Buradayız Aşkım!

Sen yazdımı anlamamışsın zaten :KK66: siz sapıkça buluyorsunuz ama bu onlar için normal sizin durumunuzda onlar için anormal.
sen bir kadınla sevişmeyi düşün ne hissedersin :KK14:lezbiyen bi kadında bir erkekle sevişmeyi düşünemiyor bi şunu anlamadınız gitti arkadaşımya :KK51:

hernekadar hos olmayan bir uslubla yazsanda cevap vereyim "anliyorum!".ve yineliyorum gosterilerle baska seylerle mesrulastirilimaya calisilmamali.doganin yapisi geregi hernekadar kendilerinin normal olduklarini dusunselerde normal degiller.ki bu konuda tibbi yaklasimlar var.terapiler vs.normale dondurme adina tipta care aramis buna.herneyse ne anlatmak istedigimde yorumlarimda gayet acik ve net.anlamak isteyene.hi bide oneride bulunucam bole bir yakiniz varsa ki bundan haberdarsaniz bos bir saygi duyma haline burunmeyin.durmayin kosun bir psikiyatriste goturun ona daha cok yardimci olacaksiniz.bende yorumlar bitti.daha fazla soleyecegim birseyde yok.hadi bakalim gunumuz aydin olsun banada tatli ruyalar...

hernekadar hos olmayan bir uslubla yazsanda cevap vereyim "anliyorum!".ve yineliyorum gosterilerle baska seylerle mesrulastirilimaya calisilmamali.doganin yapisi geregi hernekadar kendilerinin normal olduklarini dusunselerde normal degiller.ki bu konuda tibbi yaklasimlar var.terapiler vs.normale dondurme adina tipta care aramis buna.herneyse ne anlatmak istedigimde yorumlarimda gayet acik ve net.anlamak isteyene.hi bide oneride bulunucam bole bir yakiniz varsa ki bundan haberdarsaniz bos bir saygi duyma haline burunmeyin.durmayin kosun bir psikiyatriste goturun ona daha cok yardimci olacaksiniz.bende yorumlar bitti.daha fazla soleyecegim birseyde yok.hadi bakalim gunumuz aydin olsun banada tatli ruyalar...

Paikiyatrist onu değiştirmeye çalışmaz onların görevi bu değildir. Doktorlar bunu değiştirmeye çalışmaz. Psikiyatristlerin hastanın gerçekten ne hissettiğini kararlı olup olmadığını anlar ve onlara süreçte yardımcı olur. Malum eşcinsel olduğunu kabullenmek çok zor bir süreç. Zaten yeterince bunalım yaşıyorlerken sapkın hasta diye ayrıştırmakla elimize bir şey geçmez.

Kimse yakını için boş bir saygı duyma haline geçmez kimse güle oynaya karşılamaz. Her anne baba çaresi var mı diye arayışa geçiyor. Sonuç yine aynı. Kabullenmek. Aile terapileri bunun için alınıyor. Bireyi değiştirmek için değil. Olmuyor çünkü . He hormonla değişecek durum vardır ama bunlar ayrı özel durumlar bir doktorla konuşursanız anlatır. Yanlış bilgi vermek istemem.

Korkmayın meşrulaşması size zarar vermez. Çocuğunuzu da eşcinsel yapmaz.

Son düzenleme:
İçi bomboş hoşgörü zırvalıklarına kapalıyım. Hoşgörüye önce kendi içimizde başlamalıyız. Başkaları hakkında konuşmak kolaydır. İlerde çocuğun böyle bir durumda olursa arkasında durabilir misin? Kendine dürüst davranabilir misin? Dünyaya getirdiğin insanı değiştirmeye çalışmadan koşulsuzca sevebilir misin? Ya da kardeşin/ablan/abin sana bu konuda dürüst davranıp itirafta bulunsa ona karşı hislerin değişmez mi? Bu soruların cevabı EVET ise tamam, olmuşsun demektir. İşte buna gerçek hoşgörü derim. Bu soruların benim açımdan cevabı evet elbette.:KK24:
3 senedir Onur Yürüyüşü'ne katılıyorum, babam en sonunda "kızım lezbiyensen söyle bak" dedi. "Değilim baba" dedim. "Olsun, olsan da benim kızımsın zaten" dedi.Annem ona keza.

9 yaşında oğlu olan dayım ve yengemle konuşurken konu lgbtye geldi, "Türkiye'de çok zor bir hayat onu bekliyor diye üzülürdüm ama sonuçta evladım, her koşulda yanındayım" dediler.

LGBT aileleri diye oluşumlar var, özellikle Onur Yürüyüşlerinde evlatlarının yanında dimdik yürürler.

Evlat sevgisi "çocuğum sadece heteroseksüelse severim"e endeksliyse ben onun karşılıksızlığından şüphe ederim. Bir takım şartlara, kriterlere bağlı sevgi olmaz.

herkesin tercihine, içgüdülerine "saygı" duyuyorum, ki onlar benim dini değerlerime saygı duymazken. Allah kimsenin evladına vermesin böyle içgüdü yada tercih adı neyse. büyük sözüme tövbe kınayamıyorum zaman ne getirecek bilemeyiz. ama şu sokaklara dökülen insanlar toplumun ahlak yapısının altına konmuş dinamitler bana kalırsa. hangimiz sevmedik i**neler gibi yazmış adam, sen kendine bu sıfatı yakıştırıyosan artık söylecek bişi yok bu duruma. burda hangimiz çocuğu gelip anne ben gayim dediğinde, aa tamam oğlum akşam gelsin babanla tanışsın diyebilir içi yanmadan? yapmayın. bunlar normal şeyler değil, normalleştirmeyin. ayet paylaşmak yasak, ama direk yazılı ayet var üstüne söz mü olur. ben kocamla sokaklarda öpüşüp sevişmezken, gaylar lezbiyenler bunu yapıyor. cinsel tercih demek her istediğini uluorta heryerde yaşayabilirsin demek değil. varsa böyle yönelimin, mutlaka altında bi sebep vardır, ama doktor kontrolünde, ama kendi telkininle yenersin. ister geri kafalı, ister yobaz ne derseniz deyin adıma. ben Kâbe'yi shoplayıp, lgbt renlerine boyayan insana karşı yinede kötü bişi diyemiyorum forum kuralları gereği. sen benim dinimin değerleriyle alay ediceksin, ama benden saygı bekleyeceksin. ne kadar tezat. ha bu arada valiliğe kızdım, polisede ne müdahale ediyosun onların istediği o zaten, amaçları haklarını savunmak olsa abuk sabuk pankart açmazlardı.haklarını dine küfrederekmi savunuyorlar? polis müdahale etti onlar amacına ulaştı. neyse Allah herkesi hidayete erdirsin inşallah.

açın biraz okuyun lütfen.
Dünya Sağlık Örgütüne göre eşcinsellik bir hastalık değildir. hiçbir "GERÇEK" tıbbi otorite eşcinselleri terapi yoluyla ya da başka şekillerde tedavi etmeye çalışmaz. o dedikleriniz 1930lar ve öncesinde kalmış şeyler.
eşcinselleri tedavi edebileceğini öne süren kişiler ŞARLATANDIR. tıbbi olarak kırıkçı çıkıkçı hocalardan, üfürükçülerden hiçbir farkları yoktur.
siz eşcinsellerin tıpkı Faşitlerin toplama kamplarındaki gibi tecavüze uğrayarak, gaz odalarına tıkılarak, elektroşok verilerek "tedavi edilmesi" istiyorsanız, görüşlerinizi gözden geçirin, çünkü hiçbir tıbbi ve bilimsel dayanağı yok dediğinizin.
eşcinsellik doğada vardır, yanlış biliyorsunuz.
en basiti, penguenler ve bizim de yani insanların da dahil olduğu primat grubu yani maymunsular.
ben de size bir öneride bulunacağım: eğer yazınız inandırıcı olsun diye "doğal" ve "bilimsel" referanslar sunacaksınız, araştırın önce.

Ben bu onur yürüyüşüne gerçekten çok saygı duyuyorum. Ama dün gördüğüm bi video midemi bulandırdı, 3 tane çıplak kadın var, tamamen çıplak, biri birine oral seks yapıyor. Herkesin içinde...
Aşk kazansın, seks değil. Ben şahsen her türlü aşkın olabileceğine yürekten inanıyorum, ama bu konuyu seks ile sapıklıkla bağdaştıranlara çok kızıyorum. Amacından sapıyor o zaman her şey.

Ben bu onur yürüyüşüne gerçekten çok saygı duyuyorum. Ama dün gördüğüm bi video midemi bulandırdı, 3 tane çıplak kadın var, tamamen çıplak, biri birine oral seks yapıyor. Herkesin içinde...
Aşk kazansın, seks değil. Ben şahsen her türlü aşkın olabileceğine yürekten inanıyorum, ama bu konuyu seks ile sapıklıkla bağdaştıranlara çok kızıyorum. Amacından sapıyor o zaman her şey.
:KK57::KK57::KK57:nasıl yani birbirlerinin içindemi ayy midem zıpladıı..

Evet benim de ziplamisti, gece gordum. Amac bu mu yani, rahatca seks yapmaksa onu zaten bi sekilde yapiyorlar. Ben isterim ki gercekten sevenlerin onur yuruyusu olsun bu.
o senin kasdettiğin muhakkak vardırda az be güzelimm.. adı üstünde onur yürüyüşü ama yaptıkları hareketler ONURDAN çıkmış..

Eşcinsellik yaradılıştan gelen bir durum evet,ama eşcinsel ilişki değil.Anatomik,sosyal,ahlaki,dini her açıdan sıkıntılı...Doğada oluyor olması her canlı türü için "doğal" olduğu anlamına gelmez.Aksi halde insanların istedikleri yere dışkılaması,yavrularını terk etmeleri hatta bazı durumlarda onları yemeleride doğal olurdu.

Eşcinsellik yaradılıştan gelen bir durum evet,ama eşcinsel ilişki değil.Anatomik,sosyal,ahlaki,dini her açıdan sıkıntılı...Doğada oluyor olması her canlı türü için "doğal" olduğu anlamına gelmez.Aksi halde insanların istedikleri yere dışkılaması,yavrularını terk etmeleri hatta bazı durumlarda onları yemeleride doğal olurdu.
bu saydıklarınız zaten doğal yani doğada var olan şeyler. bunları yapmamaksa öğrenilmiş davranış kalıpları.
eşcinsel ilişki anatomik açıdan sakıncalı değil.
sosyal
ahlaki
dini
açıdan sıkıntılı olması ise duruma göre değişen şeylerdir.

az değilsin hee :KK48:
Summe hasa :)

Ne diyorduk sare_sare saygı ! Yağmur yağdı gökkuşağı çıkar şimdi fotoğrafını çekip renklere saygı duymaya varsan benimle elimden tut gidelim hatta kizimin sulu boyasıni alıp renkleri karıştırarak evdeki musvetteden ibaret olan a4 kagitlarinin bos kisimlarina saygının resmini çizme teklifime de tav olduysan tadından yinmezsin ropdosambirimi geydim bekliyim

Summe hasa :)

Ne diyorduk sare_sare saygı ! Yağmur yağdı gökkuşağı çıkar şimdi fotoğrafını çekip renklere saygı duymaya varsan benimle elimden tut gidelim hatta kizimin sulu boyasıni alıp renkleri karıştırarak evdeki musvetteden ibaret olan a4 kagitlarinin bos kisimlarina saygının resmini çizme teklifime de tav olduysan tadından yinmezsin ropdosambirimi geydim bekliyim
hazırım, renklerimi aldım çıkalım. onurlu onurlu yürüyelim

X