merhaba kızlar nasılsınızz? beni hiçç sormayınn .ben erkek arkadaşıma ayrılmak istedigimi söyledimyürümüyor artık bu şekildee..kendisi kabul etmedi etmiyordaa.!! benim artık hiç bişeye sabrım kalmadı ..aralık ta 9 yıl olacak..ama daha ortada bişey yok .sebep ne iş güçç yokk.. (( daha ne kadar beklicegim ne kadarrr... Çok üzgünüm çoook
kuzu sana noldu yaa senin kaç yıl olmuştuu
buarada kamelyaaa nerdesin huhu
kızlar haftaiçi işkurun bilgisayarlı muh. kursuna gidiyorum
haftasonu kpss kursuna gidiyorum hiç boş günüm yok valla ne iyi oluyo yaa hergün evden çıkıyorum bide biri var çok hoşuma gidiyor belki bişeler olur bakalım naaaasiiiippp
aşık olup biriyle görüşürsem süpper olcekkkk yuppiiiiii hayırlısı bakalımmm.....
cnm hayırlı olsun başladın mı işkur kurslarına..elinde belgen olsun..sonuçta meb onaylı...memur olarak atansan bile dursun..para vermion hem para alıyon üstüne...:dance:
ayyy burdayım çok yoruluyorum ya bu ara kurstan kursa gitmek çok yoruyor beni bide evde yatmaya alışmışım çok zor geliyor...
kamelyacım üzülme herşey yoluna girecek inşallah..benim arkadaşımda sizin gibi onlar 8 yıldır görüşüyolardı bayrama nişanlanıyolar Allah ın izniyle inşallah seninde böle güzel haberlerini alacaz buna inanıyorum ben......
kuzu dersaneye gidiyomusun????
kamelyacım imkanın varsa kpss düşünüyosan bi kpss kursuna git çok iyi geliyor hem düzenli ders çalışabiliyor insan.....
süpermiş ya ben hala başlayamadım ders çalışmaya:kedi:hangi kitaptan çalışıyorsun bacum
bütün kurslar farklıdır.sizin seviyeye uygun anlatmaya çalışır.yok bütün arkadaşlarınızın derdi aynıysa hocayla konuşun.olmadı işkur a dilekçe yazın.hangi ildesin bilmiyorum.unutma ki öğrenmek için gidiyorsun.vaktini boşa harcatma..yazık olur..o kurslardan mezun olup iş bulan olduğu gibi boş gidip bomboş bitiren de var..24 ay başka kursa katılamazsın artık bilgin olsun.
kpss ye gelince dediğin gibi soru önemli..öss nin basiti sonuçta...konular ilkokul konusu matematikte..faiz, havuz,sayılar filan...geo yok gibi..2-3 soru filan..önemli olan tarih..çok derinlemesin bilgi istemezler asllında...kronolojik olarak bil ,önemli olayları farkını bil..çoğu kişi tarihten çekinir bu nedenle belirleyicidir aslında..
bol deneme çöz süreli..
tatlım fdd yayınları var bende finale gidiyorum dersane olarak
ayrıyetten güvender var soru bankalarım var yaprak testlerim var pegem,ihtiyaç,yargı buldugum herşeyi topluyorum bissürü sorum oldu şimideden çözülmek için bekliyorlar
konuları önce hocalardan dinliyorum not tutyorum eve gelince pegemle hocaların notlarını harmanlayıp temiz defterime geçiriyorum böle çalışıyorum sonra yaprak test çözüyorum...
daha çok soru çözemiyorum konular biraz birikseydi kafamda şöle bi tablo oluşsaydı günde baya bi soru çözmem gerek çünkü...
çok soru çözerek oluyor bu işler. konuyu istediğin kadar bil yani..
bide yediklim soruları bulsaydım çok iyi olacak....