Buradayız Aşkım!

kızlar çorumda olsa başka yerdede,başka illerde,yada en doğudan en batıya var olan bir şey yürüyüş yapanlar kurşuna dizilsin,bitecekmi hayır,za en dünya var olduğundan beri var olan ama gizli olan bir şey,tv internet ve yaşadığımız çağa göre artık daha rahat açıklıyorlar tek gerçek bu azalan yada artan bir şey yok,bence gösterimi yapacaklar yapıp gitseylermiş gerek yok müdehaleye,

Ne garip ki ülke sözde laik ama hep Müslümanlar düşünülüyor.
bence yanılıyorsun,kimsenin kimseyi düşündüğü yok herkes cebini düşünüyor şu ülkede suriye gibi allah korusun bir savaş çıksa ilk zengin kesim kaçar,elimizde avucumuzdaki ile biz hiçbir yere gidemeyiz.(

bence yanılıyorsun,kimsenin kimseyi düşündüğü yok herkes cebini düşünüyor şu ülkede suriye gibi allah korusun bir savaş çıksa ilk zengin kesim kaçar,elimizde avucumuzdaki ile biz hiçbir yere gidemeyiz.(

Tabi bir kesim cebini düşünüyor hep orası ayrı ama halk arasında hep nedense birilerinin hassasiyeti ön planda.
Aman Ramazandayız bunun yürüyüşü mü olurdan belli bence.Ülke laik ama Ramazan dolayısıyla yasak.

LGBT nin anlamını bilen bir çorumlu olarak tepki göstermem normaldi...normal olanı yaptım...:KK66:
Çorum sizden ibaret olduğu için haklısınız.

Ben Muğlalıyım ancak ben bildiğim için bütün Muğla'nın da lgbtnin anlamını bildiğini iddia edemiyorum, çok üzgünüm bu konuda :KK61::KK61:

Tabi bir kesim cebini düşünüyor hep orası ayrı ama halk arasında hep nedense birilerinin hassasiyeti ön planda.
Aman Ramazandayız bunun yürüyüşü mü olurdan belli bence.Ülke laik ama Ramazan dolayısıyla yasak.
bahane bunlarr,boşver,hilafet içinde yürüyüş yapıldı sanırım 2000 kişi müdehale olmadı bunlarda yürüseydi,insanlar şaşırsaydı,ha devletimiz bizi kucaklıyor deseydi,boşver çetrefilli bu işler,bence hepimiz kendimizi düşünelim devir o devir

Çorum sizden ibaret olduğu için haklısınız.

Ben Muğlalıyım ancak ben bildiğim için bütün Muğla'nın da lgbtnin anlamını bildiğini iddia edemiyorum, çok üzgünüm bu konuda :KK61::KK61:
o zaman çorum da yaşamadığınız halde onların bilmediklerini de iddia etmemelisiniz değil mi:KK66:iyi geceler umarım yeterlidir...

o zaman çorum da yaşamadığınız halde onların bilmediklerini de iddia etmemelisiniz değil mi:KK66:iyi geceler umarım yeterlidir...
Çok yeterli, nasıl yeterli anlatamam, gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum öyle yeterli :KK48::KK70:

Size de iyi geceler : )

İslamiyette belli başlı kurallar vardır -diğer dinlerde olduğu gibi- malum din dogmatiktir, O'nun sınırlarını kabul etmeyenler O'na dahil olmazlar; ancak İslamiyete mensup olduğunu iddia edenler de dinde zorlama olmadığını bilir hatta buna iman eder.
Şimdi eşcinsellerle dini bağdaştırmak ne kadar yersizse, iman edenlerin hoşgörüsüzlüğü bi o kadar çelişkidir.

Keşke tepki gösterilmeseydi. O rengarenk bayraktan rahatsız oldular besbelli ama ay yıldızlı al bayrak yerine neler neler sallandığını gördü bu ülke
Ben yeterince ''geniş'' olduğumuzu düşünmeye başlamıştım. Bu hiç olmadı gerçekten

İslamiyette belli başlı kurallar vardır -diğer dinlerde olduğu gibi- malum din dogmatiktir, O'nun sınırlarını kabul etmeyenler O'na dahil olmazlar; ancak İslamiyete mensup olduğunu iddia edenler de dinde zorlama olmadığını bilir hatta buna iman eder.
Şimdi eşcinsellerle dini bağdaştırmak ne kadar yersizse, iman edenlerin hoşgörüsüzlüğü bi o kadar çelişkidir.

Keşke tepki gösterilmeseydi. O rengarenk bayraktan rahatsız oldular besbelli ama ay yıldızlı al bayrak yerine neler neler sallandığını gördü bu ülke
Ben yeterince ''geniş'' olduğumuzu düşünmeye başlamıştım. Bu hiç olmadı gerçekten
:KK9::KK9::KK9::KK9:
sınırlarını kabul etmeselerde olabilirler aslında rab affedendir

Konuya dini yorum yapmayın.
Şehirleri de karıştırmayın isterseniz:KK14:
Konu ne din ne başka birşey, kişisel hak ve özgürlükler.
Herkes ama herkes yasalar karşısında eşittir değil mi?
O zaman sorun yok:KK66:

Bence hayatta olmalari ve olmamalari beni ilgilendiren bir konu degil.

Yani karism elestirmem ovmemde. Ama bu ulkede bir tek onlaa degil, kendinden olmayan her seyle problemleri var insanlarin.

Keske hayat dha kolay olsa

Konuya dini yorum yapmayın.
Şehirleri de karıştırmayın isterseniz:KK14:
Konu ne din ne başka birşey, kişisel hak ve özgürlükler.
Herkes ama herkes yasalar karşısında eşittir değil mi?
O zaman sorun yok:KK66:
pankarta tepki verilmedi yazılmış mune,ne yapalım kafalarınımı kessinler,dinime küfreden müslüman olsa demişler,hilafetçilerde yürüdü ses çıktımı,kabullendiğimiz içinmi ses etmedik,yürüsün gitsin ne olacak yani,meşrulaşıyor diyorlar,eşcinsselik dünmü çıktı dünya olduğundan beri var sadece gizliydi,şu an internet tv vs,daha ses eder oldular tüm diğer herkes gibi değilmi?

Bence hayatta olmalari ve olmamalari beni ilgilendiren bir konu degil.

Yani karism elestirmem ovmemde. Ama bu ulkede bir tek onlaa degil, kendinden olmayan her seyle problemleri var insanlarin.

Keske hayat dha kolay olsa
aynen:KK50:

pankarta tepki verilmedi yazılmış mune,ne yapalım kafalarınımı kessinler,dinime küfreden müslüman olsa demişler,hilafetçilerde yürüdü ses çıktımı,kabullendiğimiz içinmi ses etmedik,yürüsün gitsin ne olacak yani,meşrulaşıyor diyorlar,eşcinsselik dünmü çıktı dünya olduğundan beri var sadece gizliydi,şu an internet tv vs,daha ses eder oldular tüm diğer herkes gibi değilmi?
Iyi de o topiği kapadım çünkü biliyorsunuz Ramazan ayına girdik gireli, burda dini konular açıldığında kavga çıktı, zaten dini konular yasaktı ama mübarek Ramazan'da belki herkes birbirine iyi dileklerde bulunur diye açılan Ramazan ayı Topiklerine müdahalede bulunmadık, ne Oruç tutanlara ne de tutmayanlara saygı gösterilmedi, karşılıklı restleşmeler, üsluplarda bir gariplik, sonuç yine kavga kıyamet, bu sebeple iyisi mi dedik biz Yasağa devam edelim.

Kusura bakılmasın ama madem dini konu ve yorumlar yasak o zaman Kapatılan konulardaki pankartları, eylemleri başka topiklere taşımasın hiç kimse, "dini konu ve yorum yasak" gayet net ve açık bir cümle değil mi:KK66:

Iyi de o topiği kapadım çünkü biliyorsunuz Ramazan ayına girdik gireli, burda dini konular açıldığında kavga çıktı, zaten dini konular yasaktı ama mübarek Ramazan'da belki herkes birbirine iyi dileklerde bulunur diye açılan Ramazan ayı Topiklerine müdahalede bulunmadık, ne Oruç tutanlara ne de tutmayanlara saygı gösterilmedi, karşılıklı restleşmeler, üsluplarda bir gariplik, sonuç yine kavga kıyamet, bu sebeple iyisi mi dedik biz Yasağa devam edelim.

Kusura bakılmasın ama madem dini konu ve yorumlar yasak o zaman Kapatılan konulardaki pankartları, eylemleri başka topiklere taşımasın hiç kimse, "dini konu ve yorum yasak" gayet net ve açık bir cümle değil mi:KK66:
biliyorum mune:KK43:ama o yazılanları kabul ettiğimizden değil demek istedim,okusunlar dedim,şiddetle bir yere varılmaz,neyse uzatmayayım iyi geceler..

Kimse lgbti yi alıp bağrına bas demiyo ki millete. Saygı duy! Herşeyden önce insan olduğu için saygı duy!

Geçen senelerde onur yürüyüşüne denk geldim istiklalde. Bu kadar eğlenceli ve renkli bi yürüyüş görmemiştim. Yazık ya...

İçi bomboş hoşgörü zırvalıklarına kapalıyım. Hoşgörüye önce kendi içimizde başlamalıyız. Başkaları hakkında konuşmak kolaydır. İlerde çocuğun böyle bir durumda olursa arkasında durabilir misin? Kendine dürüst davranabilir misin? Dünyaya getirdiğin insanı değiştirmeye çalışmadan koşulsuzca sevebilir misin? Ya da kardeşin/ablan/abin sana bu konuda dürüst davranıp itirafta bulunsa ona karşı hislerin değişmez mi? Bu soruların cevabı EVET ise tamam, olmuşsun demektir. İşte buna gerçek hoşgörü derim. Bu soruların benim açımdan cevabı evet elbette.:KK24:

X