Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

hangimiz önce işe başlarsa baklava var işin ucunda ona göreekaydirigubbakcemile5

aboooooo baklavaya hayır denmez ağzım sulandı

ben kaçar kızlar aşkı memnu başladı bu aralar bayagı bi heyecanlı görüşürz diziden sonra.... öptümm sizleriii sositososito

bitti dizi bende laf yetiştiriyordum dizi bölümüne

günaydın güzellerr!!!
pofff yaaa nisanın sonuna dogru bi iş vardı belli olacaktı hala bi haber yok nisanın bitmesine 6 gün kaldı

:1no2: .fisfisfis:sm_confused: :a015: :mymeka::enbuyukkk:

günaydın güzellerr!!!
pofff yaaa nisanın sonuna dogru bi iş vardı belli olacaktı hala bi haber yok nisanın bitmesine 6 gün kaldı

:1no2: .fisfisfis:sm_confused: :a015: :mymeka::enbuyukkk:

Evet canım nisan bitiyor hala bir duyuru falan yok.

mayısıda bekleyelim bakalım yapmadıgımız şey değil dimi gamyoncuiremsu

Kızlarr herkese merhaba ben geldimm...Yaa bugün tüm günn oturdum dua ettim dün size dedigim duayı yaptımm...ınşallah kabul olur yaaa...:Saruboceq:Bu arada zaten iki gündür dişim agrıyo doktora felanda gitim ilaç verdi şuan onları kullanıyorumm pazartesi tekrardan gidecegimm. vallahi işsizlik bende stres yapa yapa hem psıkolojimi hem bedenimi etkiledi:çok üzgünüm:

ah canım çok geçmiş olsun takma bu kadar issizliktan bir de sağlıktan olursak ne kalır elimizde yoksa:teselli:

ah canım çok geçmiş olsun takma bu kadar issizliktan bir de sağlıktan olursak ne kalır elimizde yoksa:teselli:

Saol canım benim :1hug: Ya napim acayip sıkılıyorum:çok üzgünüm: ama dedigin cok dogru stres yüzünden bide sağlıgımızdan olmayalımm..ya bu arada ben haber bekliyordum yaa hala ses cıkmadı yaa bende tekrar gitmedimm sanırım o iş yattıısenağlama

ayy canım geçmiş olsun dediğin gibi düşüne düşüne bi yerlerimiz iflas ediyo artık benimde canım çok sıkılıyo hele bu ara bahar geldi kışın yine oturuyosun evde pek dokunmuyo ama ne bilim yaa pofff pofffff :1no2:
dualarını tez zamanda kabul etsin inş. canım :1hug:

Bankamıza, Genel Müdürlük Bölümlerimizde görevlendirilmek üzere sınavla Uzman Yardımcıları alınacaktır.Dört aşamalı sınav sürecinin ilk aşaması olan "Yazılı Sınav", 07 Haziran 2009 tarihinde; ıstanbul, Ankara ve ızmir'de gerçekleştirilecektir. Sınav," Genel Yetenek Testi" Güncel Ekonomi Testi" Mesleki Bilgi Testi olmak üzere üç bölümden oluşup aynı gün içerisinde tamamlanacaktır. Başarılı olan adaylar bundan sonraki aşamalarına katılmaya hak kazanacaklardır.Sınav süreci ve Uzman Yardımcılığı pozisyonu ile ilgili ayrıntılı bilgiye isbank.com.tr adresinden veya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.http://www.isbank.com.tr/content/TR...ozisyonlar/Uzman_Yardimcisi-678-241.aspxSınav başvurularınızı, internet sitemizdeki "ış Başvuru Formu"ndan 28.05.2009 mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Başvuru yapmadan önce, daha önce veritabanımıza kaydetmiş olduğunuz özgeçmiş bilgilerinizi kontrol edip güncellemeniz yararınıza olacaktır.Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, esenlikler dileriz.Saygılarımızla, TÜRKıYE ıŞ BANKASI A.Ş.ınsan Kaynakları Yönetimi Bölümü

arkadaşlar bana böle bi mail gelmiş sizleride bilgilendirmek istedim belki haberi olmayanlar vardır

Canım banada böyle bir mesaj gelmiş..ama adanada sınav yapılmıyorr...bende ankarada girerim sınava artıkk ..Allahtan anne tarafım ankaralı kalacak yerim varr..Çok saol canım haber verdigin içinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…