kızlar bu bölümü yeni buldum bende işsizim evliyim okulöncesi öğretmenliği bölümüm kocaman izmirde sıkılıyorum offffffffffff
Canım evet 8,5 yıl oldu gelde onu birde bana sorr...Kavga gürültü patırdı geçti vallahi 8,5 yıll.. Ben kendisine diyorum alıştım böyle ömür boyu cıkalım biz senle evlenmeye gerek yok:roflol: ..zaten 16 yaşımdan beri senleyimm..Hala bekliyorum gelip beni istesinnn kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ara sıra didişsekte Allah tüm sevenleri kavuştursun bir an önceeee
Canım insanın istemedigi bir işte calışması eminim cekilmez oluyordurr.. o yüzden sırf para kazanmak içinde sevmedigim bir işte calışmakta istemiyorum düşünsene günümün 8 yada 10 saati orda gececek...::1no2: Zaten hayalım hep türkçe ögretmeni olmaktı kısmet olmadıı.. şimdide banka yada insan kaynakaları departmanlıgını istiyorumm ama oda zor gibi off yaaa..senağlama
merhaba bizim tayfa nasılsınız?
kızlar ne haber 23 nisanımız kutlu olsun gamyoncuiremsu
h.g din tatlım
evet haklısın canım işe basladıgımda bir problem yoktu benim ama zaman geçtikçe ben de senin gibi düşünmüştüm şu an da önce alanımla ilgili iş istiyorum severek yapabileceğim bir iş.bankaların sınavları haziranda baslayacakmıs sanırım ben de girmeyi düşünüyorum inş. dilediğin olur kamelya.
merhaba bizim tayfa nasılsınız?
İş bankası haziranda sınav acacakmı:1shok: aaa ne güzell öyle bişey varsaa cok mutlu olurumm.. bende halk bankası acacak diye duydum ama ne kadar dogru bilmiyorumm...
slm kızlar tşk ediyorum 23 nisanımızı kutlayan arkadaşlara hihoyyyt
biçok banka açacak diye duyuyorum ama gerçekleşir inş :Saruboceq:
İş bankası haziranda sınav acacakmı:1shok: aaa ne güzell öyle bişey varsaa cok mutlu olurumm.. bende halk bankası acacak diye duydum ama ne kadar dogru bilmiyorumm...
kızlar banka ilanlarını takip edeceğiniz bir site ismi buldum özelden atabilirim adını isterseniz
Kızlar yaaa iş kısmet içinn bildiginiz dualar yada ne bilimm yaptıgınız birşeyler varmıı ?? burda paylaşalım da kısmetimiz acılsın birazz...
Bakın ben bir yerde okudum bunu yarın yapacagımmm...
Cuma günü sela vakti, evdeki 7 kapı kapatılacak. Banyo ve tuvalet kapılarında uygulanmazmış. Bulunduğunuz odanın kapısını da kapatın. Her kapı için bir yasin okunacak.Birinci yasin bittiğinde, bulunduğunuz odanın kapısını açmadan önce "bu kapı gibi işlerim açılsın" deyin. Bunu diğer 6 kapı için de yapın. En sona sokak kapısını bırakın ve ardına kadar açın. 1-2 dakika açık kalsa yeter..Kızlar yarın ben bunu yapacagım isterseniz sizde deneyinnn...
sen dene sonucu bize yaz olurmu bekliyorum meraklayerimseniben