- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Tut elimi de hayde !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tut elimi de hayde !
Benimde saygı duyduğum bu değil kesinlikle. Her oluşumun içinde çıkıyor abartmislar cok fena.Ben bu onur yürüyüşüne gerçekten çok saygı duyuyorum. Ama dün gördüğüm bi video midemi bulandırdı, 3 tane çıplak kadın var, tamamen çıplak, biri birine oral seks yapıyor. Herkesin içinde...
Aşk kazansın, seks değil. Ben şahsen her türlü aşkın olabileceğine yürekten inanıyorum, ama bu konuyu seks ile sapıklıkla bağdaştıranlara çok kızıyorum. Amacından sapıyor o zaman her şey.
Öyle : ) Saygı sadece bizim görüşlerimize duyulmalı, başkasına değil.Kendi değerlerini dayatıp , en ufak bir eleştiride "saygı duyacaksınız okeee!!!" diyenlerin bu konuda saygı kavramını eleştirmesi... =`(
Aman sakın hiç birşeye saygı duymayın bi siz cennetliksiniz herkes tü kaka ailemdende olsa yadırgamam başkasınıda misal abim bi erkekle hayatını geçirmek istiyorsa ona aşık oluyorsa onu yargılamak ne haddime kendi hayatı kendi seçimi
Lgbti bireyler igrenc, ateistler igrenc, yahudiler zaten igrenc, kurtler terorist, komunistler huzur bozucu, yolda opusenler igrenc, alkol alanla konusmam, kufur edenle gorusmem, ermeniyle ugrasmam, ramazanda su icen kasinmis, kizli erkekli yasayan kudurmus, mini etek giyen azitmis, evlilik disi iliski ayip... Kimseyi sevmiyorum cunku boyle harika 1 insanim.
Lgbti bireyler igrenc, ateistler igrenc, yahudiler zaten igrenc, kurtler terorist, komunistler huzur bozucu, yolda opusenler igrenc, alkol alanla konusmam, kufur edenle gorusmem, ermeniyle ugrasmam, ramazanda su icen kasinmis, kizli erkekli yasayan kudurmus, mini etek giyen azitmis, evlilik disi iliski ayip... Kimseyi sevmiyorum cunku boyle harika 1 insanim.
bu yaşta bune öfkee olaylara fazla kaptırma kendini inan o savundukların bir yere kadardır .. sana yazıkk.. ve şu yazdıklarının hiç biri yok bu k.k daa olaylara çok sert bakıyorsun yorum yapan insanların ne demek istediklerini anlamıyorsunn..Lgbti bireyler (iğrenç )değil..o yaşam kendi tercihleri amaaa etrafa saldırmadıkları sürece dinle alay etmedikleri sürece içlerindeki durumu sapıklığa getirmedikleri sürece..Ateistler iğrenç değil.. o inançsızlıkları kendine.. amaaa..inananlarla alay etmedikleri sürece,alay edercesine hıhh ALLAH kim demedikleri sürece...Yahudiler iğrenç değil herkesin dini kendine amaaaa yahudilikten başka din yoktur ve yahudi olmayan insan değildir demedikleri sürecee....Kürtler asla terörist değildir .. aksine candır onlar can ,,misafirperverdirler..gir evlerine sonuna kadar açarlar kapılarını..amaaaa bu ülkeyi bölmeye çalışmadıkları sürece..Türkiyemi bölüpte Kürdistan isteriz demedikleri sürece..Yolda öpüşenler iğrenç değildir aşkk güzeldirr sevnmek sevilme güzeldir romantiklik güzeldir.. ama o öpüşmeyi ben özgürüm deyip sevişme derecesine getirmedikleri sürecee..vs vs neden açıkladım biliyormusunn yorumlara çok katı ve ne demek istediklerini anlamadan çok sert bakıyorsun çok ideal ve inan güzelim bu kadarına değmezz. o savunduğun ön safta yürüdüğün lezbiyenlerin öyleleri varkii kendi durumlarını sapıklığa ve özgürüz adı altında aşka değilde sekse dönüştürenler varr..Lgbti bireyler igrenc, ateistler igrenc, yahudiler zaten igrenc, kurtler terorist, komunistler huzur bozucu, yolda opusenler igrenc, alkol alanla konusmam, kufur edenle gorusmem, ermeniyle ugrasmam, ramazanda su icen kasinmis, kizli erkekli yasayan kudurmus, mini etek giyen azitmis, evlilik disi iliski ayip... Kimseyi sevmiyorum cunku boyle harika 1 insanim.
istedikleri gibi cinsellik yaşasınlar bize neki,kırsal kesimlerde bile gizli gizli herşeyi yapıyorlar,ben kınamam evladım var çünkü,bu yaşta bune öfkee olaylara fazla kaptırma kendini inan o savundukların bir yere kadardır .. sana yazıkk.. ve şu yazdıklarının hiç biri yok bu k.k daa olaylara çok sert bakıyorsun yorum yapan insanların ne demek istediklerini anlamıyorsunn..Lgbti bireyler (iğrenç )değil..o yaşam kendi tercihleri amaaa etrafa saldırmadıkları sürece dinle alay etmedikleri sürece içlerindeki durumu sapıklığa getirmedikleri sürece..Ateistler iğrenç değil.. o inançsızlıkları kendine.. amaaa..inananlarla alay etmedikleri sürece,alay edercesine hıhh ALLAH kim demedikleri sürece...Yahudiler iğrenç değil herkesin dini kendine amaaaa yahudilikten başka din yoktur ve yahudi olmayan insan değildir demedikleri sürecee....Kürtler asla terörist değildir .. aksine candır onlar can ,,misafirperverdirler..gir evlerine sonuna kadar açarlar kapılarını..amaaaa bu ülkeyi bölmeye çalışmadıkları sürece..Türkiyemi bölüpte Kürdistan isteriz demedikleri sürece..Yolda öpüşenler iğrenç değildir aşkk güzeldirr sevnmek sevilme güzeldir romantiklik güzeldir.. ama o öpüşmeyi ben özgürüm deyip sevişme derecesine getirmedikleri sürecee..vs vs neden açıkladım biliyormusunn yorumlara çok katı ve ne demek istediklerini anlamadan çok sert bakıyorsun çok ideal ve inan güzelim bu kadarına değmezz. o savunduğun ön safta yürüdüğün lezbiyenlerin öyleleri varkii kendi durumlarını sapıklığa ve özgürüz adı altında aşka değilde sekse dönüştürenler varr..
Bari sen yapma ya. Kimse cinsellik yaşamasın mı diyoruz? Yaşasın ama gözümüze soka soka değil. Kınamakla ne alakası var? Beyoğlu'nun ortasında oral sex normal mi yani?istedikleri gibi cinsellik yaşasınlar bize neki,kırsal kesimlerde bile gizli gizli herşeyi yapıyorlar,ben kınamam evladım var çünkü,
saygı duya duya bu hale getirmedik mi onları zaten.. Her pisliğe saygı duyup gozlerimizi kapatıcaz. Sokak ortasında oral sex yapaxcak kadar cesaretlendilerse bu işin yarını beni korkutuyor açıkçasıBari sen yapma ya. Kimse cinsellik yaşamasın mı diyoruz? Yaşasın ama gözümüze soka soka değil. Kınamakla ne alakası var? Beyoğlu'nun ortasında oral sex normal mi yani?
hiç kimse kınamıyorki arkadaşımm kimsede alay etmiyor yorumlarınızda bir tek yazdıklarınızı benmi anlıyorum onların tercihi ama bunu sapıklığa ve sekse getirmedikleri sürece yoksa isteyen cinselliğini istediği şekilde yaşasın 3 kişi bir araya gelipp özgürüm adı altında ve haklıyım eşcinselim adı altında o tarz ilişki yaşayamaz haa yapar ama bunu milletin gözü önünde yapamazzz..istedikleri gibi cinsellik yaşasınlar bize neki,kırsal kesimlerde bile gizli gizli herşeyi yapıyorlar,ben kınamam evladım var çünkü,
cidid ciddi bu işi yapmışlarmı bunlarr beyoğlunda ve sokakta vay anasınıı ..peki bu yürüyüşün nersi ONUR yürüyüşü olduo zamanBari sen yapma ya. Kimse cinsellik yaşamasın mı diyoruz? Yaşasın ama gözümüze soka soka değil. Kınamakla ne alakası var? Beyoğlu'nun ortasında oral sex normal mi yani?
bi önceki mesajımda da yazdım, normalleşiyor bunlar böyle böyle, yarın öbür gün hiç tuhaf gelmeyecek, ve toplum bütün ahlaki değerlerini kaybetmiş olacak. zaten kaybediyoruz, çocuk gelinler, kadın tacizleri,tecavüzleri hatta hayvan tecavüzleri. şimdi de böylesi. hoşgöre hoşgöre oluyor bunlar hep.saygı duya duya bu hale getirmedik mi onları zaten.. Her pisliğe saygı duyup gozlerimizi kapatıcaz. Sokak ortasında oral sex yapaxcak kadar cesaretlendilerse bu işin yarını beni korkutuyor açıkçası
şu saygı duyanlar aslında bu kişileri en çıkmaz yola itekliyor.. Normal olduklarını soyleye soyleye onların belkide geri adım atmalarına engel oluyorlar... Hepsine çok uzuluyorum ve keşke normalleşmeleri adına elimden birşey gelse..bi önceki mesajımda da yazdım, normalleşiyor bunlar böyle böyle, yarın öbür gün hiç tuhaf gelmeyecek, ve toplum bütün ahlaki değerlerini kaybetmiş olacak. zaten kaybediyoruz, çocuk gelinler, kadın tacizleri,tecavüzleri hatta hayvan tecavüzleri. şimdi de böylesi. hoşgöre hoşgöre oluyor bunlar hep.