Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

ayyyy kızlar ömrünüz sınavlarla geçiyo valla bana daral geldikafamçokkarıştı

vala ilkokul beşten buyana sınava giriyoz bu ne yaa

gerçi biz bi kaç sınav sanslıyız bide sbs çıktı çocuklar her yıl sınava giriyolar daha iyi gerçi ama stresi çok yaa offffff

hoşgeldin canım:teselli:

hoşbulduk vereliniortak

canım hoşgeldinmi denir ne denir bilmiyorum yahu

off offf canım iyice sıkılmaya başladı benim bu iş olacakmı acepp,,

bu belirsizlik yüzünden bi gün ölecem
mafoldumben

aynen bende öyle mezun olduğumdan beri 10 dan fazla görüşme yaptım ama hepsi fıs senağlama
hepsine bir ümitle gidiyorum bu sefer olcak diye ama hersefer hayal kırıklığıyla dönüyorum :1no2:

Aramıza hoşgeldin canımmm.....a.s.

valla canım 2 yıldır bekle bekle salak oldum iyice,,

geçen bi 10 gün önce az kaldı işe giriyodum bilgisayar sertifikan yok giremezsin dediler,,

düşün ya lisans mezununa basit bi belge soruyolar bilgisayarı açıp kapamayı bilmeyenlerin sertifikası var diye işe alınırlar benim düşdüğüm duruma bak mafoldumben

nasıl umutlanmış sevinmiştim nihayet oldu diye ama olmadı,, mafoldumben

sonra tamam sertifikayı alınca gel dediler bende devam eden bi kursa yazıldım 10 gün içinde aldım sertifikayı,,

ama halen bi ses yok sinirlerim iyiden iyiye bozuldu valla,,
napcam bilmiyorum

sıcaklarda bastırıyo iyice bunalıyorum çıldırcam bu iki gündür acaipim yaa deli gibi bagırmak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum offf
mafoldumben

kızlar bu sene olursa sınav yandım hiç bişi bilmiyorum nasıl hazırlancam?? bide tekrar 2010 da yapılcak mı ki??

kızlar bu sene olursa sınav yandım hiç bişi bilmiyorum nasıl hazırlancam?? bide tekrar 2010 da yapılcak mı ki??

hep yandık canım yapılmasını hiç istemiyorum

ama 2010 dada yapılacak sanırım

ama yapılmazda bu yıl yapılırsa bu sefer kesinn yandık hemde öle böle degil yani

-tatlicadiarzu- :1no2:

Aramıza hoşgeldin canımmm.....a.s.

hoşbulduk :içelim:

işe bak ya gelde deli olma inşallah güzel haberler alırsın
bende aynı senin gibiyim sıkıntıdan evdekilere sarıyorum valla
canlarım benim iyice bunalıma girmeyim diye seslerinide çıkaramıyolar
sonra onları üzdüğüme üzülüyorum
valla bu işsizlik cinnet sebebi hakikaten çıldırma noktasına getiriyo insanı

hep yandık canım yapılmasını hiç istemiyorum

ama 2010 dada yapılacak sanırım

ama yapılmazda bu yıl yapılırsa bu sefer kesinn yandık hemde öle böle degil yani

-tatlicadiarzu- :1no2:

valla benimde kafam karıştı

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...89935-m252jde-2010-kpss-2009a-al305nd305.html

daha adam yapılabilir diyo valla bunla ilgili haberleri okudukça iyice cinler tepeme çıkıyor en iyisi okumamak

canım sen hiç çalıştınmı ne zaman mezun oldun ne zamadır iş iş diye bekleyenlerdensin :uhm:

canım sen hiç çalıştınmı ne zaman mezun oldun ne zamadır iş iş diye bekleyenlerdensin :uhm:

:1hug:
ben ocak 2008 de mezun oldum tatlım
mart 2008 de işe girdim ama ne iş bütün gün duvarları izledim yaşlı amcalarla sohbet ettim hiç bir iş yaptırmadılar bana, resmen imzam için almışlar beni tek yaptığım şey imza atmaktı diplomamı kullandılar yani
bunu anladığımdan beri yaklaşık 1 yıldır iş arıyorum
ama nereye gitsem olmuyo
biz sizi arıcaz diyolar ne arayan ne soran var
en son geçen hafta bir görüşmeye gittim
1 haftadır aramıyolar arıcaz demişlerdi onlarda neyse ben aradım böle böle yarın haber vercez dediler bakalım ne kadar doğru :jeyyar:

inşallah hayırlı haberlerle dönerler canım valla bu işsizlik çok zor hep bişeyler eksik gibi geliyor sanki işim olunca herşey düzene girecek bende yoluma kendim devam edebilecekmişim gibi geliyo

inşallah hayırlı haberlerle dönerler canım valla bu işsizlik çok zor hep bişeyler eksik gibi geliyor sanki işim olunca herşey düzene girecek bende yoluma kendim devam edebilecekmişim gibi geliyo

aynen aynen herşeyi ona bağladım bende hayatı dondurdum resmen:)
bir işe girsem herşey yoluna gircek sanki
umarım en kısa zamanda hepimiz hayırlısıyla buluruz güzel işler :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…