- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaninn hiç guzel olmami$ki buuuu
çorbasinin rengi boz
hamurda civik duruyorr
hafiye gibisin nasil buldun kiz bunu
dur yeni versiyonunu ekleyim :)
Vayyyy vayyyy Maral Hanım Biz senden arabaşı istiyoruzamaninn hiç guzel olmami$ki buuuu
çorbasinin rengi boz
hamurda civik duruyorr
hafiye gibisin nasil buldun kiz bunu
dur yeni versiyonunu ekleyim :)
Hayırlı geceler canımcanlarım size doyum olmaz, bana müsade... geç oldu.. hepinizi öpüyorum
maralım sen iyice aşmışsın, geliştirmişsin... hamur harika görünüyor.. hamurunu tutturan çorbayı havada karada yapar zaten.. eline sağlık... nefis görünüyor..
hahaha hiç ugrasmayin beni gaza getiremezsiniz dermisim :))Vayyyy vayyyy Maral Hanım Biz senden arabaşı istiyoruz
Tabi yıllar geçti zamanla kendini geliştirdin
Sen bilirsin canımBiz rezervasyonu yapıyoruzGelemezsen iptal ettirebilirsinhahaha hiç ugrasmayin beni gaza getiremezsiniz dermisim :))
bi bakam gelem nasil tarif veriliyor
Süslü tabaklara ne gerek var, ne kullanıyorsan onla katılbende mi yapsam, muşun içli köftesi meşurdur
ama benim öyle süslü tabak tencere vs yok
ozaman görsellik olmayacakSüslü tabaklara ne gerek var, ne kullanıyorsan onla katıl
tv de nurselin mutfağı varya nevom izliyormusun, haika yöresel yemekler yapıyorlar.. bugün bi bayat ekmek köftesi yaptı çok ilginçti... görsen çiğ köfte sanırsın... çok seviyorum o programı... yöreleri tanımaya birebir..senin içli köfteye benzer bi köfte yaptı, ufak ufaktı ama içliydi o da çok değişik geldi..
o üye değil ki
dolmayı yaparsam yardım alırım
bamya kolay onu yapmada ne var hemde kurutulmuş bamyam var halis mulis memleketimin güzel bamyalarından-biz bamya yemeği deriz çorba garip o yüzden
ama katılırsam dolma olur büyük ihtimalle ,
oyhh işimi bitirdim ve anca girebildim foruma. buyur canım..Kakao ve Ben heys ordamısın.eski yarışma linklerini bulamadım. verir misin kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kizli-google-amcanin-sponsorlugunda.807084/Kakao ve Ben heys ordamısın.eski yarışma linklerini bulamadım. verir misin kuzum
evet,evet ,evettatlılar da yemek sayılır mı