Buradayız Aşkım!

Kimse lgbti yi alıp bağrına bas demiyo ki millete. Saygı duy! Herşeyden önce insan olduğu için saygı duy!

Geçen senelerde onur yürüyüşüne denk geldim istiklalde. Bu kadar eğlenceli ve renkli bi yürüyüş görmemiştim. Yazık ya...
kimsenin kimseye saygısı yok bence boşa zaman kaybı tartışmak

Kimse lgbti yi alıp bağrına bas demiyo ki millete. Saygı duy! Herşeyden önce insan olduğu için saygı duy!

Geçen senelerde onur yürüyüşüne denk geldim istiklalde. Bu kadar eğlenceli ve renkli bi yürüyüş görmemiştim. Yazık ya...
pankartları hoş olmamış,önyargılılar,diğerleride,bence buna hazır değiliz,çok önceliklerimiz var,

İçi bomboş hoşgörü zırvalıklarına kapalıyım. Hoşgörüye önce kendi içimizde başlamalıyız. Başkaları hakkında konuşmak kolaydır. İlerde çocuğun böyle bir durumda olursa arkasında durabilir misin? Kendine dürüst davranabilir misin? Dünyaya getirdiğin insanı değiştirmeye çalışmadan koşulsuzca sevebilir misin? Ya da kardeşin/ablan/abin sana bu konuda dürüst davranıp itirafta bulunsa ona karşı hislerin değişmez mi? Bu soruların cevabı EVET ise tamam, olmuşsun demektir. İşte buna gerçek hoşgörü derim. Bu soruların benim açımdan cevabı evet elbette.:KK24:
Bu soruları belki de defalarca kendime sordum, cevabım hep Evet oldu, aslında bu soruları kendimize sormaya gerek bile kalmazdı, çocuğumuzda dahil herkesin farklı bir karakteri olduğunu, herkesin bir birey olduğunu kabul etseydik ama maalesef özellikle çocuklarımızı doğdukları andan itibaren değiştirmeye çalışıyoruz, istediğimiz tokayı, elbiseyi giymesini, istediğimiz gibi davranmasını bekliyor, olmayınca da Asi, isyankar oldu diyoruz.

Herkes Doğduğu andan itibaren bireydir.

bence bunu tartışmak bizim ülkemiz için lüx,ha yürümek mi istiyorlar buyursunlar yürüsünler

Adaleti emreden dinin öğretilerine rağmen gelip lgbtilere hakaret ediliyor, diğeri geliyor dine göre zina yapmış bir "hocanın" helak olacaklar videosunu paylaşıyor. Bu eforunuzu devletin genelevlere işletim ruhsatı vererek normalleştirmesine tepki koyarak da gösterin bari teallam ya. (lgbtili arkadaşlar bu karşılaştırmayı yaptığım için alınmasın lütfen, sadece ikiyüzlü olduklarını bu şekilde anlayabilirler)

Bu bireyler zaten canları sıkıldıkları için, psikolojileri bozuk olduğu için böyle "sapkın" davranıyorlar, çünkü böyle "marjinal" davrandıkça çok ilgi çekecekler, aileleri çok sahiplenecek öldürmek yerine, sonra mis gibi toplulumuz eminim bağrına basacak, çeşitli yerlerde helak olacak zavallılar gözüyle bakılmayacak filan. Bu kadar avantajı varken bir sabah uyanıp yönelimlerini değiştiriyorlar. Çözmüşsünüz olayı gerçekten.

Her zaman paylaşıyorum lütfen şu ön yargılarınızı ve aşağılamalarınızı bir kenara koyun ve "Benim Çocuğum" adlı belgeseli izleyin. Orada ailelerin ve çocuklarının neler yaşadıklarını görün, bu bireylerin sizin bu dışlamalarınız yüzünden nasıl intihara sürüklendiğini annelerinin, babalarının ağzından dinleyin belki vicdanınız sızlar.

Merak ediyorum bunlara saygi duyun diyenler ensest te de saygi duyuyor mu saygi denen kavramin mezhebi ne genis arkadaş..
Sonucta o da bir yonelim tercih degil her sapikliga bir meşrulastirilma yolu acilabilir saygi adi altinda..

Sizin mantığınızla yola çıkıp soru sorayım; Ensest ilişkinin çoğu heteroseksüel ilişki (kadın-erkek) olarak yaşanıyor. O zaman heteroseksüellik sapkınlıktır?

Merak ediyorum bunlara saygi duyun diyenler ensest te de saygi duyuyor mu saygi denen kavramin mezhebi ne genis arkadaş..
Sonucta o da bir yonelim tercih degil her sapikliga bir meşrulastirilma yolu acilabilir saygi adi altinda..

bazi degisik dogustan olan kendisinin tercih edemedigi cinsiyete sahib olanlari bir kenariya koyuyorumda(Allahu teala boyle yaratmis yapicak hicbirsey yok belki bazi tibbi girisimler bazen onlarda sonucsuz veya etkisiz caresiz kalabiliyor), sisinde dediginiz yonelimle gerceklesen cinsi kimliklere helekide lezbiyenlik vs.sapkinliklara saygi duymak normal karsilamak ve hatta bu tercihlerden onur duymak ta bir nevi sapkinlik. ayeti kerimelerle men edilmis durumlar islamiyetin men ettigi durumlarla hangi musluman onur duyabilir? ona bakarsaniz hersey hayatta tercih meselesi yinelim meselesi onurlu bir hayat surmekte onursuz bir hayat surmekte.bir kadinin evlenip helaliyle bir hayat surmeside tercih nikahsiz bir adamin metresi olmasida veyada baska bi kadinla sapik bir hayat yasamasi dahasi cok gelir...onurluda yasar onursuzda.tabikide saygi duyamayiz bu durumlara....

Aman sakın hiç birşeye saygı duymayın bi siz cennetliksiniz herkes tü kaka :KK14: ailemdende olsa yadırgamam başkasınıda misal abim bi erkekle hayatını geçirmek istiyorsa ona aşık oluyorsa onu yargılamak ne haddime kendi hayatı kendi seçimi

a pardon dini yorum.yazmak.yasakmis sonradan okudum ama yazmista bulundum.ama dedigim gibi hepsi degil ama bir kismina saygi duyulmasi enteresan.

ben insanin kendi onuruna şerefine layik bir sekilde yasamasi gerektiginden yanayim.tabiki insanlarin tercihleri vardir gidip bir kadin kadinla erkek erkekle sapkinca yasamak istiyorsa buna kim engel olabilirki? hickimse yapmak isteyen nasil olsa bi sekilde yapar.ama bunu gecipte eglenceli gosterilerle mesrulastirmaya calismak normallestirmeye calismak iyi birsey degil.ben bunu kabul edemem.saygi duyamam.uzgunum.dini konular yazilabilseydi neden saygi duymadigimida yazardim.

hem saglik acisindan yaklasmak istiyorum duruma.hem ruh sagligi hem beden sagligi.bu tarz birliktelikler insanlarin ruh ve beden sagliklarini bozar.ve toplumda cok yer kaplarlarsa sagliksiz bir tiplum.meydana gelir.ne bileyim bunun ureme kismida var isin icinde.saglikli cocuklar vs.? kadinlar kendini bazi abaza erkeklerden korumaya calisirken birde abaza kadinlardan falanmi koruma cabasi olsun cok yorucu.bir arkadasim ruhunda derin.izler birakan yasadigi bir hadiseyi anlatmisti cok uzulmustum.univ.tede iken bir kizla ayni evi paylasiyor.tabi bu bir surec kiz arkadasima cok guzel oldugunu vs.soluyor ama tabi kiz kiza yorum yapar ya o tip birsey oldugunu dusu.uyor.sonra bir gun bu kiz arkadasima saldiriyor!! arkadasim kendini zor kurtariyor.yasadigi bir travma.belki oradan kurtuluyor ama ruhunda olusan yara kapanmiyor...simdi cikip birde bu tiplere saygi duymaktan bahsediliyor...evet saygi duyalim dogru sayilari artsin cocuklarimiz merak etsin hic ilgileri yokken bilgileri yokken boglumuz bir erkekle iliski nasil olur acaba kizimiz bir kizla iliski.nasil olur acabayi kesfetsin.bu kismini hic dusundunuz mu?ha diyceksiniz dusundum.evet merak ediyosa gitsin yapsin.e sonra sen torun istemiyvekmisin evladinin evladini sevmek.istemiycekmisin? vs vs. cok utobik cevaplar goruyorum burada nedense gercekci yaklasilmamis.

ben insanin kendi onuruna şerefine layik bir sekilde yasamasi gerektiginden yanayim.tabiki insanlarin tercihleri vardir gidip bir kadin kadinla erkek erkekle sapkinca yasamak istiyorsa buna kim engel olabilirki? hickimse yapmak isteyen nasil olsa bi sekilde yapar.ama bunu gecipte eglenceli gosterilerle mesrulastirmaya calismak normallestirmeye calismak iyi birsey degil.ben bunu kabul edemem.saygi duyamam.uzgunum.dini konular yazilabilseydi neden saygi duymadigimida yazardim.
Sapkınca derken? Size iğrenç geliyor erkek erkeğe kadın kadına sevişen ama üzgünüm sizinde kadın erkek olarak sevişmeniz onlara iğrenç geliyor.
saygı duymak zorundasınız saygı duymayıp napıcaksınız elinizden bişey gelmedine göre mecburen saygı duyuyorsunuz zaten :KK66:

Sapkınca derken? Size iğrenç geliyor erkek erkeğe kadın kadına sevişen ama üzgünüm sizinde kadın erkek olarak sevişmeniz onlara iğrenç geliyor.
saygı duymak zorundasınız saygı duymayıp napıcaksınız elinizden bişey gelmedine göre mecburen saygı duyuyorsunuz zaten :KK66:

ben saygi duymak kelimesini burada anlamsiz buluyorum.beden ve ruh sagligi acisindan bu bir sorun.sorunlarada saygi duyuyorum diyerek cozume ulastiramazsin. bazi cinsel secimlerdeki problemler cocukluk cagi.daki yanlis yetistirme davranislarina bagli bunu butun psikiyatrisler psikolog pedagoglar soyluyor. bu sorunlarin bir kismi terapiyle duzeltilebiliyor. oglun gidip bir erkekle birlikte yasiyorsa ona uzulmelisin saglikle bir neslin olamayacak saygi duyuyorum deyip gecemezsin onu bunu ilk farkettiginde sorun nerede nasil cozulur diye dusunmelisin.bir uzman destegi de almayi dusunmek gerek." saygi duyuyorum" manaca anlamli ama bu konuda bos bir soylem

bak sende soyluyorsun igrenc geliyor diye.doganin kanunu olan ciftlesme erkek ve disi bireyin birlikte olmasiyla olusur.bir birey bunu igrenc buluyorsa nedenine yaklasip bunu cozmek gerekir.

bak sende soyluyorsun igrenc geliyor diye.doganin kanunu olan ciftlesme erkek ve disi bireyin birlikte olmasiyla olusur.bir birey bunu igrenc buluyorsa nedenine yaklasip bunu cozmek gerekir.
Sen yazdımı anlamamışsın zaten :KK66: siz sapıkça buluyorsunuz ama bu onlar için normal sizin durumunuzda onlar için anormal.
sen bir kadınla sevişmeyi düşün ne hissedersin :KK14:lezbiyen bi kadında bir erkekle sevişmeyi düşünemiyor bi şunu anlamadınız gitti arkadaşımya :KK51:

X