Tamam canım ben yarın denicegimm..Allahım yaa ne olur hepimize hayırlı güzel işler nasip eylee....:Saruboceq:
hangimiz önce işe başlarsa baklava var işin ucunda ona göreekaydirigubbakcemile5
günaydın güzellerr!!!
pofff yaaa nisanın sonuna dogru bi iş vardı belli olacaktı hala bi haber yok nisanın bitmesine 6 gün kaldı
:1no2: .fisfisfis:sm_confused: :a015: :mymeka::enbuyukkk:
ah canım çok geçmiş olsun takma bu kadar issizliktan bir de sağlıktan olursak ne kalır elimizde yoksa:teselli:
Kızlarr herkese merhaba ben geldimm...Yaa bugün tüm günn oturdum dua ettim dün size dedigim duayı yaptımm...İnşallah kabul olur yaaa...:Saruboceq:Bu arada zaten iki gündür dişim agrıyo doktora felanda gitim ilaç verdi şuan onları kullanıyorumm pazartesi tekrardan gidecegimm. vallahi işsizlik bende stres yapa yapa hem psıkolojimi hem bedenimi etkiledi:çok üzgünüm:
Bankamıza, Genel Müdürlük Bölümlerimizde görevlendirilmek üzere sınavla Uzman Yardımcıları alınacaktır.Dört aşamalı sınav sürecinin ilk aşaması olan "Yazılı Sınav", 07 Haziran 2009 tarihinde; İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilecektir. Sınav," Genel Yetenek Testi" Güncel Ekonomi Testi" Mesleki Bilgi Testi olmak üzere üç bölümden oluşup aynı gün içerisinde tamamlanacaktır. Başarılı olan adaylar bundan sonraki aşamalarına katılmaya hak kazanacaklardır.Sınav süreci ve Uzman Yardımcılığı pozisyonu ile ilgili ayrıntılı bilgiye isbank.com.tr adresinden veya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.http://www.isbank.com.tr/content/TR...ozisyonlar/Uzman_Yardimcisi-678-241.aspxSınav başvurularınızı, internet sitemizdeki "İş Başvuru Formu"ndan 28.05.2009 mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Başvuru yapmadan önce, daha önce veritabanımıza kaydetmiş olduğunuz özgeçmiş bilgilerinizi kontrol edip güncellemeniz yararınıza olacaktır.Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, esenlikler dileriz.Saygılarımızla, TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü
arkadaşlar bana böle bi mail gelmiş sizleride bilgilendirmek istedim belki haberi olmayanlar vardır