Buradayız Aşkım!

hayır zorla evlenecek değil. Bu sorunun nerden başlandığına inilebilir.. Bu alanla ilgilenen insanlar var.. Onlara gidip terapi gorebilir..
evde oturup ilgim bu yonde demekle kurtulamaz kimse tabi eğer benim gosterdiğim hassasiyetteyseler..
mesela bi manyakta çıkıp diyebilir ki beninde çocuklarla ilişkiye yobelimim var. Ne dememiz gerek o sapığa, doğuştan boyle bi rahatsızlığı vardr belki diyerekten saygı mı duymamız gerek..
ohoo bunun sonu çocuğa ilgi yaşlılara ilgi hayvanlara ilgi her heryere kayar yanii..

hayır zorla evlenecek değil. Bu sorunun nerden başlandığına inilebilir.. Bu alanla ilgilenen insanlar var.. Onlara gidip terapi gorebilir..
evde oturup ilgim bu yonde demekle kurtulamaz kimse tabi eğer benim gosterdiğim hassasiyetteyseler..
mesela bi manyakta çıkıp diyebilir ki beninde çocuklarla ilişkiye yobelimim var. Ne dememiz gerek o sapığa, doğuştan boyle bi rahatsızlığı vardr belki diyerekten saygı mı duymamız gerek..
Ama homoseksüel olmak hastalık değil dünya sağlık örgütü tarafından belirtilmiş bişey bu. Hastalık ise tedavi olmalı tabiki ki pedofili bir hastalıktır. Eşcinseller mutlu değiller toplumdan dışlandıkları için. Bir insan bile bile mutsuzluğu tercih eder mi?

Not: Hakları savunma adı altında yapılan iğrençliklerden en az sizin kadar iğreniyorum bende.

Ama homoseksüel olmak hastalık değil dünya sağlık örgütü tarafından belirtilmiş bişey bu. Hastalık ise tedavi olmalı tabiki ki pedofili bir hastalıktır. Eşcinseller mutlu değiller toplumdan dışlandıkları için. Bir insan bile bile mutsuzluğu tercih eder mi?

Not: Hakları savunma adı altında yapılan iğrençliklerden en az sizin kadar iğreniyorum bende.
ben ruhsal bir rahatsızlık olduğuna inanıyorum..
çunku bunun kıstasını benim kitabım belirliyor.. Dini yorum yasak olduğu için daha detay vermiycem ama kitapta herşey açıkça belirtiliyor..
zaten insanlar adına zararlı olmiyan hiç birşeyin yasaklanmsı soz konusu değil...

Evet hiç o açıdan düşünmedim. pedofililerde yürüsün madem. pedofilide içgüdüsel bi durum, ozaman onlarada saygı duyalım.
LGBT'liler küçük bir çocuğu arzulamıyor ama, o zaman bu demek oluyor ki 14 Yaşında evlendirilmeye de ses çıkarmayın. Küçük gelinlere niye isyan ediliyor o vakit?
LGBT çok farklı birşey, benim arkadaşım gay, bu dünya da kendinden başka hiçbir canlıya zararı olmamış biri, pedofili öyle değil, sapla samanı karıştırıyorsunuz.
LGBT hoşlandığı kişinin rızasına bakar, tecavüzcü, sapkın, pedofili öyle değildir.

Evet hiç o açıdan düşünmedim. pedofililerde yürüsün madem. pedofilide içgüdüsel bi durum, ozaman onlarada saygı duyalım.
yok ama herkes işine gelene saygı duyar sadece..
işine gelmeyince yerin dibine konulunca saygı duymak akıllara gelmez..

İki yetişkin insanın özgür iradesi ve kimseye zarar vermeyerek yaptığı bir şey ile pedofili veya zoofiliyi karşılaştırıyorsanız zaten çok yanlış yerden bakıyorsunuz.

Eşcinselliği eleştirebilirsiniz, hak vermesem ve asla katılmasam da anlarım. Ama kendi görüşlerinizi güçlendirmek için alakasız iki konuyu iç içe sokmayın.

LGBT'liler küçük bir çocuğu arzulamıyor ama, o zaman bu demek oluyor ki 14 Yaşında evlendirilmeye de ses çıkarmayın. Küçük gelinlere niye isyan ediliyor o vakit?
LGBT çok farklı birşey, benim arkadaşım gay, bu dünya da kendinden başka hiçbir canlıya zararı olmamış biri, pedofili öyle değil, sapla samanı karıştırıyorsunuz.
LGBT hoşlandığı kişinin rızasına bakar, tecavüzcü, sapkın, pedofili öyle değildir.
benim gozumde ikiside sapıklık.. İş rızaya giriyorsa 14 yaşında kendi rızasıyla birliktelik yaşıyan çocuklarda var. Rıza işin içinde diye yanlış bir durum olmaktan çıkıyor mu iş,..

ben onların dışlanmasından asla bahsetmiyorum ama sırtlarını sıvazlamak da onları uçuruma iteklemek oluyor

ben ruhsal bir rahatsızlık olduğuna inanıyorum..
çunku bunun kıstasını benim kitabım belirliyor.. Dini yorum yasak olduğu için daha detay vermiycem ama kitapta herşey açıkça belirtiliyor..
zaten insanlar adına zararlı olmiyan hiç birşeyin yasaklanmsı soz konusu değil...
Ben sadece doğuştan gelen ve değiştirilemeyen bu dürtünün insanların dışlanmasına neden olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Tamam onları kabul etmeyelim, dışlayalım, sokakta gördüğümüzde öcü gibi bakalım, birbirimize gösterip dalga gecelim, iş vermeyelim, aş vermeyelim.
Onlara fuhuştan başka secenek bırakmayalım.
Sonra da fuhuş yapıyorlar diye kınayalım.
En sonunda intiharlarına vah vah yazık olmuş diye üzülelim.
Siz bunu seviyorsunuz.

Şimdi bir videolarını seyrettim taksimde çekilmiş hemde,anadan üryan soyunmuşlar ..
Dahasıda varda söylemeyim..

ablacım, önceki mesajımda dedim. normal göre göre ahlak yapısı bozuluyor zaten. çocuk gelinler,kadına, hayvana tecavüzler, ensest ilişkiler. yapmayın ya biz bu değiliz. Allah aşkına normalleştirmeyin. tamam öyle olanları ortadan kaldıralım demiyorum asla ama bunları sen ben gibi normal insan yapmak ellerinde. bizimde elimizde. dışlamayalım, ama kendi değerlerimizide yerlebir ettirmeyelim.

Gay birinin evde kös kös oturup ben gay'im yapacak birşey yok dediğini sanıyorsunuz değil mi? Öyle değil işte, önyargılı olduğunuz için akrabanız bile olsa onunla Yürekten konuşmamışsınızdır ya da o sizin tavrınızı bildiği için açılamamıştır, memnun değiller, acı çekiyorlar, toplumdan dışlamaktan zevk almıyorlar.

İki yetişkin insanın özgür iradesi ve kimseye zarar vermeyerek yaptığı bir şey ile pedofili veya zoofiliyi karşılaştırıyorsanız zaten çok yanlış yerden bakıyorsunuz.

Eşcinselliği eleştirebilirsiniz, hak vermesem ve asla katılmasam da anlarım. Ama kendi görüşlerinizi güçlendirmek için alakasız iki konuyu iç içe sokmayın.
hayır iş saygı duymaya giriyorsa o zaman butun bu olanlara saygı duymak gerekir. Hepsi bi ucundan aynı kefeye giriyor çunku..
eğer bi yonelim varsa ortada herikiside yonelim..,
demekki doğuştan gelen her yonelim haklıdır diye birşey soz konusu olmamalı

Yorumlarda homofobi akıyor.
Pedofili ile karşılaştıranlar olmuş he yavrum he.
Bir şey demiyorum ya.Yıl 2015 hala eşcinselliğin doğuştan olduğunu bilmeyen ''onların psikolojisi bozuk'' diyenler var.Eşcinsel olup da psikologa gidince düzelen varsa ergendir o.Kafası karışmış aklı bulanmıştır o kadar.25 yaşındaki adam psikolog ya da psikiyatriye girip çıktığında heteroseksüel olmaz.Çünkü o genetik.Biyolojik şeyi de psikoloji çözmesin isterseniz ? Hoş ortada çözülecek bir sorun yok çünkü homoseksüel olmak sorun değil.Hastalık değil yani.Ya da sapkınlık.
Sinir oldum ya iki gündür pedofili ya da zoofili ile karşılaştıranlar var durumu.Diğer ikisi hastalık onu ayırt edebiliyorsunuzdur umarım ? Kimsenin hormonu çocukları arzulamaz çünkü o sapıklıktır işte.

Ben sadece doğuştan gelen ve değiştirilemeyen bu dürtünün insanların dışlanmasına neden olmaması gerektiğini düşünüyorum.
dışlanmamaları gerektiğine sonuna kadar katılıyorum. Ama nerden biliyoruz değiştirilemez olduklarını.
uzun yıllar mucadele edip başaramayan bir ornek var mı karşımızda.

ablacım, önceki mesajımda dedim. normal göre göre ahlak yapısı bozuluyor zaten. çocuk gelinler,kadına, hayvana tecavüzler, ensest ilişkiler. yapmayın ya biz bu değiliz. Allah aşkına normalleştirmeyin. tamam öyle olanları ortadan kaldıralım demiyorum asla ama bunları sen ben gibi normal insan yapmak ellerinde. bizimde elimizde. dışlamayalım, ama kendi değerlerimizide yerlebir ettirmeyelim.
Bak sare eğer normal değil dersek bu ülkede birçok LGBT'li öldürülür.
Kendine bundan vazife çıkaracak çok insan var, ensest, hayvana ve çocuğa tecavüzü kim normalleştiriyor? Ben normal demiyorum, onlara normal dediğim tek bir Yazım var mı? ama LGBT'yle de bir tutmuyorum, LGBT çok başka birşey, pekiii bir Köyde çift cinsiyetli Doğanlar var onları ne yapacağız, kız denilen erkek, erkek denilen kız çıkıyor ve ameliyatla cinsiyetleri değiştiriliyor mecburen ve tüm köy böyle, ne olacak bu insanlarda LGBT sayılır, Köye ne yapacağız?

dışlanmamaları gerektiğine sonuna kadar katılıyorum. Ama nerden biliyoruz değiştirilemez olduklarını.
uzun yıllar mucadele edip başaramayan bir ornek var mı karşımızda.
Benim arkadaşım 45 Yaşında, yıllarca kendinle mücadele etti, bir kıza aşık olmaya bile çalıştı ama olmuyor, bunalıma girdi, dışlandı, zor yıllar Yaşadı ama hala gay, o öyle doğmuş çünkü.

X