• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
amaninn hiç guzel olmami$ki buuuu:mad::mad::mad:
çorbasinin rengi boz
hamurda civik duruyorr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hafiye gibisin nasil buldun kiz bunu

dur yeni versiyonunu ekleyim :)

12210905_1650766931857913_621106838_o.jpg

maralım sen iyice aşmışsın, geliştirmişsin... hamur harika görünüyor.. hamurunu tutturan çorbayı havada karada yapar zaten.. eline sağlık... nefis görünüyor..

maralım sen iyice aşmışsın, geliştirmişsin... hamur harika görünüyor.. hamurunu tutturan çorbayı havada karada yapar zaten.. eline sağlık... nefis görünüyor..

Vayyyy vayyyy Maral Hanım :rolleyes:Biz senden arabaşı istiyoruz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tabi yıllar geçti zamanla kendini geliştirdin:KK9:
hahaha hiç ugrasmayin beni gaza getiremezsiniz dermisim :))
bi bakam gelem nasil tarif veriliyor :KK70:

Hadi bakalm kim bilir bu sefer nasil lezzetler cikacak şimdiden herkese bol sans

tv de nurselin mutfağı varya nevom izliyormusun, haika yöresel yemekler yapıyorlar.. bugün bi bayat ekmek köftesi yaptı çok ilginçti... görsen çiğ köfte sanırsın... çok seviyorum o programı... yöreleri tanımaya birebir..senin içli köfteye benzer bi köfte yaptı, ufak ufaktı ama içliydi o da çok değişik geldi..

Evet evet dun izledim o bolumu , o minik icli koftelere bayildim bende :kk77:

o üye değil ki :KK53:

dolmayı yaparsam yardım alırım

bamya kolay onu yapmada ne var :kk77: hemde kurutulmuş bamyam var halis mulis memleketimin güzel bamyalarından-biz bamya yemeği deriz çorba garip o yüzden
ama katılırsam dolma olur büyük ihtimalle ,:cool:

iskilip_dolmasi_004.jpg

images

Bamya yemeği bu
images

Corbasi bu .. daha sulu olur . Ve sıcak tuketilir. Çiçek bamyadan yapilir corba büyük bamyadan yapilmaz.
images
kuru olur .

Günaydınlar iş yerinde işim bitti ve ben yapacağım tarifimi buldum kızlarrr.. aslında iki tane buldum biri tatlı biri yemek ama ben galiba yemek olanı yapacağımm..:KK49::KK49:
gazeldustubaglara
tarifimi buldum.. bakalım beğenecekmisin..

Back