Maral arabaşını duyunca hemen geliyorsunsoz verdimmi tutarim oylama baslayinca habe et ama ben unutmayim oylamayi :)
ausun topigi niredeki
Ayyyy evet nevrestem ozendim şimdi hay Allah heyecan bastı.. Hemen arayışlara girmemiş lazım ustaların yanında olmak şahane olacak evet bende varimmmm....
Çok güzel olacak inşaallahAyyyy evet nevrestem ozendim şimdi hay Allah heyecan bastı.. Hemen arayışlara girmemiş lazım ustaların yanında olmak şahane olacak evet bende varimmmm....
Hayırlı olsun efendim
İlk sayfayı okuyunca Konyalılar bastı sandım yarışmayı .
Neyse artık bende bir Arnavut göçmeni İstanbullu ve 11 yıldır Kocaeli li olarak bir tarif arayışına gireyim , elbet vardır bizim de hemşerilerimiz
Sac böreği nefis oluyorahretim bizim burda bi arnavut göçmeni var, pırasalı çok tarif yapıyor.. arnavutlara özgü bir özelliği mi var pırasanın, bi sorayım dedim unuttum. sac böreğini bile yapıyor pırasa ile... çok leziz bişey ama doyamadım..
Çok güzel olacak inşaallahPişti olmadan tarifleri sıralamak lazım
Tamam söyleme sürpriz olsunhiç uğraşma nevom benimki sır....
Sac böreği nefis oluyorÖğrenelim bakalım varmıymış
arabasi için fizana bile giderimmmMaral arabaşını duyunca hemen geliyorsunAma çok heveslenme Gazel arabaşı yapmayacak Belki başkası yapar
Harika ve eğlenceli bir yarışma olacak ustalara saygılar ,hurmetler, yanlarında olmak güzel olacak benim icinÇok güzel olacak inşaallahPişti olmadan tarifleri sıralamak lazım
Sen becerirsin canım,elin hamur işlerine yatkınbana da öğretti bu arkadaş, tüplü sacda yapmıştı benimde var sacım, bir deneyeyim diyorum inşallah becerrim.. kolay gibi ama illa ki elinin lezzzeti bi farklıdır... yapınca eklerim tarif nevom
Yapan olmazsa senin peşine düşerizarabasi için fizana bile giderimmm
olsun ondan iyi yoresel yemek nirede varki
elbet bi yapan çikar baabyigit
olmadi ben yaaprim dermisimm
arabasi için fizana bile giderimmm
olsun ondan iyi yoresel yemek nirede varki
elbet bi yapan çikar baabyigit
olmadi ben yaaprim dermisimm
Kakao'cum sende ustasın maşaallahHarika ve eğlenceli bir yarışma olacak ustalara saygılar ,hurmetler, yanlarında olmak güzel olacak benim icin
Liste bayağı kabardınevooooo duydunmu duydunmu ne dediiii, yaparım dedi vallahi duydum ben....
yaz listeye dört kişi etti maral ile
Liste bayağı kabardıSiz şahitsiniz maral bize arabaşı yapacak
Hayırlı geceler canımGorusmek ve gorusebilmek ümidiyle bol sohbetleriniz olsun hayırlı geceler
Gorusmek ve gorusebilmek ümidiyle bol sohbetleriniz olsun hayırlı geceler
Ben de hatırlıyorumşahidim şahidim, maralın yaptığı arabaşını saniye saniye hatırlıyorum, resimleri var arşivlerden üşenmem bulur gelirim bak maral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?