyenler var nasıl oluyor bu işler canım kursa başlayalı 15 gün oldu daha bi 20 günüm daha var aralık 17 de bitiyor kurs

çalışkan öğrenci seni:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…