Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Canım rüyadan uyandımm nihayetttt delikafadulden..yaa şunu anladımm gercekten seven erkek her fedakarlıgı yapıyorr..mesala benim aşkımm şuan çalışmıyo etmiyoo ama en özel günümüde elinden geldigince mükemmel yapmaya çalışmışşş..canım aşkımmm cok seviyorum senii....ara sıra ona deli olsamda iyiki aşkıma 9 yılımı vermişimm..:nazar:

eeeeeeeeee dediğin gibi boşuna vermedinya 9 seneni allah hep hep hep daha iyisini daha romentiğini versin böyle günlerle aşkınla:Saruboceq:emi

merhaba kızlar kamelyacığımın mutlu haberlerini okudum ben heycanlandım ne kadar güzel bir gün olmuş Allah daim etsin canım yeni işin hayırlı olsun:nazar:

valla kamelya süper ya bende çok heyecanlandımm inşallah en kısa süredede işe başlarsın süpper olurrr yuppiiii opuyorumnanaktan

boncukcumm napıyosunn??

canım meraba iyiyim ama biraz yorgunum abimler bizim buraya taşındı şehir dışındaydılar evle filan ugraştık bi kaç gündür yorucu geçiyor

ve benim bekleme mesaim yine başladı ee sertifikada tamam nolcak
bilmiyorum yine pazartesiyi bekliyorum bekle bekle canım çıktı yahuu
mafoldumben

sen nasılsın canımm...

iyiyim canım dün annemdeydim orda kaldım eve bi geldim su yok kesinti varmış geceye kadar yemek de yok dışarı çıkcaz artık eşimin gelmesini bekliyorum işsizlik bunaltıyo arada beni ya şu memur olanlara o kadar özeniyorum ki bugün alışveriş merkezinin servisyle eve gelirken 6 -7 bayan bindi bi bakanlığın önünde indiler şoför diyo ki her öğlen gelirler buraya yemek yemeye bi de alışveriş yapmışlar ohhh ne rahat walla içim gitti tabi benim demafoldumben

merhaba kızlar kamelyacığımın mutlu haberlerini okudum ben heycanlandım ne kadar güzel bir gün olmuş Allah daim etsin canım yeni işin hayırlı olsun:nazar:

Canım benimm cok tşk ederimmm,,,,:1hug: Daha iyisi daha güzel günler sizin olsunn .inanın uzun zamandır böyle bir şeye ihtiyacım vardıı..Resmen içim kararmıştıı..

valla kamelya süper ya bende çok heyecanlandımm inşallah en kısa süredede işe başlarsın süpper olurrr yuppiiii opuyorumnanaktan

Saol boncugummmmmm .bakalım hakkımda hayırlıysa başlamak nasip olsunnn....Sen ne yaptın canım iş konusunu belli tam ne zaman başlıcagınnn..

Saol boncugummmmmm .bakalım hakkımda hayırlıysa başlamak nasip olsunnn....Sen ne yaptın canım iş konusunu belli tam ne zaman başlıcagınnn..

inşallah hayırlısı olur canım

benim belli degil bakalım yine bekliyorum bekleme masaisi başladı benim yine..
mafoldumben

içim bi garip böle cız cız edip duruyo

bide kpss mi ne yapacaklarmış sonbaharda bu kadar saçma bi sistem görmedim yahu 2010 diye ona göre herşey ayarlıyo millet 3-4 ayda çalışmaya başlasan ne kadar puan alabilirsinki saçma sapan iş yapıyolar valla anlamıyorum

gerçi bu bi söylenti neler neler sölüyolarda yapamıyolar gerizakalılar ya :mymeka:

inşallah hayırlısı olur canım

benim belli degil bakalım yine bekliyorum bekleme masaisi başladı benim yine..
mafoldumben

içim bi garip böle cız cız edip duruyo

bide kpss mi ne yapacaklarmış sonbaharda bu kadar saçma bi sistem görmedim yahu 2010 diye ona göre herşey ayarlıyo millet 3-4 ayda çalışmaya başlasan ne kadar puan alabilirsinki saçma sapan iş yapıyolar valla anlamıyorum

gerçi bu bi söylenti neler neler sölüyolarda yapamıyolar gerizakalılar ya :mymeka:

canım evet bende nette okudummmm ne kadar dogru bilmiyorum hadi dogruysaa 3 yada 4 ayda ne kadar verimli ders calışılır işte orası mechull...fisfisfis hele bu sıcaklardaaaaCADIARZU

canım evet bende nette okudummmm ne kadar dogru bilmiyorum hadi dogruysaa 3 yada 4 ayda ne kadar verimli ders calışılır işte orası mechull...fisfisfis hele bu sıcaklardaaaaCADIARZU

resmen oynuyolar bizimle iyi bişey yaptıklarını sanıyolar ama bu iyilikmi şimdi,,

geçen seneden haberimiz olsa adam gibi çalışır girerdik sınava,,

şimdi babamdan bi ton azar yicem yine yok ders çalışmadın bu sansı degerlendir filan bu sansmı sanssızlıkmı yaa valla sinirlerim çok gergin bugun

abimde gelmiş müjdeli haber gibi bak bu sene yapacaklarmış sınav diyo gülermisin aglarmısın tobe tobe...
:nazar: delikafadulden

resmen oynuyolar bizimle iyi bişey yaptıklarını sanıyolar ama bu iyilikmi şimdi,,

geçen seneden haberimiz olsa adam gibi çalışır girerdik sınava,,

şimdi babamdan bi ton azar yicem yine yok ders çalışmadın bu sansı degerlendir filan bu sansmı sanssızlıkmı yaa valla sinirlerim çok gergin bugun

abimde gelmiş müjdeli haber gibi bak bu sene yapacaklarmış sınav diyo gülermisin aglarmısın tobe tobe...
:nazar: delikafadulden

canım bu haberi tv kanalları verdimi..ben sadece nette okudummm.. yaa kesin dogruysaa ben haftaya derse başlayim diyorummm...bu konuyu güncel tutalımmmm :kahve:

X