Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyiki doğdun canımcım mutlu senelere :dance:allah güzel nice seneler bağışlasın sana emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

sherin canım doğum günün kutlu olsun açtığım topiçte ilk senin doüum gününü yapıyorum ozaman buyrun kızlar oraya:sm_cool:

tşk ederim kızlar herkesin yolu açık olsun inşlaallaahh

dogum günün kutlu olsun sherincimm
a.s.

İyiki doğdunn sherinnnnnnnnn iyiki doğdun sherinnn.....opuyorumnanaktan Herşey gönlünce olsun tatlımmmmmmm

canlarımmm çok sağolun hatırlamışsınız sizleri çok seviyorum ve öpüyorum opuyorumnanaktan
ayrıca kuzu ve kamelya doğum günleriniz kutlu olsun nice senelerea.s.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süper bir günnnnnn geçirdimmmmmmmm cok mutluyumm maşallahhhhhhhhhhhhhhhh. :teytey: sevgilimleeee cok romantik bir gün gecirdikk. benim içinn cok farklı bir süpriz hazırlamıştııı cok güzeldii yaaaa aşkım benimm seni cook seviyorummmmmmmmmmm veeeeeeeee şok şok doğum günümü kutlarkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iş teklifi geldi banaaaaaaaaaaaaa ..:lepi:

Kuzucummmmmmmmmmmm bacımmmmmmm doğum günün kutluu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .:1hug:.inşallah herşey gönlünce olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..umarım yeni yaşın sana sağlık mutluluk başarı ve boş şans getirir iyiki doğmuşuzz bacımmmmmmmmm:dance:

anaaaa ne güzel haberler veriyosun öyle canım

dogum günün ugurlu geldi desene ee niye yazmadın nasıl bir iş filan şimdi meraktan ölecez yaniiii

hayırlı olsun canım doğum günü süprizi neydi, iş teklifi nasıl, ayyy canım yaa detaylarada giriversen azcuk merak ettim valladelikafadulden

başladım güzelim şimdilik öğrenci sayımız az bir hafta içinde çoğalıcağını ümit ediyoruz güzel olduğu kadarda sıkıcı bi gündü ama evde oturmaktan iyiydi:lepi:

hadi hayırlısı kamelya doğum günümüz hep şans getirir umarım :Saruboceq:

hayırlı olsun canım doğum günü süprizi neydi, iş teklifi nasıl, ayyy canım yaa detaylarada giriversen azcuk merak ettim valladelikafadulden

Canımm ya dün benim içinn çok farklı bir gündüü ..yaa sanki bütün süprizler o gün benim içinn allah tarafından armagan gibi bir şeydi yaaaaa.....Allahım sana ne kadar şükretsem az dedimmm:Saruboceq:...Kızlar bakın baştan anlatıyorumm..sabah kalktımmm ilk önce yeni yaşımın ugur getirmesi için Allaha dua ettimm..sonra gidip kahvaltımı felan yaptım dışarı cıktım ..kuaförüme ugradım randevu aldımm saçımı felan yaptırmak içinn..sonraa bir magzaya gectim kendime yeni yeni ciciler aldımm..anlıcagınız biraz şımartım kendimi:dance:..sonraa magazadaa kabinde gömlek denerken bir baktım cebim caldıııı...ankaradan iş için arıyorlarr..adanada büyük bir alışveriş merkezinin ofis sorumlusu olarak mal giriş cıkışını tutacak ofis içinde masa başı bir iş teklifinde bulundular ..ve çalışma şartları sabah 8 akşam 5 anlıcagınız memurluk gibi...vee temmuz ayında iş başı yaparmısın dediler..bende o şokla kabin iiçinde kadına bir düşüneyim ben size dönerim dedimm..kaydirigubbakcemile3 ..sonraa eve geldim duşumu aldım üstümü giyidim dogru kuaföre sacımı başımı yaptırdımm sevgilimle buluştum ..beni güzel bir mekana götürdü ve 3 saatligine orayı kiralamış içeri bir girdim yerde masada sandalyede her yerde kıpkırmızı güller gül yaprakları vardıı masa muhteşem donatılmışş ..ayy rüya gibiydiiii.. dün hiç bitmesin istedimmm......Aşkım seni cook seviyorummmmmmmmmmmm.....Allahım sanada binlerce kez şükrediyorumm......

harika bi gün geçirmişsin cidden güzelim peki rüyadan uyanıp işe döndünmü-tatlicadiarzu-

çok şanslısın be bacımmmmmmmmmmmmmmmm :asigim:harika bir gün geçirmişin yengecim benim yakışır sana ama hep derimm zaten bu 22 de birşeyler var diye şansın hep daim olsun anacım hiç kapanmasın kısmetlerin inşallah:Saruboceq:ne zamn başlıycan kısmetsea.s

Canım benimm ,Allah sizede nasip etsinnn hemde 100 katını ...evet ben dogdugum tarihi cook seviyorum zaten hayatmda bir 22 birde 7 rakamının bende cok özel anlamları vardırr.. hep ugur getirmiştir..canım benden fotolu bir cv göndermemi istediler mail adresini verdiler.. birde eger kabul edersem en geç cumaya kadar arıcagım.. sonra calışacagım yere gidip başlıcagım günü felan konuşacagım....ama temmuz ayı içerisinde iş başı yapacakmışım gün tam belli degil..Dur bakalım umarım bir aksilik cıkmazzz...

harika bi gün geçirmişsin cidden güzelim peki rüyadan uyanıp işe döndünmü-tatlicadiarzu-

Canım rüyadan uyandımm nihayetttt delikafadulden..yaa şunu anladımm gercekten seven erkek her fedakarlıgı yapıyorr..mesala benim aşkımm şuan çalışmıyo etmiyoo ama en özel günümüde elinden geldigince mükemmel yapmaya çalışmışşş..canım aşkımmm cok seviyorum senii....ara sıra ona deli olsamda iyiki aşkıma 9 yılımı vermişimm..

dua ediyom gülüm inşallah bir aksilik çıkmaz haber et bize olurmu meraktan çatlarım valla:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…