Tamam Kakao'cumEminim meşakkatli bir tarif ile gelecektir. Nevrestem ...ben bu seferlik juri koltuğunda olacağım canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Kakao'cumEminim meşakkatli bir tarif ile gelecektir. Nevrestem ...ben bu seferlik juri koltuğunda olacağım canım..
Memleket neresiBen pek anlamam ama rekabet olsun diye memleketimin güzel yemeklerinden biriyle katılırım belki, arada da reklamımız olur
Güzel BursamMemleket neresi
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Ooooo Bursa'dan güzel tarifler gelirGüzel Bursam
Memleket neresi
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
4Güzel Bursam
Her yemeğimiz güzel de yapacak hamarat eller lazımOoooo Bursa'dan güzel tarifler gelir
Ara ara izliyorum canım sahiden çok güzel bir program..Bizim analı kızlı köftede çok küçük yapılırCeviz kadartv de nurselin mutfağı varya nevom izliyormusun, haika yöresel yemekler yapıyorlar.. bugün bi bayat ekmek köftesi yaptı çok ilginçti... görsen çiğ köfte sanırsın... çok seviyorum o programı... yöreleri tanımaya birebir..senin içli köfteye benzer bi köfte yaptı, ufak ufaktı ama içliydi o da çok değişik geldi..
Sen en güzel yaptığın tarifi yapHer yemeğimiz güzel de yapacak hamarat eller lazım
Pideli köfte4
bursayı özledim, bilhassa iskenderi ve pideli köftesini
Annen katılacaksa neden olmasınAma süper olurduanne yardımı almak serbest mi ? iskilip dolması yapayım
bu arada bamya çorbasımı ? bamyanın yemeği olur çorba nedir da
o üye değil kiAnnen katılacaksa neden olmasınAma süper olurdu
Bamya yemeği ama ,bamya çorbası diye geçiyor
Tamam dolmanı sabırsızlıkla bekliyorumÇok nefis görünüyoro üye değil ki
dolmayı yaparsam yardım alırım
bamya kolay onu yapmada ne var hemde kurutulmuş bamyam var halis mulis memleketimin güzel bamyalarından-biz bamya yemeği deriz çorba garip o yüzden
ama katılırsam dolma olur büyük ihtimalle ,
Ooooo Aus'um seni,yeniden buralarda görmek çok güzel olacakŞimdi korkacaklar ama sende en son katıldığında 1.liği kapmıştınHayırlı olsun efendim
İlk sayfayı okuyunca Konyalılar bastı sandım yarışmayı .
Neyse artık bende bir Arnavut göçmeni İstanbullu ve 11 yıldır Kocaeli li olarak bir tarif arayışına gireyim , elbet vardır bizim de hemşerilerimiz
Ooooo Aus'um seni,yeniden buralarda görmek çok güzel olacakŞimdi korkacaklar ama sende en son katıldığında 1.liği kapmıştın
Bu kategori çok güzel olacak