İstanbul'da öyle giyinmiş, ardından polisler tarafından aranırken üzerinden bomba çıkmış çok kimsenin haberi yapıldı, okumadın mı?
Ayrıca, dindar olmaya gerek yok, hırsızlık yapacak kimseler bile önlem amaçlı kıyafetini buna göre seçiyor.
Ortadoğu'nun neredeyse her bölgesinde canlı bomba eylemleri, bu kıyafetler içinde gerçekleştirildi. Şii camisine yönelik bir eylem olmuştu, çok ama çok sayıda insan hayatını kaybetmişti, görüntüler de nasıl bir profil vardı dersin?
Sonucunda, siyaset bilimi uzmanı olmaya gerek yok, örnek gösterdiğin videoda ki kimsenin bombayı saklama olasılığı ile diğerini kıyasla.
Neyse, zaten bunun önemi yok. Sadece, benim için kötülediğin kimseler binlerce kat daha az tehlikeli ve bir o kadar da çok yararlı, gerekli. Ben, toplumca aşırı olarak nitelendirilen eylemlerin sonlanması halinde, gericiliğin başlayacağına inanıyorum. Bir anda kaybolmaları sorun yaratmayacak olsada, uzun vadede baskının artacağının göstergesidir.
Femen üyeleri başlatmasaydı, kim kadın ile erkek vücudunun aynı derecede buzlanması gerektiğini düşünürdü?
Böyle, aşırı sayılan eylemler özgürlük kapısını çok güzel aralıyor.
En azından gericiliğe geçit vermiyorlar. Bu da yeter bana.