Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

haa kızlar biişi söleyim sizlere işkurun kursları varmış başvurdunuzmu bi bilginiz varmı kurslardan birini seçiyomussun bedava üstelik günlük 15 liramı ne para yatıyomuş bankaya

Evet canım ben biliyorumm..ama aklıma yatan bir kurs cıkmadı ..bu kursların adı istihdam garantili kurslarmışş öyle dediler...Birde her ilde farklı bölümlerde acılıyorrr

Merhaba tatlımm ben pazartersi günü görüşmeye gittim hiç sorma 45 dk boşa bekledim ..müdür toplantıda diye iptal oldu bu hafta tekrar gidecegimmm...Sen neler yaptınn??

Ahh canım yaaa neyse inş. hayırlı ise olur:Saruboceq:
Ben başvuruyorum ama bi sonuç yok malesef:1no2:

Ahh canım yaaa neyse inş. hayırlı ise olur:Saruboceq:
Ben başvuruyorum ama bi sonuç yok malesef:1no2:

Canım benim sıkma canını sende...Ben inanıyorum olacak eminim.. hem az önce konusu geçtii kızlarla okudunumu bilmiyorumm ..egerki bu topikte hepimiz iş bulursak topigin ismini degiştirecegizzz..kaydirigubbakcemile3

Canım benim sıkma canını sende...Ben inanıyorum olacak eminim.. hem az önce konusu geçtii kızlarla okudunumu bilmiyorumm ..egerki bu topikte hepimiz iş bulursak topigin ismini degiştirecegizzz..kaydirigubbakcemile3

Ayy inş:roflol:

şans yok cepte para yok ev araba yok yok Allah yokkkkk seviyorum bu adamı ya murat boz iyi şarkı yapmış benim için sanki hihoyyyt sositososito

ya kızlar aklıma geldi böle sürekli iş iş diyoruz burda başka şeylerdende bahsedebiliriz aklınıza gelen varsa yazın olmazmı kafa dagıtmak amaçç :teytey:

iyiyim canım burda hava bir yağmurlu bir güneşli dengesiz .sen nasılsın haber bekliyorsun demi işten ?

iyiyim canım burda hava bir yağmurlu bir güneşli dengesiz .sen nasılsın haber bekliyorsun demi işten ?

Canım haber bekliyorum eger bugün aramazlarsa yarın son kez gidip ben görüşecegim Alacaklarsa adam gibi alsınlar almıcaklarsa olumsuz desinlerde ona göre bileyimm sıkıldım artıkk...klava:

Tünaydın kızlarrr
Nasılsınızzzzkaydirigubbakcemile2

mesela kaydirigubbakcemile3sen aç knuyu biz devam ettirek

hımm topu ben size attıydıydım sizde bana geri attınızz kaydirigubbakcemile3
ne olabilir mesela evde ne yapıyosunuz sadece iş ilanları filanmı yoksa kendinize uğraşacak bişiler buldunuzmu mesela ben peçetelik yapıyorum çok zevkli vede basit fotograf makinem olsaydı çeker koyardım ama yok :sm_confused:

Kızlar evlenmeyi düşünüyormusunuz?? benim uzun süreli bir ilişkim varrr ama iş olmadan evlilik düşünmüyorumm..yaa bu devirde herşey maddiata bakıyor..:1no2:

ben evlenmeyi düşünüyorumda istiyorumda ama önce iş olsunda istiyorum amannn ne bilim karışık benim kafammm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…