ayy canım geçmiş olsun dediğin gibi düşüne düşüne bi yerlerimiz iflas ediyo artık benimde canım çok sıkılıyo hele bu ara bahar geldi kışın yine oturuyosun evde pek dokunmuyo ama ne bilim yaa pofff pofffff :1no2:
dualarını tez zamanda kabul etsin inş. canım :1hug:
Canım banada böyle bir mesaj gelmiş..ama adanada sınav yapılmıyorr...bende ankarada girerim sınava artıkk ..Allahtan anne tarafım ankaralı kalacak yerim varr..Çok saol canım haber verdigin içinn...
7 haziran sanırım sınav inş 7 hazirana kalmadan iyi bi iş buluruzda buna gerek kalmaz
a.s.selamlar .. güzel hafta sonları kızlar ...
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bundan 1 ay önce bir iş için başvuru yapmıştımm adamlar şimdi beni aradılarr.salı günü mülakata cagırdılar ..:sm_cool:Sanırım ön elemeyi geçmişim şimdi ikinci elemeye cagırdılarr..:teytey:. ayy şoktayımm şuann......Yaa ben o başvuruyu unutmuştumm bileee.....Ben iş için başka bir yerden haber beklerken burdan haber geldiiiii......Yaptıgım dua kabul oldu sanırımmm:lepi:....ALLAHIM hakkında hayırlıysa olsunn..degilse başka bir kapı acc demiştim...Düşünsenize bide haftaya her iki yerdende olumlu cevap gelirmişş..kaydirigubbakcemile3Kızlarr artık aramalarına bile sevinir oldummm..İNŞALLAH hepimiz yavaş yavaş iş güç sahibi olacagızz....:Saruboceq:
Canım çok sevindim senin adına hadi bakalım ilk iş bulan sen olucan galiba aramızda el sür kız bizlere bizede nasip olsun. a.s.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bundan 1 ay önce bir iş için başvuru yapmıştımm adamlar şimdi beni aradılarr.salı günü mülakata cagırdılar ..:sm_cool:Sanırım ön elemeyi geçmişim şimdi ikinci elemeye cagırdılarr..:teytey:. ayy şoktayımm şuann......Yaa ben o başvuruyu unutmuştumm bileee.....Ben iş için başka bir yerden haber beklerken burdan haber geldiiiii......Yaptıgım dua kabul oldu sanırımmm:lepi:....ALLAHIM hakkında hayırlıysa olsunn..degilse başka bir kapı acc demiştim...Düşünsenize bide haftaya her iki yerdende olumlu cevap gelirmişş..kaydirigubbakcemile3Kızlarr artık aramalarına bile sevinir oldummm..İNŞALLAH hepimiz yavaş yavaş iş güç sahibi olacagızz....:Saruboceq:
Merhaba hoşgeldin nasılsınnn?? Nasıl geçiyor hayatttt...
çok sevindim kamelyam inşallah hakkında hayırlısı olur canım.hihoyyythihoyyythihoyyyt