Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

benimde 3 senelik bir iişkim var bende önce kendi ayaklarımın üstünde durup daha sonra evlenmeyi düşünüyorum açıkcası bu bana daha mantıklı geliyor

ben çizim programlarını öğrenmeye çalışıyorum kendimi mesleki anlamda geliştirebilmek için yoksa tüm kapılar kapalı bana :çok üzgünüm:

AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNfNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

benimde 3 senelik bir iişkim var bende önce kendi ayaklarımın üstünde durup daha sonra evlenmeyi düşünüyorum açıkcası bu bana daha mantıklı geliyor

Vicdancım Allah tamamamını erdirsinn senin yine 3 yıllıkmış benimki 8,5 yıllık ve hala cıkıyorumm ..daha dogrusu kendimi bildim bileli aşkımlayımmm kaydirigubbakcemile3..dur bakalım şu işimizi bir halledelimm nişan felan düşünüyoruz ama kısmettt....Bazen ara sıra kavgalarımız oluyor ama birbirimizi idare ediyoruz iştee..

ben çizim programlarını öğrenmeye çalışıyorum kendimi mesleki anlamda geliştirebilmek için yoksa tüm kapılar kapalı bana :çok üzgünüm:

Kızlar yaa bende hobi olarak bişeyler düşünüyorum ama dikiş nakış işleri hiç bana göre degil sıkılıyorum sevmiyorum...Kişisel gelişim kursuna gidim diyorumm diksiyon vb şeylere bakalım artıkk..Okul zamanında iş için bilgisayarmış ehliyetmiş muhasebeymiş ingilizceymiş öyle kurslara gittimm.. Şimdi ne yapsam diye düşünüyorumm ?? varmı güzel fikirleriniz....

tam bana uygun bir durum kaç aydır işsizim iş aramayı da bıraktım su ara krizden dolayı tüm gün evdeyim hafta sonu kursum va o kadar.Allah hepimize hayırlı iş versin.

tam bana uygun bir durum kaç aydır işsizim iş aramayı da bıraktım su ara krizden dolayı tüm gün evdeyim hafta sonu kursum va o kadar.Allah hepimize hayırlı iş versin.

Canım aramıza hoşgeldinnnnnnn:1hug:..evet burdaki arkadaşlar gibi bende işsizim.. Artık iş aramaktan sıkıldım diyebilirim ..2008 haziranda mezun oldum nerdeyse 1 yıl olacak iş peşindeyimm..Şimdiye kadar bir cok iş başvurusu yaptım bir kacındanda olumlu dönüş oldu ama bana uygun degildii:çok üzgünüm:.Allah hepimize hayırlı iş kapıları acsınnn..:Saruboceq:

güzelim senin 1 yıl olacak ben ne yapım ya benim 2 yıl olcak nerdeyse offf 2007den beri işsizim puffff!!! :çok üzgünüm:delikafadulden yakında çıldırcam senağlama

hoşgeldin canım valla bu kk yı kuran arkadaşlara ne kadar tşk etsem azdır en azından bi nebzede olsa can sıkıntım gidiyo

ay benim de topiclere laf yetiştirmekten insan işsizliğini unutuyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bu bölümü yeni buldum bende işsizim evliyim okulöncesi öğretmenliği bölümüm kocaman izmirde sıkılıyorum offffffffffff

kızlar bu bölümü yeni buldum bende işsizim evliyim okulöncesi öğretmenliği bölümüm kocaman izmirde sıkılıyorum offffffffffff

hepimiz çok sıkılıyoruz burda birbirimizi teselli ediyoruz biraz olsun geçiyo can sıkıntımız aramıza hoşgeldinn canım :içelim:

vicdancım ve kamelyacım Allah kavuştursun inş...
kamelya 8.5 yıl maşallah valla
a.s.

vicdancım ve kamelyacım Allah kavuştursun inş...
kamelya 8.5 yıl maşallah valla
a.s.

Canım evet 8,5 yıl oldu gelde onu birde bana sorr...Kavga gürültü patırdı geçti vallahi 8,5 yıll.. Ben kendisine diyorum alıştım böyle ömür boyu cıkalım biz senle evlenmeye gerek yok:roflol: ..zaten 16 yaşımdan beri senleyimm..Hala bekliyorum gelip beni istesinnn kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ara sıra didişsekte Allah tüm sevenleri kavuştursun bir an önceeee

Hoşgeldinn canım aramızaa..Bu arada okulöncesi ögretmeniymişsin özel kreşlerde felan calışmayı düşünmedin mi? sizin bölüm bayagı bir revactaa..

hoşgeldin canım valla bu kk yı kuran arkadaşlara ne kadar tşk etsem azdır en azından bi nebzede olsa can sıkıntım gidiyo

hoşbuldum arkadaslar.ben de mezun olalı 3 yıl olacak işimle alakalı olmayan baska bi yerde çalıştım bir müddet şimdi de kriz var işte evdeyim.bir an önce bitse de iyi işler bulsak.

hoşbuldum arkadaslar.ben de mezun olalı 3 yıl olacak işimle alakalı olmayan baska bi yerde çalıştım bir müddet şimdi de kriz var işte evdeyim.bir an önce bitse de iyi işler bulsak.

Canım insanın istemedigi bir işte calışması eminim cekilmez oluyordurr.. o yüzden sırf para kazanmak içinde sevmedigim bir işte calışmakta istemiyorum düşünsene günümün 8 yada 10 saati orda gececek...::1no2: Zaten hayalım hep türkçe ögretmeni olmaktı kısmet olmadıı.. şimdide banka yada insan kaynakaları departmanlıgını istiyorumm ama oda zor gibi off yaaa..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…