- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne konuda olursa olsun 'yanlış yolda olanları' düzeltmek gibi bir çabanız var. Özgürlük insanları sizin doğru bulduğunuz çerçeveye sokmaya çalışarak iyilik yapmak mı? Bence size göre 'yanlış yolda olanların' kafası en az sizler kadar bu konulara basıyor.ablacım, önceki mesajımda dedim. normal göre göre ahlak yapısı bozuluyor zaten. çocuk gelinler,kadına, hayvana tecavüzler, ensest ilişkiler. yapmayın ya biz bu değiliz. Allah aşkına normalleştirmeyin. tamam öyle olanları ortadan kaldıralım demiyorum asla ama bunları sen ben gibi normal insan yapmak ellerinde. bizimde elimizde. dışlamayalım, ama kendi değerlerimizide yerlebir ettirmeyelim.
Hayatım ben hepsini tartışıyorumişte tam da o videonun adı "özgürlük"
insanlar dünyanın bir yerlerinde derileri yüzülerek işkence görürken....çocuklar anneler öldürülürken...2 gündür
homoseksüeller rahatça sokak ortasında böyle sevişsin mi onu tartışıyoruz....
oyle doğmuşsada bir sebebi vardr muhakkak..Benim arkadaşım 45 Yaşında, yıllarca kendinle mücadele etti, bir kıza aşık olmaya bile çalıştı ama olmuyor, bunalıma girdi, dışlandı, zor yıllar Yaşadı ama hala gay, o öyle doğmuş çünkü.
hayır iş saygı duymaya giriyorsa o zaman butun bu olanlara saygı duymak gerekir. Hepsi bi ucundan aynı kefeye giriyor çunku..
eğer bi yonelim varsa ortada herikiside yonelim..,
demekki doğuştan gelen her yonelim haklıdır diye birşey soz konusu olmamalı
bu yolu biz yanlış bulmuyoruz, yanlış olduğu yonunde ayetler okuyoruz..Ne konuda olursa olsun 'yanlış yolda olanları' düzeltmek gibi bir çabanız var. Özgürlük insanları sizin doğru bulduğunuz çerçeveye sokmaya çalışarak iyilik yapmak mı? Bence size göre 'yanlış yolda olanların' kafası en az sizler kadar bu konulara basıyor.
Bu insanları düzeltmek yerine illa birilerini düzeltmek istiyorsanız erkek çocuğunuzu, erkek kardeşinizi vs artık genç erkek kim varsa, sizin gibi Düşünmemesi için eğitin. Çünkü sizin yanlış yolda bulduğunuz insanlar yarın bir gün öldürüldüğünde sizin onları yanlış yolda Bulduğunuz sebeplerden öldürülüyor, taciz ediliyor.
türk toplumunun belli kültürü ananesi var...onların özgür olması demek toplum yapısının bozulması demek....
zaten isteyen istediğiyle sevişiyor....yasak mı var...
bu kadar göze sokulması özgürlük değil sapkınlık....
ayrıca müslüman bir ülkede mübarek aylarla dalga geçilecek... gelen geçenin önünde sevişilecek....
bunun adı özgürlük olacak... biz de saygı duyacağız... duymazsak allah bizim çocuklarımızı da öyle yapacak....vay be ne ütopya ama!!!
Tamam da karşınızdaki inanmak zorunda mı? Konu yine dönüp dolaşıp dine geliyor.bu yolu biz yanlış bulmuyoruz, yanlış olduğu yonunde ayetler okuyoruz..
hiçbşrşeyi kendi kafamıza gore değerlendirmiyoruz
eğer doğuştan bi yonelime iş dayatılıyorsa aynı pqydada buluşuyorlar işte..O kadar çarpıtıyorsunuz ki konuları.
Hepsi aynı kefeye falan girmiyor. 9 yaşında çocuğa tecavüz etmekle, eşeğe tecavüz etmekle 30 yaşında iki erkeğin veya kadının tamamen kendi istekleriyle ilişkiye girmesi aynı kefede mi?
Evet 60 yaşındaki adamda 14 Yaşında çocukla birlikte oluyor, ona bir yaptırım var mı? Yok çünkü karşısındaki kadın sayılıyor.türk toplumunun belli kültürü ananesi var...onların özgür olması demek toplum yapısının bozulması demek....
zaten isteyen istediğiyle sevişiyor....yasak mı var...
bu kadar göze sokulması özgürlük değil sapkınlık....
ayrıca müslüman bir ülkede mübarek aylarla dalga geçilecek... gelen geçenin önünde sevişilecek....
bunun adı özgürlük olacak... biz de saygı duyacağız... duymazsak allah bizim çocuklarımızı da öyle yapacak....vay be ne ütopya ama!!!