slm kızlar...
halkbank,denizbank,iş bankasının sınavları var ilgilenen arkadaşlar sitelerine girip inceleyebilirler.....
ben artık bankayla ugraşmıyorum kpss ye asılacam inşallah biyerler olur....
herkese kolay gelsin...
Merhaba canlar nasılsınız? boncugum ben banka sınavlarına girecegim ama zerre kadar ümidim yok.. bende kpss hazırlanacagımm .
dersaneler ne zamn başlıyor balım
alllah çok çok çok daha iiiyi etsin balım bana gelince benim işim biraz zor evde kaldım gitti yani:gitme:
Merhaba arkadaşlar ..Şuanda iş aradıgım halde iş bulamayan bayanlar kervanında bende varım...Günleriniz nasıl geciyor.?.Özellikle bekar olanlar neler yapıyorlar?...Ben kursa gitmek istiyorum ama hangi kursa gitsem diye düşünüyorum..Daha dogrusu el sanatları dikiş nakış türü kurslarla hiç aram yok cünkü yapmayı sevmiyorum..Şimdiye kadar pek cok kursa gittim ama hepsi kişisel gelişim ve iş içindi. Tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirm..a.s.
ayy kamelya ben ben ben
beni seç beni seç :roflol:
günlerim çok sıkıcı geçiyor valla
cv yolla,kk'ya takıl
kk'ya takılmak elbette sıkıcı değil ama bi işim olsa daha güzel olur
neden ben iş bulamıyorum yaaa:sinifsinif:
Canım yaaa hoşgeldin aramızaa.. inşallah bir an önce iş bulursun ..vallahi biz burda arkadaşlarla alıştık işsizligee. neysekim aramızdan bir iki arkadaş iş bulduu darısı sana ve bizlereee:1hug:
amin bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5hep dua ediyorum valla nasıslınız bu arada bacular
amin bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5hep dua ediyorum valla nasıslınız bu arada bacular
amin canım inş. yaa
bakarsın bir gün kızlaaaaaaaaaaaaar işe başladım diye mesaj atmışız buraya :1rolleyes:
kuzum seni bu avatrından tanıyorumkaydirigubbakcemile3
sende mi işsizsin uffff:teselli:
kuzum ben iyiyim sen nasılsın hayatımmm???
iyiyim balım sen nnasılsın dersler nasıl gidiyoryerimseniben