- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Oooo diğer ustada geldi... Harikaaaa saygılar efem...arabasi için fizana bile giderimmm
olsun ondan iyi yoresel yemek nirede varki
elbet bi yapan çikar baabyigit
olmadi ben yaaprim dermisimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo diğer ustada geldi... Harikaaaa saygılar efem...arabasi için fizana bile giderimmm
olsun ondan iyi yoresel yemek nirede varki
elbet bi yapan çikar baabyigit
olmadi ben yaaprim dermisimm
aynen ahretim, senin eline su dökemem ama elimin yettiğince bişeyler yapmaya çalışacağım
eğlence kısmına gelince yıkılır buralar yıkılır hö höööyytt
Yemeklerinizi tariflerinizi inceledim o kadar asmissinizki hayran olmamak elde değil. İkinizi görmek bu yarışmada Çok keyifli ve eğlenceli ve bereket getirecektir.. Takiplerdeyim..
aus 'suz yarışma, hamursuz arabaşı gibi olur
hahahaaaa sıyırdım ben bugün arabaşıyı çok yedim heralde mideme oturmuş anlaşılan
maralım şimdilik sır...
ama yakında huzurlarınızdayım inşallah... arabaşına oy vereceksen şimdiden oyun bana ozaman, çünkü az önce arabaşı yaptım yedik.. ausun topiğine bakarsan resim eklemiştim
soz verdimmi tutarim oylama baslayinca habe et ama ben unutmayim oylamayi :)
ausun topigi niredeki
ahretim bizim burda bi arnavut göçmeni var, pırasalı çok tarif yapıyor.. arnavutlara özgü bir özelliği mi var pırasanın, bi sorayım dedim unuttum. sac böreğini bile yapıyor pırasa ile... çok leziz bişey ama doyamadım..
Tamam söyleme sürpriz olsun
Bize sürpriz olsunYok yavrum ya yöresel senin için , ben neydi senin o laf vardı meşhur , antirikuntin mi heh o yemeklerde iddialıyım .
Yemek yapmayı severiz , yemek yemeği daha çok ama
Sen de mütevazilik yapma , mutfakta çok iyisin
He gidip bakmış , bir de beğenmemiş
Ah ah Maral unuttun mu ausu
Yahu o pırasa var ya o pırsaya ...
Arnavutların meşhur sözüdür '' o kadar tokum ki , pırasa olsa yemem be ya ''
Eşim pırasalı börekle ilk halamda bayram ziyaretinde tanıştı , halan iyi hoş kadında hep o pırasalı börekten yapmasa der , zevksiz adam hıh
Ben biliyorum ben biliyorum
Yok yavrum ya yöresel senin için , ben neydi senin o laf vardı meşhur , antirikuntin mi heh o yemeklerde iddialıyım .
Yemek yapmayı severiz , yemek yemeği daha çok ama
Sen de mütevazilik yapma , mutfakta çok iyisin
He gidip bakmış , bir de beğenmemiş
Ah ah Maral unuttun mu ausu
Yahu o pırasa var ya o pırsaya ...
Arnavutların meşhur sözüdür '' o kadar tokum ki , pırasa olsa yemem be ya ''
Eşim pırasalı börekle ilk halamda bayram ziyaretinde tanıştı , halan iyi hoş kadında hep o pırasalı börekten yapmasa der , zevksiz adam hıh
Ben biliyorum ben biliyorum
Oyyy patlıcanlı böreğe bende bayılırım.O pırasalıdan daha güzel oluyor.Hatta hepsinden daha güzel oluyorhahahaaaaaa
ay ne çok güldüm, pırasa olsa yemem be ya, tuttum bunu ben.. kullanırım artık
ausum eşinde hiç iyi dememiş yahu, benim tadı damağımda kaldı vallahi, kocaman sac böreğini ayranla cup indirdim mideye... oysa pırasayı pek de sevmem he, ama böreği bambaşkaydı....
bizimkiler alışmış peynirli hazır yufka böreklerine, ver eline yesin , ne bilsinler böyle eşsiz lezzetleri..
ben hayatımda bir kez ıyyyy asla yemem dediğim birşey oldu, ona da öyle bi pişman oldum ki...patlıcandan börek yapmışlar... patlıcanlı börek.. o ne be dedim duyunca asla yemem, hadi yemeğini kebabını reçelini turşusunu anlarız da , börek de yok artık aman dedim, ama bi tadına baktım
inanılır gibi değildi çok beğendim.. o gün bugündür tadına bakmadan asla yemem demiyorum...insan her duyduğu yemeğin tadına bakmalı...
hahahaaaaaa
ay ne çok güldüm, pırasa olsa yemem be ya, tuttum bunu ben.. kullanırım artık
ausum eşinde hiç iyi dememiş yahu, benim tadı damağımda kaldı vallahi, kocaman sac böreğini ayranla cup indirdim mideye... oysa pırasayı pek de sevmem he, ama böreği bambaşkaydı....
bizimkiler alışmış peynirli hazır yufka böreklerine, ver eline yesin , ne bilsinler böyle eşsiz lezzetleri..
ben hayatımda bir kez ıyyyy asla yemem dediğim birşey oldu, ona da öyle bi pişman oldum ki...patlıcandan börek yapmışlar... patlıcanlı börek.. o ne be dedim duyunca asla yemem, hadi yemeğini kebabını reçelini turşusunu anlarız da , börek de yok artık aman dedim, ama bi tadına baktım
inanılır gibi değildi çok beğendim.. o gün bugündür tadına bakmadan asla yemem demiyorum...insan her duyduğu yemeğin tadına bakmalı...
Oyyy patlıcanlı böreğe bende bayılırım.O pırasalıdan daha güzel oluyor.Hatta hepsinden daha güzel oluyor
Oyyy patlıcanlı böreğe bende bayılırım.O pırasalıdan daha güzel oluyor.Hatta hepsinden daha güzel oluyor
Arnavut Böreği Bu harç ile gözlemede yapıyorum
Çocuklar sebze yesin diye her türlüsünü deniyoruzBirde böreğini dene bakalımBen seviyorum eşim pırasalıya pek cazip bakmıyorO çok istekli olmayınca sık yapılmıyor.Ama sacta nefis oluyorayy nevoşum olsada yesek nasıl canım çekti, bol karabiberli soğanlı.. çok güzeldi gerçekten... dur ben bi ara yapayım şunu, epeydir aklıma gelip duruyor.... patlıcanın mevsimi değil ama olsun nefsimiz körelecek kadar yani , pırasanın tam zamanı aslında bol bol yapmak lazım, hem benim oğlan yemez pırasa falan, ona da belki yedirebilrim börek olunca....
Pırasalıdan güzel olamaz bi kere
Aus'um vallahi şahane oluyorTabi pırasalıda bir başka oluyor.Senden tarif alabilirim pırasalı içinYutkunuverdim
Yok yavrum benim eşim hep el açma börek yer , sever (anasından öyle görmüş) ama pırasa ve börek ikilisi ona hoş gelmedi.
Ne bilir ağzının tadını .Patlıcanlı börekte süper
Kendime antinikuntin ama yöresel bir tarif bulmalıyım
Oooo diğer ustada geldi... Harikaaaa saygılar efem...
nerde buldun inanmammBize sürpriz olsun
Maral'ın Arabaşını buldum
Yapan olmazsa senin peşine düşeriz
Ben de hatırlıyorumBulmak zor olmazYapamam diye çeviremezMaral yandın sen
İşte buradanerde buldun inanmamm
sorun arabasi deil yaparim siz isteyin yeterki ama ben anlammamki oyle suslu malzeme sunumu resmi çerçevesi vs
hele tarif verme hiç harcim deilldir
Arnavut Böreği Bu harç ile gözlemede yapıyorum
Patlıcanlı börek deyince şey etmiştimnevom naptın sen gece gece yaa, valla biryerlerimiz şişecek.. gözlerim büyüdü bakarken..
amaninn hiç guzel olmami$ki buuuu
Çok zor olmadıEski günleri andımSayfaları karıştırdımAhhh ahhhh arabaşı muhabbeti var fakat konuda arabaşı yokeneee valla bulmuş , nevom senden korkulur