Canım rüyadan uyandımm nihayetttt delikafadulden..yaa şunu anladımm gercekten seven erkek her fedakarlıgı yapıyorr..mesala benim aşkımm şuan çalışmıyo etmiyoo ama en özel günümüde elinden geldigince mükemmel yapmaya çalışmışşş..canım aşkımmm cok seviyorum senii....ara sıra ona deli olsamda iyiki aşkıma 9 yılımı vermişimm..
boncukcumm napıyosunn??
dua ediyom gülüm inşallah bir aksilik çıkmaz haber et bize olurmu meraktan çatlarım valla:kedi:
merhaba kızlar kamelyacığımın mutlu haberlerini okudum ben heycanlandım ne kadar güzel bir gün olmuş Allah daim etsin canım yeni işin hayırlı olsun
valla kamelya süper ya bende çok heyecanlandımm inşallah en kısa süredede işe başlarsın süpper olurrr yuppiiii opuyorumnanaktan
Saol boncugummmmmm .bakalım hakkımda hayırlıysa başlamak nasip olsunnn....Sen ne yaptın canım iş konusunu belli tam ne zaman başlıcagınnn..
herkes iş kadını oluyor yahu süperopuyorumnanaktan
inşallah hayırlısı olur canım
benim belli degil bakalım yine bekliyorum bekleme masaisi başladı benim yine.. mafoldumben
içim bi garip böle cız cız edip duruyo
bide kpss mi ne yapacaklarmış sonbaharda bu kadar saçma bi sistem görmedim yahu 2010 diye ona göre herşey ayarlıyo millet 3-4 ayda çalışmaya başlasan ne kadar puan alabilirsinki saçma sapan iş yapıyolar valla anlamıyorum
gerçi bu bi söylenti neler neler sölüyolarda yapamıyolar gerizakalılar ya :mymeka:
canım evet bende nette okudummmm ne kadar dogru bilmiyorum hadi dogruysaa 3 yada 4 ayda ne kadar verimli ders calışılır işte orası mechull...fisfisfis hele bu sıcaklardaaaaCADIARZU
resmen oynuyolar bizimle iyi bişey yaptıklarını sanıyolar ama bu iyilikmi şimdi,,
geçen seneden haberimiz olsa adam gibi çalışır girerdik sınava,,
şimdi babamdan bi ton azar yicem yine yok ders çalışmadın bu sansı degerlendir filan bu sansmı sanssızlıkmı yaa valla sinirlerim çok gergin bugun
abimde gelmiş müjdeli haber gibi bak bu sene yapacaklarmış sınav diyo gülermisin aglarmısın tobe tobe...delikafadulden