Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

oooooooooooooo süper bende inşaat teknikeriyim :kedi:güzel mesleğin var yeni mi ayrıldın canımcım benm sana soracağım çok şey olur özellikle çizim konusunda beni çekermisin bu konuda:kedi:

oooooooooooooo süper bende inşaat teknikeriyim :kedi:güzel mesleğin var yeni mi ayrıldın canımcım benm sana soracağım çok şey olur özellikle çizim konusunda beni çekermisin bu konuda:kedi:

ne demek kuzumcum elimden geldiğince buyrunnnnnnnnn

kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece çok dua etcem inşallah kabul olurr opuyorumnanaktan

beton laborutuvarı:kedi:inşallah olurrrrrrrrrrrrrr uğur getirsin bize yaşlarımız tüm sene inşallah

selam kızlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun, rabbim bekarla hayırlı kısmet sevgilisi olanlara en yakınından nikah işsizlerede iş versiiin inşaallah:Saruboceq::lepi:

Kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar ..akşam kısmetse kendim ve sizin için dua edecegimm...

Kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar ..akşam kısmetse kendim ve sizin için dua edecegimm...

sağol seninde kutlu olsun beni de unutma olurmu
:kedi:

bu arada bugün arayacağını söyleyen yer aramadı
bu benim kaderim sanırım hep arıcaz diyolar ama hiç aramıyorlar nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…