Burada çok denk geldiğim bir konu hakkında ben de yazmak istedim.

Kendimle kalmak istiyorum, yıllardır özellikle son yıllarda çok yoruldum. Tek başıma yapabileceğim her şeyi iki kişilik yapmanın yükü omuzlarımda çok ağırlaşmıştı. yaşananlar zaten fazla fazla yordu beni. Kendime böylesini gördüm, bir de diğer türlüsünü görmek istiyorum deyip duruyorum. Çünkü ne kadar cesaret edemesem de her zaman başka türlüsü mümkündür. Onun karşısında gayet dik duruyorum, kararımı her seferinde tekrar tekrar aynı şekilde ifade ediyorum. Ancak kendimle baş başa kaldığımda korkular içimi sıkıyor.

O kadar doğru ki, ancak bu karşı tarafta şöyle bir durum oluşturabiliyor; daha önce de kaç kez söyledi boşamadı, boşayamadı yine bir süre konuşur, küser konuşmaz, kendini çeker sonra yine düzelir diye düşündürtebiliyor. O yüzden aynı şeyleri çok kez konuşmak zorunda kalıyorum.

Valla canım bir aldatan bir daha yapar alışkanlık yapmıştır o ona ama merhamaetli felan demişsiniz ya merhametin M si yok eğer öyle olsaydı inan sana bunu yapamzdi merhamet kabul etmezdi sonuç olarak bunu yapınca senin uzulecegini maf olacağını düşünmesi lazımdı eğer seni yok sayıp böyle bir pislik yapıyorsa merhametle yakından uzaktan alakası yok ne güzel calisiyorsunda ayaklarının üzerinde de duruyorsun çok da bu şahısla yanyana durmaya gerek yok kendine bunu yapma ve çocuk olmaması bu durumda en hayırlısı olmuş

işte bu tavizi verdiğin bütün erkekler seni tekrar tekrar aldatmakta sıkıntı görmeyecektir vermeyeceksin. Bende aldatıldım evliyken oradan biliyorum aldatınca da boşadım

Ne alaka aldatmanın Ortadoğusu ya da ırkı mı olur? Kaç tane Avrupa ülkesi ya da uzak doğu ülkeleri gezdin ya da yaşadın da bu kanıya variyorsun? Özgüvenli büyüyen biri var benim. Ortadoğu'nun insanıyım ne olmuş yani. Bugün Avrupa'da aldatma davaları üzerine ne kadar çok dedektif tutuluyor biliyor musun? Hayır.

Boşansan yükün hafifler. Tüm tasan, gerginliğin biter. Ortada çocuk da yok. Seni ona bağlayan hiçbir bağ yok. Sadakat,sevgi bağı kalmamış. Boşan ve yüklerini at. Yeni hayata başla. Göreceksin iyi ki diyeceksin. Geç bile kalmışım diyeceksin. Korkmana gerek yok. Korku denilen şey mezarda sonlanıyor. Korkunun üstüne git ve benliğini kazan. Kendine değerini hatırlat. Kadın olduğunu, insan olduğunu, kıymetli olduğunu hatırlat ve yol al.

Bu yükü tek başınıza taşımamalısınız. Eşinizle çift terapisine gitmelisiniz. Sizin güveniniz için emek vermek zorunda

Ben olsam skoru eşitlerdim madem boşanamıyorsunuz o sizi boşasın. Garantili evinde 1 saat tutmaz

işte bu tavizi verdiğin bütün erkekler seni tekrar tekrar aldatmakta sıkıntı görmeyecektir vermeyeceksin. Bende aldatıldım evliyken oradan biliyorum aldatınca da boşadım
Peki süreciniz nasıl ilerledi, hemen mi aksiyon aldınız, rehber olması amacıyla soruyorum. Paylaşmak isterseniz mutlu olurum

Peki süreciniz nasıl ilerledi, hemen mi aksiyon aldınız, rehber olması amacıyla soruyorum. Paylaşmak isterseniz mutlu olurum
öğrendim gün kavgalar vs oldu şiddete maruz kaldım fiziki ve psikolojık olarak, ertesi gun kapının kilidini değiştirip bütün eşyalarını çöp gıbı attım kapının önüne. Babam geldi eşyalarımı aldık İstanbulda boşanma davası açtım bende hiç geri vetis yoktur mesela affetmem bu saygısızlıgı kabul edemem sende etme.

Çok haklısınız, malesef bizim toplumumuzda ve benim ailemde kadın daha affedici, daha uyumlu daha sessiz sakin olmalı, talepkar olmamalı. Ve ortada bir hata var ise yine malesef erkekten önce kadında aranıyor. Hatta ne yaptın da seni aldattı, kadınlık görevlerini mi yapmadın ya da gönülsüz mü yaptın diyeni de duydum. Dediğiniz gibi insanın önce kendi değerini bilmesi gerekiyor. Bilmesi ve sık sık kendine hatırlatması. Bu noktada çok eksiğim vardı, hala var ama çok yol katettim diyebilirim.

Sonradan rahatsız etti mi peki sizi, hayatınıza müdahale etmeye kalktı mı?

Millet der. Der de der. Önemli olan burada sizin nasıl hissettiğiniz. Bence bu meseleyi daha fazla uzatmayın ve kesin atın. İş bitince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Millet der. Der de der. Önemli olan burada sizin nasıl hissettiğiniz. Bence bu meseleyi daha fazla uzatmayın ve kesin atın. İş bitince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Şuan aklıma geldi, bir kez daha ayrılmaya kalkmıştım o zamanlar aldatma vs. yoktu, 1 ay kadar ayrı kaldık sonra aynı eve geçtiğimizde annem beni arayıp ''bak ben seni tanıyorum adam seni bıraksın diye sakın yatmamazlık yapma kendinden soğutma'' demişti :)

bir kez daha ayrılmaya kalkmıştım o zamanlar aldatma vs. yoktu,
Babam ne der biliyor musunuz? Babama sevgiler bir kadın evden bir kere ne sebeple olursa olsun çıktı mı o evlilik bitmiştir. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Sıcak ekmeği tandır tutmaz. Kendisi 47 yıllık evli.
O kadar doğru bir tespit ki bu. Hiçbir kadın( ahlâki sorunu yoksa) durduk evini bırakmaz.
Dediğim gibi bence kendinize daha fazla zulmetmeyin. Kendi hakkınıza da girmeyin.

Başkalarının dediklerine odaklanarak yaşarsan bundan bi 10 yil sonra cok cok pisman olursun bence. Ayrica adam aldatirken bi de aşık olursa ve boşanmak isterse? Hem aldatilmayi kabul etmis hem de yillarini bosa harcamis olcaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…