Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
aynen ahretim, senin eline su dökemem ama elimin yettiğince bişeyler yapmaya çalışacağım
eğlence kısmına gelince yıkılır buralar yıkılır hö höööyytt

Yok yavrum ya yöresel senin için , ben neydi senin o laf vardı meşhur , antirikuntin mi heh o yemeklerde iddialıyım .

Yemeklerinizi tariflerinizi inceledim o kadar asmissinizki hayran olmamak elde değil. İkinizi görmek bu yarışmada Çok keyifli ve eğlenceli ve bereket getirecektir.. Takiplerdeyim..

Yemek yapmayı severiz , yemek yemeği daha çok ama

Sen de mütevazilik yapma , mutfakta çok iyisin

aus 'suz yarışma, hamursuz arabaşı gibi olur
hahahaaaa sıyırdım ben bugün arabaşıyı çok yedim heralde mideme oturmuş anlaşılan

He gidip bakmış , bir de beğenmemiş

soz verdimmi tutarim oylama baslayinca habe et ama ben unutmayim oylamayi :)

ausun topigi niredeki

Ah ah Maral unuttun mu ausu

Yahu o pırasa var ya o pırsaya ...

Arnavutların meşhur sözüdür '' o kadar tokum ki , pırasa olsa yemem be ya ''

Eşim pırasalı börekle ilk halamda bayram ziyaretinde tanıştı , halan iyi hoş kadında hep o pırasalı börekten yapmasa der , zevksiz adam hıh

Tamam söyleme sürpriz olsun

Ben biliyorum ben biliyorum

Bize sürpriz olsun
Maral'ın Arabaşını buldum

hahahaaaaaa
ay ne çok güldüm, pırasa olsa yemem be ya, tuttum bunu ben.. kullanırım artık
ausum eşinde hiç iyi dememiş yahu, benim tadı damağımda kaldı vallahi, kocaman sac böreğini ayranla cup indirdim mideye... oysa pırasayı pek de sevmem he, ama böreği bambaşkaydı....
bizimkiler alışmış peynirli hazır yufka böreklerine, ver eline yesin , ne bilsinler böyle eşsiz lezzetleri..
ben hayatımda bir kez ıyyyy asla yemem dediğim birşey oldu, ona da öyle bi pişman oldum ki...patlıcandan börek yapmışlar... patlıcanlı börek.. o ne be dedim duyunca asla yemem, hadi yemeğini kebabını reçelini turşusunu anlarız da , börek de yok artık aman dedim, ama bi tadına baktım
inanılır gibi değildi çok beğendim.. o gün bugündür tadına bakmadan asla yemem demiyorum...insan her duyduğu yemeğin tadına bakmalı...

Oyyy patlıcanlı böreğe bende bayılırım.O pırasalıdan daha güzel oluyor.Hatta hepsinden daha güzel oluyor

Yok yavrum benim eşim hep el açma börek yer , sever (anasından öyle görmüş) ama pırasa ve börek ikilisi ona hoş gelmedi.
Ne bilir ağzının tadını .Patlıcanlı börekte süper

Kendime antinikuntin ama yöresel bir tarif bulmalıyım

Oyyy patlıcanlı böreğe bende bayılırım.O pırasalıdan daha güzel oluyor.Hatta hepsinden daha güzel oluyor

ayy nevoşum olsada yesek nasıl canım çekti, bol karabiberli soğanlı.. çok güzeldi gerçekten... dur ben bi ara yapayım şunu, epeydir aklıma gelip duruyor.... patlıcanın mevsimi değil ama olsun nefsimiz körelecek kadar yani , pırasanın tam zamanı aslında bol bol yapmak lazım, hem benim oğlan yemez pırasa falan, ona da belki yedirebilrim börek olunca....

Çocuklar sebze yesin diye her türlüsünü deniyoruzBirde böreğini dene bakalımBen seviyorum eşim pırasalıya pek cazip bakmıyorO çok istekli olmayınca sık yapılmıyor.Ama sacta nefis oluyor

maşallah ohh bizde biliriz el açması böreğin tadını da ah ahh nerde öyle uğraşamıyoruz yani bu soğukta
hazır yufkaya talim....
benimki de geçen gün diyor, annesinin ıspanaklı sac böreği pek meşhurdur bütün akrabaları söyler... geçen bana diyor bi yapsan anamın böreğinden diye... valla hiiiç kusura bakma dedim, bu soğukta mutfakta hamur açamam valla, istersen hazır yufka ile yapayım dedim, amaaann yok kalsın onun tadı gibi olmazmış
ausum o antin kuntin tarifi bulunca ilk bana söyleyeceksin bak çok merak ettim..

Oooo diğer ustada geldi... Harikaaaa saygılar efem...

Bize sürpriz olsun
Maral'ın Arabaşını buldum
nerde buldun inanmamm

Yapan olmazsa senin peşine düşeriz
Ben de hatırlıyorumBulmak zor olmazYapamam diye çeviremezMaral yandın sen

sorun arabasi deil yaparim siz isteyin yeterki ama ben anlammamki oyle suslu malzeme sunumu resmi çerçevesi vs
hele tarif verme hiç harcim deilldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…