Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm topu ben size attıydıydım sizde bana geri attınızz kaydirigubbakcemile3
ne olabilir mesela evde ne yapıyosunuz sadece iş ilanları filanmı yoksa kendinize uğraşacak bişiler buldunuzmu mesela ben peçetelik yapıyorum çok zevkli vede basit fotograf makinem olsaydı çeker koyardım ama yok :sm_confused:
benimde 3 senelik bir iişkim var bende önce kendi ayaklarımın üstünde durup daha sonra evlenmeyi düşünüyorum açıkcası bu bana daha mantıklı geliyor
ben çizim programlarını öğrenmeye çalışıyorum kendimi mesleki anlamda geliştirebilmek için yoksa tüm kapılar kapalı bana :çok üzgünüm:
tam bana uygun bir durum kaç aydır işsizim iş aramayı da bıraktım su ara krizden dolayı tüm gün evdeyim hafta sonu kursum va o kadar.Allah hepimize hayırlı iş versin.
Canım aramıza hoşgeldinnnnnnn:1hug:..evet burdaki arkadaşlar gibi bende işsizim.. Artık iş aramaktan sıkıldım diyebilirim ..2008 haziranda mezun oldum nerdeyse 1 yıl olacak iş peşindeyimm..Şimdiye kadar bir cok iş başvurusu yaptım bir kacındanda olumlu dönüş oldu ama bana uygun degildii:çok üzgünüm:.Allah hepimize hayırlı iş kapıları acsınnn..:Saruboceq:
tam bana uygun bir durum kaç aydır işsizim iş aramayı da bıraktım su ara krizden dolayı tüm gün evdeyim hafta sonu kursum va o kadar.Allah hepimize hayırlı iş versin.
ay benim de topiclere laf yetiştirmekten insan işsizliğini unutuyor kaydirigubbakcemile3
kızlar bu bölümü yeni buldum bende işsizim evliyim okulöncesi öğretmenliği bölümüm kocaman izmirde sıkılıyorum offffffffffff
Vicdancım Allah tamamamını erdirsinn senin yine 3 yıllıkmış benimki 8,5 yıllık ve hala cıkıyorumm ..daha dogrusu kendimi bildim bileli aşkımlayımmm kaydirigubbakcemile3..dur bakalım şu işimizi bir halledelimm nişan felan düşünüyoruz ama kısmettt....Bazen ara sıra kavgalarımız oluyor ama birbirimizi idare ediyoruz iştee..
vicdancım ve kamelyacım Allah kavuştursun inş...
kamelya 8.5 yıl maşallah valla a.s.
kızlar bu bölümü yeni buldum bende işsizim evliyim okulöncesi öğretmenliği bölümüm kocaman izmirde sıkılıyorum offffffffffff
Canım aramıza hoşgeldinnnnnnn:1hug:..evet burdaki arkadaşlar gibi bende işsizim.. Artık iş aramaktan sıkıldım diyebilirim ..2008 haziranda mezun oldum nerdeyse 1 yıl olacak iş peşindeyimm..Şimdiye kadar bir cok iş başvurusu yaptım bir kacındanda olumlu dönüş oldu ama bana uygun degildii:çok üzgünüm:.Allah hepimize hayırlı iş kapıları acsınnn..:Saruboceq:
hoşgeldin canım valla bu kk yı kuran arkadaşlara ne kadar tşk etsem azdır en azından bi nebzede olsa can sıkıntım gidiyo
hoşbuldum arkadaslar.ben de mezun olalı 3 yıl olacak işimle alakalı olmayan baska bi yerde çalıştım bir müddet şimdi de kriz var işte evdeyim.bir an önce bitse de iyi işler bulsak.