Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

slm kızlar..ya epeyce okudum sayfaalarınızı..muhabbetiniz ne güzel ya..çok sevdim..
hadi beni de aranıza alın nooolluuurrr:)))....şaka bi yana ben de işsizdim bi aralar..işsiz filan..şimdi ÇOOOKK ŞÜKÜR işim var.devlet baba sağolsun :)kpss sayesinde atandık..şu işe bakın ki işkur dayım şimdi..hiç aklımdan geçmezdi aslında işkur...NASİP:))şimdi hatalarımı neden iş bulamadığımı yakından görüyorrum..en önemli hatamız aslında okul bitince her şeyin olacağını sanmakmış(...okulda bize diplomayı alınca uçmaya başlıcakmışız gibi gösteriyorlar...PALAVRA PALAVRA....
yardımcı olabileceğim bişey olursa yardım ederim...
görüşürüz

slm kızlar...
halkbank,denizbank,iş bankasının sınavları var ilgilenen arkadaşlar sitelerine girip inceleyebilirler.....
ben artık bankayla ugraşmıyorum kpss ye asılacam inşallah biyerler olur....
herkese kolay gelsin...

Merhaba canlar nasılsınız? boncugum ben banka sınavlarına girecegim ama zerre kadar ümidim yok.. bende kpss hazırlanacagımm .

dersaneler ne zamn başlıyor balım

iyi tatlım dün biraz yabancılık vardı millet birbirine bakıyor öle :)))
bugun daha iyi ortam oluşturmaya başladım inşalahhh
bugun daha bi zevkli geldi inşallah hep severek giderim zorla gitmek istemem çünkü mutlu bi ortam olsunki derslerime iyi çalışayım kızlar filan iyi hocalarda iyi fena degiller şimdilik ilerleyen zamanlarda belli olur herşey..
sen ne yapıosun erkek arkadaşın iş buldumu evlenmiyonuzmu kıııı :)))))

alllah çok çok çok daha iiiyi etsin balım bana gelince benim işim biraz zor evde kaldım gitti yani:gitme:

alllah çok çok çok daha iiiyi etsin balım bana gelince benim işim biraz zor evde kaldım gitti yani:gitme:

ohooo sende evde kaldıysan ben napım kızım senin sevgili var bende o yok yavrum ben nidem nerelere gidem :sinifsinif:
dersanedede hiç hoşuma gitmedi oglanlar :)))) napacam ya evde kaldım sanırım kabullenip oturayım bari artık baksana hiç bişe olmuyo yaş kemale erdiii

sen adamı bulur ikna eder evlenir birde çocuk yaparsın benim üztümekaydirigubbakcemile3

ayy kamelya ben ben ben
beni seç beni seç :roflol:
günlerim çok sıkıcı geçiyor valla
cv yolla,kk'ya takıl
kk'ya takılmak elbette sıkıcı değil ama bi işim olsa daha güzel olur
neden ben iş bulamıyorum yaaa:sinifsinif:

Canım yaaa hoşgeldin aramızaa.. inşallah bir an önce iş bulursun ..vallahi biz burda arkadaşlarla alıştık işsizligee. neysekim aramızdan bir iki arkadaş iş bulduu darısı sana ve bizlereee:1hug:

amin bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5hep dua ediyorum valla nasıslınız bu arada bacular

Canım yaaa hoşgeldin aramızaa.. inşallah bir an önce iş bulursun ..vallahi biz burda arkadaşlarla alıştık işsizligee. neysekim aramızdan bir iki arkadaş iş bulduu darısı sana ve bizlereee:1hug:

amin canım inş. yaa
bakarsın bir gün kızlaaaaaaaaaaaaar işe başladım diye mesaj atmışız buraya :1rolleyes:

amin bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5hep dua ediyorum valla nasıslınız bu arada bacular

kuzum seni bu avatrından tanıyorumkaydirigubbakcemile3
sende mi işsizsin uffff:teselli:

amin canım inş. yaa
bakarsın bir gün kızlaaaaaaaaaaaaar işe başladım diye mesaj atmışız buraya :1rolleyes:

kuzum seni bu avatrından tanıyorumkaydirigubbakcemile3
sende mi işsizsin uffff:teselli:

yerimsenibenbu avatar pek bir ünlendi buralardazemuszemusbende 4 aydır çalışıyorum gülüm allah yüzüme güldüde başladık işte senin mesleğin neydi gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…