Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisayar ve solid works için canımcım
Kuzum sana bişey soracagımmm... sitede okudum bu sizin sevgilinle cıkma tarihinizmii.. 07.12.2006 işte bu tarihte taktık biz yüzüklerimizi alabildiğince sadeydi çok mutlu olmuştummmmmmm çok tabii aynı gün içindede çok büyük bir kavga etmiştik ama olsun:)böylem sade mi sade içinde isimlerimizin
yazdığı...
canımmmmmmmmm şok olmaaa bizde 07.12.2001 tarihinde cıktık..bende bu tarihte yüzük taktımmm...kız bizim senle cok ortak yönümüz varr.. ay bacımmmmm aynı gün dogmuşuz anladımda özel günlerimizdemi aynı senleeee kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum ciddimisin:1shok::1shok::1shok::1shok:kamelya biz ayrılmayak anam koparmayak bağımızı olurmu beni iyicene sarmaya başladı arkadaşlığımız zatenopuyorumnanaktan
vala olurmu olur da ben kartlaşırım anacım evlenelim olup bitsin aynı tarihte en geç iki seneye kadar olmazmı:Saruboceq:diğer sözlerinede aynen katılıyom sen veya ben şehir değiştirecez sanırım birşey sorucam en sevdiğin renk ne
bi uyku bastırdı bi uyku bastırdı kızlar sıcaktan dayanamadım biraz şekerleme yapayım dedim ama ne mümkün sıcaktan uyuyamıyorumda :sinifsinif:
kamelyacım ve kuzum ne hoş tesadüf böyle güzel anlarızın bir olması ama farklı olan bişey var birinizin sevgilisi balık:lepi:diğerinki koooç:dilcikar:tabii kuzumun gönlü sevmiş bi kere allah ayırmasın:Saruboceq:
canım zaten bende en geç 2 seneye kadar evlenmek istiyorumm...bu arada en sevdigim renkler beyaz, yeşil,.. kıyafetlerde kışın daha cok krem ve kahve kullanıyorumm. yazında beyaz ve yeşil rengin hastasıyım...
bi uyku bastırdı bi uyku bastırdı kızlar sıcaktan dayanamadım biraz şekerleme yapayım dedim ama ne mümkün sıcaktan uyuyamıyorumda :sinifsinif:
kamelyacım ve kuzum ne hoş tesadüf böyle güzel anlarızın bir olması ama farklı olan bişey var birinizin sevgilisi balık:lepi:diğerinki koooç:dilcikar:tabii kuzumun gönlü sevmiş bi kere allah ayırmasın:Saruboceq:
Çok haklısın canım yaaa havalar iyi ısındııı..insan acayip mayışıyoo...evet canım kuzu mutlu olsunda koş moç balık malık farketmezz kaydirigubbakcemile3.. gönüller bir olsunn:1hug:
benimki koçtu kuzu oldu kızzzzzzzzzzzzzzŞeniztopumuz birlikte toplu nikah yapalım nedersiniz:asigim:
adam olsun da bizizm olsun gıııııııııııııııııııııııııııı:dance:
ağzından bal damlıyoo canım yaaa inş bakalım nasip:kedi: