• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Ayyyy evet nevrestem ozendim şimdi hay Allah heyecan bastı.. Hemen arayışlara girmemiş lazım ustaların yanında olmak şahane olacak evet bende varimmmm....:KK49:
Çok güzel olacak inşaallah:rolleyes:Pişti olmadan tarifleri sıralamak lazım:KK9:

Hayırlı olsun efendim :KK52:

İlk sayfayı okuyunca Konyalılar bastı sandım yarışmayı .

Neyse artık bende bir Arnavut göçmeni İstanbullu ve 11 yıldır Kocaeli li olarak bir tarif arayışına gireyim , elbet vardır bizim de hemşerilerimiz :confused:

ahretim bizim burda bi arnavut göçmeni var, pırasalı çok tarif yapıyor.. arnavutlara özgü bir özelliği mi var pırasanın, bi sorayım dedim unuttum. sac böreğini bile yapıyor pırasa ile... çok leziz bişey ama doyamadım..

ahretim bizim burda bi arnavut göçmeni var, pırasalı çok tarif yapıyor.. arnavutlara özgü bir özelliği mi var pırasanın, bi sorayım dedim unuttum. sac böreğini bile yapıyor pırasa ile... çok leziz bişey ama doyamadım..
Sac böreği nefis oluyor :kk77:Öğrenelim bakalım varmıymış:KK45:

bana da öğretti bu arkadaş, tüplü sacda yapmıştı benimde var sacım, bir deneyeyim diyorum inşallah becerrim.. kolay gibi ama illa ki elinin lezzzeti bi farklıdır... yapınca eklerim tarif nevom
Sen becerirsin canım,elin hamur işlerine yatkın:KK19:Tamam bekliyorum:kk77:

Back