Adaleti emreden dinin öğretilerine rağmen gelip lgbtilere hakaret ediliyor, diğeri geliyor dine göre zina yapmış bir "hocanın" helak olacaklar videosunu paylaşıyor. Bu eforunuzu devletin genelevlere işletim ruhsatı vererek normalleştirmesine tepki koyarak da gösterin bari teallam ya. (lgbtili arkadaşlar bu karşılaştırmayı yaptığım için alınmasın lütfen, sadece ikiyüzlü olduklarını bu şekilde anlayabilirler)
Bu bireyler zaten canları sıkıldıkları için, psikolojileri bozuk olduğu için böyle "sapkın" davranıyorlar, çünkü böyle "marjinal" davrandıkça çok ilgi çekecekler, aileleri çok sahiplenecek öldürmek yerine, sonra mis gibi toplulumuz eminim bağrına basacak, çeşitli yerlerde helak olacak zavallılar gözüyle bakılmayacak filan. Bu kadar avantajı varken bir sabah uyanıp yönelimlerini değiştiriyorlar. Çözmüşsünüz olayı gerçekten.
Her zaman paylaşıyorum lütfen şu ön yargılarınızı ve aşağılamalarınızı bir kenara koyun ve "Benim Çocuğum" adlı belgeseli izleyin. Orada ailelerin ve çocuklarının neler yaşadıklarını görün, bu bireylerin sizin bu dışlamalarınız yüzünden nasıl intihara sürüklendiğini annelerinin, babalarının ağzından dinleyin belki vicdanınız sızlar.