Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu saydığınız kişiler değil , bu kadar şeyi itiraf eden bunu da bendim evet diye gocunmadan söyler
buranın tehlikeli olabileceğini vurguluyorum kısacası kimseye inanıp güvenmeyin . Özelden memesinin fotoğrafını atanlar bile oldu yıllar önce eşi için aldığı gecelikleri gösteren bile.. daha neler neler. Çok samimi olan üyeler var o siz değilseniz bile eminim okuyacaklar burayı
vicdan mı yaptın çen bakim he.

Bu saydığınız kişiler değil , bu kadar şeyi itiraf eden bunu da bendim evet diye gocunmadan söyler
buranın tehlikeli olabileceğini vurguluyorum kısacası kimseye inanıp güvenmeyin . Özelden memesinin fotoğrafını atanlar bile oldu yıllar önce eşi için aldığı gecelikleri gösteren bile.. daha neler neler. Çok samimi olan üyeler var o siz değilseniz bile eminim okuyacaklar burayı
durduk yerde mi attilar memelerini yoksa siz mi istediniz

durduk yerde mi attilar memelerini yoksa siz mi istediniz

durduk yere değil tabi ki
ev hayatından eşten çocuktan bahsederken kendi fotoğrafını atanlar çok oluyordu
kadının memesini neden isteyim ki istesem neden atsın bana sorgulamadan
şimdi nasıldır bilemem

Yalan söylüyorsun 😁😁 üyeliklerini yaz bakalım o zaman?

durduk yere değil tabi ki
ev hayatından eşten çocuktan bahsederken kendi fotoğrafını atanlar çok oluyordu
kadının memesini neden isteyim ki istesem neden atsın bana sorgulamadan
şimdi nasıldır bilemem
Sarkmıştır o memeler şimdi :KK70:

Zamanında bir sürü üyelik açıp kendimi hep olmadığım biri gibi tanıttım. Taa 2009-2010 yıllarından beri. O zamanlar yaşım 15miş. Bir avukat olmuşum bir psikolog bir öğrenci bazen de öğretmen. Bazen evli olmuşum bazen bekar. Bazen olmayan arkadaşlarım varmış gibi bazen eşimle çok mutluymuşum gibi yapmışım. Ama ortada haliyle koca falan yok, liseye gidiyorum o yıllar. Yıllar sonra burası aklıma geldi bakmak istedim tekrar. Burada konuştuğum kişilerde vardı zamanında. 15 yaşından itibaren yapmışım tüm bunları çok korkunç.

Hatta pro üyelerle özelden muhabbet ettiğimiz çok olmuştu o zamanlar. Eminim o kişilerden yorum gelecek şu an. Hepinizi aslında çok iyi tanıyorum. Yaşamadığım şeyleri yaşıyor gibi göstermişim hep. Asla dalga geçmek için yapmamıştım bi de bunları kendi kendimi inandırmışım yazdıklarıma. Bazen iki çocuklu bir ev hanımı bile olmuşum. Kendi fotoğrafım diye başkasının fotoğrafını atmışım bir sürü övgü almışım. Nikah günüm kına gecem falan varmış sözde. Sevgilim de beni çok seviyormuşmuş. Ve burada benim gibi yapan çok kişi vardı bizzat söyleyenler olmuştu tanıdık kişilerden, çok aşırı aktiftim yıllarca. Belki bunu itiraf eden ilk kişiyimdir. Yıllarımı burada geçirmişim inanılmaz bir şey. Diğer hiçbir üyeliğim aktif değil iptal .. bu hariç

Gelecek yorumları da az çok tahmin ediyorum. Ruh hastası tanımına uyan yegane bir şey.
Ailem hep sorunluydu, kavga gürültü eksik olmazdı. Bende bilgisayar başına geçerdim bunları yapardım odamdan çıkmazdım. Belki ailem kötü diye bunları yaptım dememin sebebi vicdanen. Buna da inanmıyorum ne alaka yani. O uydurduğum şeylerin çoğu hayalim bile değildi aslında. Neden bunları yapmışım diyorum çok ürkütücü geliyor. Şimdi buraya bile bir şeyler uyduruyordum yazıp yazıp sildim düşünün. Nedeni sizce ne olabilir bunun…

Erkek olup yıllarca burada kadın gibi muhabbet eden çok vardı. Benim yan çarım, aynı mokun laciverti. Ki hala da o kişiler aktif tek tek baktım biraz önce. Bağımlılık olduğunu anladım kısacası bu hastalık gibi bir şey. Gerçekten dikkat edin kimseye özelinizi açmayın sanal dünya neticede. Psikologla net görüşeceğim zaten o kesinleşti

Bu üyelik yine imha edecek kendini. Bilmenizi istedim kimseye güvenmeyin diye. Yorumları okumadan iptal ediyorum üyeliği
Bazen filmleri seyredip orda kendini hayal eder insan, bazen de hayaller kurar orada yaşar. Kendinin mutsuz hayatindan kurtulmak için yollar arar. Yalnizca sen degilsin. Sosyal medyalar dopdolu yalandan role giren insanlarla. Ama normale aşmamak şartiyla davranmak grrek. Sizinki aşiriya kaçmak olmuş. Evdt bir psikolok yardimi iyi gelicekdir. Aslinda o rollere girmeseniz bile belki kendiniz olarak daha iyi yerlere gele bilir ve daha mutlu ola bilirsiniz. InsaAllah yalana ihtiyac kalmadan mutlu hayatinizdan gurur duyar sadece o hayatda yaşarsiniz.

S sassyassyy sende taytlı bir fotoğrafını atmıştın özelden spor konuşurken o zamanlar sarışındın diye hatırlıyorum
iyi de benim butun fotograflarim taytli veya sortlu :KK70: yazin sort kisin tayt, tutturamadin boyle ifsa olmam ben :KK70: aynen sarisinim dogru. simdi bakalim samimi olmadigim kime fotograf atmisim, yazicam kullanici adini birazdan.

Bazen filmleri seyredip orda kendini hayal eder insan, bazen de hayaller kurar orada yaşar. Kendinin mutsuz hayatindan kurtulmak için yollar arar. Yalnizca sen degilsin. Sosyal medyalar dopdolu yalandan role giren insanlarla. Ama normale aşmamak şartiyla davranmak grrek. Sizinki aşiriya kaçmak olmuş. Evdt bir psikolok yardimi iyi gelicekdir. Aslinda o rollere girmeseniz bile belki kendiniz olarak daha iyi yerlere gele bilir ve daha mutlu ola bilirsiniz. InsaAllah yalana ihtiyac kalmadan mutlu hayatinizdan gurur duyar sadece o hayatda yaşarsiniz.

Bana bile bu kadar yapıcı ve güzel bir yorum yapabiliyorsanız kalbinizin güzelliğini düşünemiyorum gerçekten. Çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X