Polisin engellediği, LGBTİ basın açıklaması: Bu işbirliğini Sivas’tan, Maraş’tan biliyoruz

Asirilik var ama kimsede hoppp durun dememis .taslamak degil de nasil anlatsam bilemedim.

Anladim canim yalanma dansi heralde adida.3 kisigi dudukler alkisla desteklerse hepsi ayni cukurdadir benim icin.Ahlaki degeri olmayan her insan benim icin ayni kefededir.Imama olayi baglaman ayri bir olay adi bir suclu hasta bu olay baska bik bik bik

Her zamanki gibi :ukala::ukala::ukala:

Yorumumda yapanı da var ama hepsini genellemeyiz demiştim, soyunanlar uçlarda yaşayanlar ama birde gayet normal hayat yaşayanlar var ki, inanın normal hayat yaşayanlar çoğunlukta.
Cinsel hayatlarıyla özelleridir, evlerinde yaşadıkları kendilerini alakadar eder.
Ben genellememiştim. Sizce bu görüntülerle zaten dışlayıcı olan toplum daha da fazla dışlamaz mı? Daha da saldırmaz mı? Bunları söyledim. Bir üyede dışlandılar böyle aykırı olmak zorundalar tabi dedi. O duruma katılmadım. Kimseye de yanacaksınızzzz diye yaklaşmıyorum. İslamla dalga geçtikleri gibi dalga geçmiyorum.

Ben genellememiştim. Sizce bu görüntülerle zaten dışlayıcı olan toplum daha da fazla dışlamaz mı? Daha da saldırmaz mı? Bunları söyledim. Bir üyede dışlandılar böyle aykırı olmak zorundalar tabi dedi. O duruma katılmadım. Kimseye de yanacaksınızzzz diye yaklaşmıyorum. İslamla dalga geçtikleri gibi dalga geçmiyorum.

Bir üye dediğiniz benim sanırım. Ama söylediklerimi çarpıtıyorsunuz.
Aykırı olmak zorundalar demedim. Aykırı olmaları normal karşılanabilir çünkü dışlanıyorlar, saldırıya uğruyorlar, hayatları ellerinden alınıyor dedim.

Bir üye dediğiniz benim sanırım. Ama söylediklerimi çarpıtıyorsunuz.
Aykırı olmak zorundalar demedim. Aykırı olmaları normal karşılanabilir çünkü dışlanıyorlar, saldırıya uğruyorlar, hayatları ellerinden alınıyor dedim.
Tamam o anlamda. Özür dilerim çarpıtmak istememiştim. Aykırılığı normal karşılamalıyız. dedi Mune.

Asirilik var ama kimsede hoppp durun dememis .taslamak degil de nasil anlatsam bilemedim.

Anladim canim yalanma dansi heralde adida.3 kisigi dudukler alkisla desteklerse hepsi ayni cukurdadir benim icin.Ahlaki degeri olmayan her insan benim icin ayni kefededir.Imama olayi baglaman ayri bir olay adi bir suclu hasta bu olay baska bik bik bik
Her grupta aşırılığa kaçan var, yok diyemem ama benim tanıdığım hayatlarını bildiğim lgbtlilerin hiçbiri toplumun tepki göstereceği birşey yapmadı, hepsi kendi halinde insanlar, dışardan görsen anlamazsın bile. Onları anlıyor olmam taşkınlık yapanları onaylıyor olmam anlamına gelmiyor, cinsel kimlik bunalımına girmek gribe yakalanmaya benzemiyor çünkü, bir iki ilaç alınca geçmiyor, psikolojik etkileri de ağır.

İmam hasta değil bayağı bayağı tecavüzcü, o da takva edebilirdi değil mi? Ama etmemiş, toplumda tecavüzcülerde çoğaldı, lgbtye karşı çıkıldığı kadar tecavüzcüler içinde ağırlaştırılmış cezalar verilseydi bugün toplum ahlakından bahsederken önümüze tecavüzler örnek olarak çıkarılmazdı, birkaç ağır ceza haricinde ki onlarda toplum tepkisi yüzünden verildi, kaç tecavüz davasında sanıklar serbest bırakıldı, kaç tecavüz davasında iyi hal ve rızası var kararı çıktı? O kadar çok ki artık istatistiğini bile tutamaz olduk.

Ne munasebet anlatmak istedigini anladim.Turkiyede kac tane carsafli canli bomba patladi bana ornekle gosterebilir misin

İstanbul'da öyle giyinmiş, ardından polisler tarafından aranırken üzerinden bomba çıkmış çok kimsenin haberi yapıldı, okumadın mı?
Ayrıca, dindar olmaya gerek yok, hırsızlık yapacak kimseler bile önlem amaçlı kıyafetini buna göre seçiyor.

Ortadoğu'nun neredeyse her bölgesinde canlı bomba eylemleri, bu kıyafetler içinde gerçekleştirildi. Şii camisine yönelik bir eylem olmuştu, çok ama çok sayıda insan hayatını kaybetmişti, görüntüler de nasıl bir profil vardı dersin?
Sonucunda, siyaset bilimi uzmanı olmaya gerek yok, örnek gösterdiğin videoda ki kimsenin bombayı saklama olasılığı ile diğerini kıyasla.

Neyse, zaten bunun önemi yok. Sadece, benim için kötülediğin kimseler binlerce kat daha az tehlikeli ve bir o kadar da çok yararlı, gerekli. Ben, toplumca aşırı olarak nitelendirilen eylemlerin sonlanması halinde, gericiliğin başlayacağına inanıyorum. Bir anda kaybolmaları sorun yaratmayacak olsada, uzun vadede baskının artacağının göstergesidir.

Femen üyeleri başlatmasaydı, kim kadın ile erkek vücudunun aynı derecede buzlanması gerektiğini düşünürdü?
Böyle, aşırı sayılan eylemler özgürlük kapısını çok güzel aralıyor.
En azından gericiliğe geçit vermiyorlar. Bu da yeter bana.

Haaaa gecen seneki olaysiz yuruyusu paylasayim isterseniz.Pislikler ciril ciplak soyunup sevismislerdi

Ne onurrrrr ama

hic hos degil bu..hepsi boyle davranmıyordur tamam ama boyle bir durumda oradakiler desteklemek yerine bizi neden boyle gosteriyorsunuz biz bu degiliz diye tepki gostermeleri gerektigini dusunuyorum..haklarını sonuna kadar arasınlar ama bu sekilde hicbir yol katedemezler

Hiç kimsenin dışlanmasını istemem. Herkesin hayatını kendine.
Ülke olarak bu durumlara objektif yaklaşamıyoruz.
Femenin çıplak eylemi kadar herhangi bir grubun çıplak eylem yapmasını da anlayamıyorum ben.
LGBTİ'nin en büyük problemleri zaten cinsel ayrımcılıklar iken neden uç noktada eylem yapmayı tercih ettiklerini anlayamıyorum. Daha fazla tepki almak için mi ?

Burada hep söylerim gerçekten tahmin edilenden daha çok insan var.
Bilmiyorum belki İstanbul'da olduğum içindir çok fazla tanıyorum.
Bir çoğu gizli ve çift hayat yaşamak zorundalar.
Hiç kimseye ay LGBTİ iyi bir şeydir demem, ama tü kaka da demem.

İnsanlar işlerinden atılmasın. İş işin cinsiyetin, cinsel yönelimin bir etkisi yokken "işe uygun olmamayı" nasıl haklı görüyor insanlar?
Her insan gibi iyi yaşamayı hak ediyorlar.
Allah'ın yarattığına zulm etmek ne haddimize ? Bu beni üzüyor.
Herkes başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece özgür olsun dilediği gibi yaşasın.

LGBTİ yürüyüşünü destekleyen biri olarak görüntüler beni de rahatsız etti.

Polisin engelleme sebebi bu tarz görüntüler ise ben de onaylıyorum, engelleme sebebi haberde yazmıyor

İstanbul'da öyle giyinmiş, ardından polisler tarafından aranırken üzerinden bomba çıkmış çok kimsenin haberi yapıldı, okumadın mı?
Ayrıca, dindar olmaya gerek yok, hırsızlık yapacak kimseler bile önlem amaçlı kıyafetini buna göre seçiyor.

Ortadoğu'nun neredeyse her bölgesinde canlı bomba eylemleri, bu kıyafetler içinde gerçekleştirildi. Şii camisine yönelik bir eylem olmuştu, çok ama çok sayıda insan hayatını kaybetmişti, görüntüler de nasıl bir profil vardı dersin?
Sonucunda, siyaset bilimi uzmanı olmaya gerek yok, örnek gösterdiğin videoda ki kimsenin bombayı saklama olasılığı ile diğerini kıyasla.

Neyse, zaten bunun önemi yok. Sadece, benim için kötülediğin kimseler binlerce kat daha az tehlikeli ve bir o kadar da çok yararlı, gerekli. Ben, toplumca aşırı olarak nitelendirilen eylemlerin sonlanması halinde, gericiliğin başlayacağına inanıyorum. Bir anda kaybolmaları sorun yaratmayacak olsada, uzun vadede baskının artacağının göstergesidir.

Femen üyeleri başlatmasaydı, kim kadın ile erkek vücudunun aynı derecede buzlanması gerektiğini düşünürdü?
Böyle, aşırı sayılan eylemler özgürlük kapısını çok güzel aralıyor.
En azından gericiliğe geçit vermiyorlar. Bu da yeter bana.
Canim benim benim dinin geregi sana gericilik olarak geliyorsa bu tartisilmaz bile ben Turkiyeden bir ornek dedim ortadogudan degil .Carsafli birinin erkek oldugunu omuzundan cussesinden bile anlarsin ama bunu insana mâl etmek de yazik ki neyse konu konuyu aciyor benim zihniyetim almiyor bunlari.Arkadasin biride lut kavmi o bu demis .bunlar benim aysenin fatmanin uydurdugu seyler degil kitabimizin verdigi bilgilerdir.Inanmayana zaten islemez bu

Canim benim benim dinin geregi sana gericilik olarak geliyorsa bu tartisilmaz bile ben Turkiyeden bir ornek dedim ortadogudan degil .Carsafli birinin erkek oldugunu omuzundan cussesinden bile anlarsin ama bunu insana mâl etmek de yazik ki neyse konu konuyu aciyor benim zihniyetim almiyor bunlari.Arkadasin biride lut kavmi o bu demis .bunlar benim aysenin fatmanin uydurdugu seyler degil kitabimizin verdigi bilgilerdir.Inanmayana zaten islemez bu
Senden bahsediyor mune abla :mapus:

X