Burada çok denk geldiğim bir konu hakkında ben de yazmak istedim.

Bir kere aldatan yine aldatır. Ne zaman ki kendini hazır hissettin o zaman boşa gitsin. Benim boşanmaya cesaretim yok diyorsan, ilişki yaşama en azından hpv kapmamış olursun

Büyük konuşmak istemem ama eşim böyle bir şey yapsa değil aynı yastığa baş koymak aynı havayı bile soluyamam çocuğum olduğu halde. Sizin mesleğiniz var, çocuğunuz da yok. Kİmseye hesap vermenizi gerektirecek bir durum yok. Bence kendinizi çok suçlayıp olayı da fazla dramatize etmeden bu adamdan ayrılın. Emin olun bir kere yapan yine yapar, çünkü affetmişsiniz.

O zamanlar babamın kaybı gibi durumlardan dolayı çok üzerinde durmamıştım. Aslında kendi kendine yaşandı bitti olay. O günden beri içimdeydi ama. Konuşurken kendisine de söyledim. Ben senden ayrılmaya o gün karar vermiştim ama ancak şuan bu kararı uygulayabiliyorum diye

Affetmen büyük hata , sürekli acı çekeceksin böyle...

Boşanma kararı almana çok sevindim. İnan ki o kadar rahatlayacak, o kadar hafifleyeceksin ki.
Yüzüne gözüne renk gelecek, güzelleşeceksin.
Bi buçuk yıldır bu sancılarla yaşadığın için yas sürecin çok daha kısa sürecek, çok daha çabuk toparlayacaksın.
Çünkü biz kadınlar evlilik içinde o bitişin hüznünü, yası zaten yaşıyoruz derin bi şekilde.
Sadece yeni hayatına uyum sağlamakta zorlanabilirsin ama sonra o kadar büyük bi huzur hissedeceksin ki.
Sakın seni ikna etmesine izin verme ve kararından dönme.
Bundan sonraki hayatın mis gibi olsun.
Bi kadının kendine yapabileceği en büyük iyilik ne diye sorsan, kendisine yeni bi hayat hediye etmek derim.

Peki korkularım normal mi? Korkularım alışkanlıklarımdan mı kaynaklı, neden cesaret konusunda adım atmaktan hâlâ korkuyorum. Evet konuştum kararımı bildirdim, büyğk bir adım ama neden hala yeterince cesur hissetmiyorum. Korkularımı yönetmekte zorlanıyorum sadece biraz

Hayatının baharında kendini böyle harcama. Ait olmadığın bahçede çiçek açamazsın. Açmadan solmuşsun. Kendine yazık etme

Sevindim sizin adınıza

Affetme. İyi özellikleri falan boşver gerçekten iyi birisi hayatındaki karısını memnun edemeyip başkasına gül bahçeleri sunuyorsa ne merhametlidir ne iyi.
Zaten delilin var tazminat da alırsın. Ailenin yanında olmasına gerek yok.

Şimdi bir adım atmazsan biraz daha yaş ilerleyince hiç atamazsın.
üstelik belli bir yaştan sonra,
kocan da ‘ o zaman o yaşta bile boşanamadı, artık hiç boşanamaz ‘ diye düşünmeyecek mi ?
Değersizlik duygusu çok ağır gelir. Konfor alanından çık. Kendi konfor alanını kur.

Eşim iyidir, merhametlidir,
Hayır değil. Merhametli adam yanında karısı uyurken başka kadına duygusal mesajlar yazmaz, yazamaz.

Açıkçası bir hemcinsimin bu kadar zayıf olması beni üzdü. Yazılacak çok şey var ama elim varmıyor. Umarım sizi doğru yola iletecek rehberlerle karşılaşırsınız.

10 yıllık bir alışkanlık var..
Elbette normal ..
Rutininizi terkediyorsunuz ve yeni hayatta ne olacak ,sizi neler bekliyor bilmiyorsunuz ..
İnsanlar rutin dışına çıkmaktan korkarlarmis
Korkmaniz normal, bence terapiye gidin biran evvel destek alin ,her destek sonrası çok daha rahatlayacaksinizdir

Valla boşan geç baksana konfor alanı derken sağlığından olmuşsun. Gayet beğenilecek kadınsındır eşin şe.re.fsiz. boşan bı kendine gel çok güzel birey de olursun aşk da yasars8n ćekme değmez inan. Kendine acı yani

Boşan evden gitsin..kesinlikle geri adım atma

Tam olarak bunlar yüzünden korku ve şüphe hissediyorum, çok doğru bahsetmişsiniz. Ama onunla beraber bir hayata başlarken de neler yaşayacağımı bilmiyordum, iyi şeyler olduğu kadar kötü şeyler de yaşandı. Bir noktada gerekli tüm cesaretimi de toplayacağıma inanıyorum.

Deliller zaman aşımına uğruyormuş sanırım, ilk 6 ay içerisinde açılmayan zina davaları geçersiz olabiliyormuş. Önümüzdeki hafta bir avukatla görüşeceğim. Sonrasında yasal haklarım ve neler yapabileceğim de benim için daha net olacak. Bir de aslına evlilik içerisinde alınan şuan borcu devam eden bir evimiz var, aslında geleceğe dair daha güvende hissedebilmem için onun bende kalmasını istiyorum. Gerekirse borcuyla da devrabilir miyim onu da öğreneceğim.

Evet ben bir yıldan fazladır zaten bunu içimde yaşadım, üzüldüm, ağladım, sinirlendim. Ama bitirdim. zamana yayarak oldu bunlar. Kendimi suçladım, güzelliğimden bazı özelliklerimden şüphe ettim, kendime aynada bakamaz oldum. Sonra karara döktüm. Kendisine de söyledim ben senden ayrılmaya o gün karar verdim ancak bunu şimdi uyguluyorum, bir anlık karar gibi düşünme çünkü artık birşey hissetmiyorum ve konuşabiliyorum diye.

Korkuların, kaygıların, elinin kolunun tutmaması, belirsizliğin seni yutacağını hissetmen... hepsi o kadar normal ki.
Ben 7 sene gösteremedim o cesareti.
Dipsiz bi kuyuya düşmüşüm de çıkmak imkansızmiş gibi geliyordu
Yalniz değilsin
Yaşadıkların kolay değil
Yaşayacakların da hiç kolay olmayacak
Ama, cok daha huzurlu olacaksın
Kendine yeniden kavuşacaksın
Belki yeniden aşık olacak yeniden evleneceksin
Ama en önemlisi sana sadık olmayan bir adamla yaşlanmak zorunda kalmayacaksın
Onu affetmeye çalıştığın her gün kendinden nefret edeceksin yoksa.

İçinize boşanma tohumu atılmış bir kere er yada geç filizlenecek . Hep söylerim boşanma düşüncesi kendini gerceklestiren bir kehanettir bir defa akla düştü mü öyle veya böyle yüz yıl sonra da olsa gerçekleşir . Yaşınız çok genç . Çocuk yok . İhanete katlanmak için hiçbir sebebiniz yok. Öğrenmeniz üzerinden 6 ay- 1 sene geçti mi ? Kanıtları silmeyin saklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…