Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cunkuuuu pek muhterem avukat hanim, eminim siz de biliyorsunuzdur ama ben yine de hatirlatayim istedim. Yatirim tavsiyesi belirli sartlara baglidir; aksi durum manipulasyona girer kiiii bu da suctur kisi yazdigi metnin sorumlulugunu asabilmek icin ytd yazmak zorunda

ustelik bir yatirim tavsiyesi ile kisinin medeni haklarini kullanmaktaki secimlerini baskalarini dinleyerek yapmasini da kiyaslayamayiz di mi? Olmaz yani burdan yurumeyin

Yahu ne alakası var bence siz abartıyorsunuz. İnsanlae burda kimseye anlatamadıkları şeyleri paylaşmak fikir almak ve rahatlamak için yazıyorlar soruyorlar. Dışardan bir göz iyidir. Ayrıca mutsuz bir evlilikte büyüyecek çocuklar ,boşanmış ve mutlu ebeveynlerle büyüyen çocuklardan daha fazla sıkıntı yaşıyorlar her zaman. Hem de tanımadığı bi insan boşan dedi diye koşa koşa boşanıyorsa o evlilik zaten baştan çürüktür. Boşanmayı düşünmeyen kimse burda durdur yere eşiyle ilgili sıkıntıları anlatmaz. Ayrıca boşanmak dünyanın sonu değildir çok abartıyorsunuz bu olayı. İlla şiddet aldatma olması gerekmiyor ki boşanmak için. Uyumsuzluk mutsuzluk cinsel sıkıntılar da boşanma sebebidir unutmayın

Yukaridaki bahaneler bile konuştukça batmanin ispatı
Avukat falan değilsiniz oyle olsanız uslubunuzdan anlasilirdi
En basit aile hukuku hakkinda bile zerre bilginiz yok tek derdiniz burada kendinizce polemik yaratmak!
Ya karisini aldatan ya döven söven ama karim sussun ceksin bana da kole olsun diyen bir erkeksiniz ya da burada daha önceden agzinin payını almis bir üyesiniz.
Ayrica bosanan kadinda akil yok mu da burada biri bosan deyince bosanacak
Hadi bosandi diyelim, pismansa gider adamla nikah kiyar yani evlenmekte ne var ben sokaktan birini cevirip nikah dairesine gitsem iki test birkac evrak tamamdir yani

Belki daha çok var ama buradaki cıvık espri yapan dengesiz kişilerin linç etmesinden çekindikleri için yazamıyorlar.

şiddet gören kişiler için ne öneriyorsunuz? hangi seviyede şiddet boşanma gerekçesidir? seviyesi nasıl belirlenir?
tamam dalgacı mesajları görmezden gelin ama ortaya bir taş attınız ve kendinizi nickinizle uzman ilan ettiniz. lütfen bizi aydınlatın, bir "hukukçu" olarak şiddet durumunda öneriniz nedir?

Adresi gönder ben de cv göndermek istiyorum

Bana da ayar verir bu, mutlu evliliğini anlatma kadınların beklentisini yükseltiyorsun diye

Bilinçli veya bilinçsiz, ama böyle kişiler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…