• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Memleket neresi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz:KK45:

tv de nurselin mutfağı varya nevom izliyormusun, haika yöresel yemekler yapıyorlar.. bugün bi bayat ekmek köftesi yaptı çok ilginçti... görsen çiğ köfte sanırsın... çok seviyorum o programı... yöreleri tanımaya birebir..senin içli köfteye benzer bi köfte yaptı, ufak ufaktı ama içliydi o da çok değişik geldi..

tv de nurselin mutfağı varya nevom izliyormusun, haika yöresel yemekler yapıyorlar.. bugün bi bayat ekmek köftesi yaptı çok ilginçti... görsen çiğ köfte sanırsın... çok seviyorum o programı... yöreleri tanımaya birebir..senin içli köfteye benzer bi köfte yaptı, ufak ufaktı ama içliydi o da çok değişik geldi..
Ara ara izliyorum canım sahiden çok güzel bir program..:KK19:Bizim analı kızlı köftede çok küçük yapılır;)Ceviz kadar:kk77::KK45:

anne yardımı almak serbest mi ? iskilip dolması yapayım :cool:

bu arada bamya çorbasımı ? bamyanın yemeği olur çorba nedir da o_O

Annen katılacaksa neden olmasın:KK45:Ama süper olurdu:kk77:
Bamya yemeği ama ,bamya çorbası diye geçiyor:KK45:
o üye değil ki :KK53:

dolmayı yaparsam yardım alırım

bamya kolay onu yapmada ne var :kk77: hemde kurutulmuş bamyam var halis mulis memleketimin güzel bamyalarından-biz bamya yemeği deriz çorba garip o yüzden
ama katılırsam dolma olur büyük ihtimalle ,:cool:

iskilip_dolmasi_004.jpg

Hayırlı olsun efendim :KK52:

İlk sayfayı okuyunca Konyalılar bastı sandım yarışmayı .

Neyse artık bende bir Arnavut göçmeni İstanbullu ve 11 yıldır Kocaeli li olarak bir tarif arayışına gireyim , elbet vardır bizim de hemşerilerimiz :confused:

o üye değil ki :KK53:

dolmayı yaparsam yardım alırım

bamya kolay onu yapmada ne var :kk77: hemde kurutulmuş bamyam var halis mulis memleketimin güzel bamyalarından-biz bamya yemeği deriz çorba garip o yüzden
ama katılırsam dolma olur büyük ihtimalle ,:cool:

iskilip_dolmasi_004.jpg
Tamam dolmanı sabırsızlıkla bekliyorum:kk77::cry:Çok nefis görünüyor:KK12:
Bizde çorba demiyoruz:KK45:Etli veya etsiz bamya yemeği:kk77:Benimde kurutulmuş bamyam var,güzel bir tarif arıyorum biri yapsın bizde faydalanalım:KK45:

Hayırlı olsun efendim :KK52:

İlk sayfayı okuyunca Konyalılar bastı sandım yarışmayı .

Neyse artık bende bir Arnavut göçmeni İstanbullu ve 11 yıldır Kocaeli li olarak bir tarif arayışına gireyim , elbet vardır bizim de hemşerilerimiz :confused:
Ooooo Aus'um seni,yeniden buralarda görmek çok güzel olacak:rolleyes:Şimdi korkacaklar ama sende en son katıldığında 1.liği kapmıştın:-)
Bu kategori çok güzel olacak:kk77::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ooooo Aus'um seni,yeniden buralarda görmek çok güzel olacak:rolleyes:Şimdi korkacaklar ama sende en son katıldığında 1.liği kapmıştın:-)
Bu kategori çok güzel olacak:kk77::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

He ya sevimli civcivlerim sayesinde :KK48::KK48:

Gazelcim pek ısrar etti , benle yarışmak istiyormuş illa ki :rolleyes:

Back