- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Bamya yemeği bu
Corbasi bu .. daha sulu olur . Ve sıcak tuketilir. Çiçek bamyadan yapilir corba büyük bamyadan yapilmaz.
kuru olur .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bamya yemeği bu
Corbasi bu .. daha sulu olur . Ve sıcak tuketilir. Çiçek bamyadan yapilir corba büyük bamyadan yapilmaz.
kuru olur .
hayatım buradaki hanımlar tarifin inceliğine, güzelliğine ve zorluğuna bakıp oy veriyor o konuda endişen olmasın patlat bir tane yöresel yemek bizlere..ozaman görsellik olmayacak
tek kaldığım için önemsemedim eşyaları
Sayılır tabii kiYöresel tatlılardan yapabilirsiniztatlılar da yemek sayılır mı
Çok teşekkür ederim Cimcime'cimSahiden bu farkı bilmiyordumNette açıklama yokTabi yöre sizin olunca
Bamya yemeği bu
kuru olur .
Hep katılırım diyorsun sonra kayboluyorsunyöresel yemekler de kendi yöresinin yemeklerini yapmayan böğürtlen belki katılırım bakalım
Bizde arabaşı yapacak birini arıyoruzbi arabaşı almış başını gitmiş ben arabaşı mı yapsam ne
O yapmazsa ben yaparım diyeceğim ama o yemek cok zahmetli tek başıma yapaMAM. Artı kuzucuğum hasta yaptırmaz bana mızmız çünkü.Bizde arabaşı yapacak birini arıyoruz
Maral yaparım belki dediAma yapar mı bilmiyoruz
Sen güzel yavruna bak canımZaten hasta kuzucukMutlaka yapan olurO yapmazsa ben yaparım diyeceğim ama o yemek cok zahmetli tek başıma yapaMAM. Artı kuzucuğum hasta yaptırmaz bana mızmız çünkü.
Saat daha erken akşama doğru ancak gelir yeni tarifTabi bugün yapmaya niyetli olan varsaYa hadi kim yapacak açılışı
Çok teşekkür ederim Cimcime'cimSahiden bu farkı bilmiyordumNette açıklama yokTabi yöre sizin olunca
Sayılır tabii kiYöresel tatlılardan yapabilirsiniz
Çok teşekkür ederim canımoyle nevosum bamyayi pazardan alırsın . Ama çorba bamyasi çok pahalı 100gramı ne 60 80tl civarını geçkin olur pahalı olur:
o pazardan aldiklarimiza benzemez. Geçen gün kayinvalide de yapmıştım . O kendi kurtumus olmadı yani. Çiçek bamyanin tadi ayrı oluyor .
Tabi bir puf noktası var bu bamya corbasinin asla tasirmaman gerek . Tasdigi zaman onu at çöpe. Lezzeti yağında saklı çünkü anacim oyle der hep .
Evet onun gibiSaç arası gibim
Evet onun gibi
Erzurum kadayıf dolması,Hatay künefe,Adana Karakuş,Antep baklava gibi
Bizim yöreye özgü bir tatlı yok canımVarsada ben bilmiyorum..Ne kadar Malatyalı'da olsam yıllardır dışardayımMalatya?
Yutkunuverdim
oyy cimcimem ne ka merak ettim ben şimdi bu çorbayı herşeyden önemlisi tadı nıı..oyle nevosum bamyayi pazardan alırsın . Ama çorba bamyasi çok pahalı 100gramı ne 60 80tl civarını geçkin olur pahalı olur:
o pazardan aldiklarimiza benzemez. Geçen gün kayinvalide de yapmıştım . O kendi kurtumus olmadı yani. Çiçek bamyanin tadi ayrı oluyor .
Tabi bir puf noktası var bu bamya corbasinin asla tasirmaman gerek . Tasdigi zaman onu at çöpe. Lezzeti yağında saklı çünkü anacim oyle der hep .