- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
Valla gözümle görmesem inanmam kakao ama gerçek. İğrenç.cidid ciddi bu işi yapmışlarmı bunlarr beyoğlunda ve sokakta vay anasınıı ..peki bu yürüyüşün nersi ONUR yürüyüşü olduo zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla gözümle görmesem inanmam kakao ama gerçek. İğrenç.cidid ciddi bu işi yapmışlarmı bunlarr beyoğlunda ve sokakta vay anasınıı ..peki bu yürüyüşün nersi ONUR yürüyüşü olduo zaman
vay beee ne günlere kaldık o zamann ondan sonra haklıyız diyorlarr iğrenç kelimesi bile yanında masum kalırr..Valla gözümle görmesem inanmam kakao ama gerçek. İğrenç.
Yaw kakao saygı duysana sen ! Terlikle vuracagim ellerine ellerine
Arkadaşlarım arasında 2 gay, 1 biseksüel, 1 de transseksüel var. Başka vardır belki, bilmiyorum.şu saygı duyanlar aslında bu kişileri en çıkmaz yola itekliyor.. Normal olduklarını soyleye soyleye onların belkide geri adım atmalarına engel oluyorlar... Hepsine çok uzuluyorum ve keşke normalleşmeleri adına elimden birşey gelse..
onları içinde bulundukları çıkmaza dahada suruklememek adına ben SAYGI DUYMUYORUM...
o çok sevdiğin arkadaşlarına en buyuk zararı sen veriyorsun işte arkadaşım.. Halbuki başbaşa bi konuşsan nasıl bi ruh halinde olduğunu anlasan ona yardımcı olmaya çalışsan belkide arkadaşın aklında acabalar yerleşip kendini sorgulama adına bir adım atacaktı... Ama sizin gibiler onların arkasında durdukça onlar nasıl bi durumun içinde olduklarının farkına varmiyacaklar..Arkadaşlarım arasında 2 gay, 1 biseksüel, 1 de transseksüel var. Başka vardır belki, bilmiyorum.
Hepsi normal insanlar. Akşam oturmaya evime gelen, dışarıda bir şeyler içtiğimiz, pikniğe gittiğimiz, nargile içtiğimiz, beraber film izlediğimiz, diğer arkadaşlarımızla kalabalık toplandığımız gayet normal insanlar. Yatağına kimi aldığı beni ilgilendirmediği için bir sıkıntım yok. Sonuçta heteroseksüel arkadaşımın da akşam kiminle birlikte olduğu beni ilgilendirmiyor. Dolayısıyla bu insanları niye anormal olarak etiketleyip ötekileştireyim, valla arkadaşlarımı düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum : )
Aslında tekrar düşündüm de, transseksüel arkadaşımın sırf diğer insanların yorumlarından, bakışlarından çekinip gittiğimiz yerlere gelmek istememesini, yaşadıklarını, kızı "yanında biz varız kimse bir şey diyemez" diye diye çıkmaya ikna ettiğimizi düşündükçe, siz saygı falan duymayın bence de. Uzak durun yeter, zaten kendi dertleri yetiyor.
Hani derler ya, gölge etmeyin başka ihsan istemez.
benim tanıdım eş cinsel hiç yok bir iki defa görmüşümdür,kimsenin cnselliği beni ilgilendirmez,meşrulaşacağını sanmıyorum canım,t.c de gizli saklı yaparlar tek fark bu olur,belkide böyle olsun deniyor,gizli kapaklı olsun göze batmasın,bu konuda herhangi fikrimde yok,ama bunları tartışmak bile bence t.c için erken bence,çok öncelikli problemler varValla gözümle görmesem inanmam kakao ama gerçek. İğrenç.
Benim vicdanım gayet rahat teşekkür ederim.o çok sevdiğin arkadaşlarına en buyuk zararı sen veriyorsun işte arkadaşım.. Halbuki başbaşa bi konuşsan nasıl bi ruh halinde olduğunu anlasan ona yardımcı olmaya çalışsan belkide arkadaşın aklında acabalar yerleşip kendini sorgulama adına bir adım atacaktı... Ama sizin gibiler onların arkasında durdukça onlar nasıl bi durumun içinde olduklarının farkına varmiyacaklar..
otekileştirmeler bizim yaptığımız şeyler değildir..
benim çok sevdiğim bir kuzenimde malesefki gay... Onun için ne kadar uzulduğumu bir ben biliyorum.. Ve onun içindeki mmutsuzluğu onun gozlerinden okuyorum..
bana yardımcı ol diye yalvarışı gozlerimin onunden gitmiyor.
yani demem o ki kendileri bile bu durumdan haz etmiyorken onlara yapılacak en buyuk kotuluk , onların sırtını sıvazlamak olıcaktır.
ben sizi vijdanınızla başbaşa bırakıyorum
Lgbti bireyler igrenc, ateistler igrenc, yahudiler zaten igrenc, kurtler terorist, komunistler huzur bozucu, yolda opusenler igrenc, alkol alanla konusmam, kufur edenle gorusmem, ermeniyle ugrasmam, ramazanda su icen kasinmis, kizli erkekli yasayan kudurmus, mini etek giyen azitmis, evlilik disi iliski ayip... Kimseyi sevmiyorum cunku boyle harika 1 insanim.
Ben de sanmıyorum meşrulaştırılacağını. Eşcinsellik farklı bir şey ahlak farklı. Eşcinseller öcüdür, sapıktır diye bir düşüncem yok. Benim tahammül edemediğim cinselliğin özgürlük adı altında bu kadar aleni yaşanması. Bunu eşcinseller için değil herkes için söylüyorum. Mahrem diye bir şey var.benim tanıdım eş cinsel hiç yok bir iki defa görmüşümdür,kimsenin cnselliği beni ilgilendirmez,meşrulaşacağını sanmıyorum canım,t.c de gizli saklı yaparlar tek fark bu olur,belkide böyle olsun deniyor,gizli kapaklı olsun göze batmasın,bu konuda herhangi fikrimde yok,ama bunları tartışmak bile bence t.c için erken bence,çok öncelikli problemler var
ama ben çok sevdiğim arkadaşlarımın, akrabalarımın goz gore gore çıkmaza suruklenmelerine goz yumamıyorum..Benim vicdanım gayet rahat teşekkür ederim.
Ben arkadaşlarımı nasıl mutlularsa, nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle kabul ediyorum. Eşcinsel olduğunu bilen birinin "sen aslında bu değilsin" diye beynini yıkamaya çalışmıyorum. Onun içini, heyecanlarını, güdülerini ondan iyi bildiğimi de iddia etmiyorum. Eğer 26 yaşında biri bana gay olduğunu söylüyorsa, ben onu gay olarak kabul edip devam ediyorum.
Benim gibiler arkadaşlarının, aile bireylerinin arkasında durduğu için kötüyse ne güzel. Demek ki koşulsuz kabul eden benim gibi insanlar var demektir.
Eh siz öyle devam edin, ben böyle. Yapacak bir şey yok : )ama ben çok sevdiğim arkadaşlarımın, akrabalarımın goz gore gore çıkmaza suruklenmelerine goz yumamıyorum..
onları "herşey çok normal,aynen devam" diyerek cesaretlendirmiyorum..
ben onları hiçbirzaman dışlamıyorum ama pohpohlamıyorum da.. Onları utandıracak imalarda bulunmuyorum ama yoluna devam etde demiyorum..
işte sen sevdiklerine o şekilde yaklaşırken bende bu şekilde yaklaşıyorum..
Hiç bi ima olmadan tamamen meraktan soruyorum. Kuzeninizin normal bi yaşantısı nasıl olacak peki? Hiç düşündünüz mü ya da bi cevabınız var mı bu konuda?ama ben çok sevdiğim arkadaşlarımın, akrabalarımın goz gore gore çıkmaza suruklenmelerine goz yumamıyorum..
onları "herşey çok normal,aynen devam" diyerek cesaretlendirmiyorum..
ben onları hiçbirzaman dışlamıyorum ama pohpohlamıyorum da.. Onları utandıracak imalarda bulunmuyorum ama yoluna devam etde demiyorum..
işte sen sevdiklerine o şekilde yaklaşırken bende bu şekilde yaklaşıyorum..
bunun cevabını gayet iyi biliyorsunuz sormaya ne hacet..Hiç bi ima olmadan tamamen meraktan soruyorum. Kuzeninizin normal bi yaşantısı nasıl olacak peki? Hiç düşündünüz mü ya da bi cevabınız var mı bu konuda?
Bilmediğim için sormuştum oysaki.bunun cevabını gayet iyi biliyorsunuz sormaya ne hacet..
iki yakışıklı boylu poslu delikanlının aynı yatakta olmaması gayet normal bir yaşantı olabilir mesela..Bilmediğim için sormuştum oysaki.
Peki doğuştan kadınlara ilgi duymuyor ise zorla biriyle mi evlenecek bu kişi? Böyle yaratildigi için ömür boyu mutsuz olmaya mahkum mu?iki yakışıklı boylu poslu delikanlının aynı yatakta olmaması gayet normal bir yaşantı olabilir mesela..
açıklayıcı oldu mu
hayır zorla evlenecek değil. Bu sorunun nerden başlandığına inilebilir.. Bu alanla ilgilenen insanlar var.. Onlara gidip terapi gorebilir..Peki doğuştan kadınlara ilgi duymuyor ise zorla biriyle mi evlenecek bu kişi? Böyle yaratildigi için ömür boyu mutsuz olmaya mahkum mu?
Sinirlenmenize gerek yok ben tartışmaya çalışmıyorum hanımefendi.
Peki doğuştan kadınlara ilgi duymuyor ise zorla biriyle mi evlenecek bu kişi? Böyle yaratildigi için ömür boyu mutsuz olmaya mahkum mu?
Sinirlenmenize gerek yok ben tartışmaya çalışmıyorum hanımefendi.[/QUOT