• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Gazel benim ahretliğim :rolleyes:

Canımız sıkıldıkça saç baş yoluşuyoruz onunla , di mi G gazeldustubaglara :KK70::KK70::KK70:

Muhteşem olur mu bilemem de :confused: çok eğlenceli olacağı kesin :-)

aynen ahretim, senin eline su dökemem ama elimin yettiğince bişeyler yapmaya çalışacağım :KK66:
eğlence kısmına gelince yıkılır buralar yıkılır hö höööyytt :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Gazel benim ahretliğim :rolleyes:

Canımız sıkıldıkça saç baş yoluşuyoruz onunla , di mi G gazeldustubaglara :KK70::KK70::KK70:

Muhteşem olur mu bilemem de :confused: çok eğlenceli olacağı kesin :-)
Yemeklerinizi tariflerinizi inceledim o kadar asmissinizki hayran olmamak elde değil. İkinizi görmek bu yarışmada Çok keyifli ve eğlenceli ve bereket getirecektir.. Takiplerdeyim..:KK36:

gazelim kiz ne yapacan yemek oalrak
arabasi yapana oy vercem sozzzzzzzzz:21::21::21:

maralım şimdilik sır... :rolleyes:
ama yakında huzurlarınızdayım inşallah... arabaşına oy vereceksen şimdiden oyun bana ozaman, çünkü az önce arabaşı yaptım yedik.. ausun topiğine bakarsan resim eklemiştim :KK55:

maralım şimdilik sır... :rolleyes:
ama yakında huzurlarınızdayım inşallah... arabaşına oy vereceksen şimdiden oyun bana ozaman, çünkü az önce arabaşı yaptım yedik.. ausun topiğine bakarsan resim eklemiştim :KK55:
soz verdimmi tutarim oylama baslayinca habe et ama ben unutmayim oylamayi :)

ausun topigi niredeki

nevom bak bu iyiliğimi unutma, sayemde hiç emek harcamadan, okava ile ardı sıra koşmadan bir yarışmacı ekledim listeye he he heee :KK70:
Allah razı olsun:KK60:
Gazel'im ben artık oklava ile gezmiyorum:KK45:
Ama verilen sözler tutulmazsa oklavam ortaya çıkabilir..
index.php
:70:

Back