Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddet görmüş ve resmen bunu kendi içinde normallestirmis konu sahibi , çok üzücü.

Üstüne de uyuduğu odaya , rahatsız oluyor diye eşini bile almıyor şahıs . Konu sahibi bunu da kanıksamış.

İsminizde ki mesleği görünce , gönüllü danışmanlığını yapacaksınız , şiddete hayır diyeceksiniz sandım.

Ancak maalesef siz buna değil üyelere odaklanmişsınız , çok üzücü.

Eşi tarafından şiddet gören kadınlar için ne düşünüyorsunuz? Dört duvar arasında ne olduğunu kimse bilemez diyip geçiyor musunuz?

Peki ya aldatılan kadınlar? Yine mi tek bir ağızdan duymak istemezsiniz?

Eğer ortada çok büyük bir sorun yoksa hiç kimse boşan demiyor. Aksine yapıcı bir şekilde çözüm önerilerinde bulunuluyor.
Birkaç mesaj altta zaten kendi mesajıma ek olarak şiddet ve ihanet ayrı diye belirttim.
Ben arkadaşın attığı konulardaki olaylarla ilgilide hiçbir fikrim yok girip bakmadım. genel olarak yorumumu yaptım 🤷🏼‍♀️
Birkaç kesim var basit şeylere bile boşan diyen bunu bdvye fazla girmesem bile görebiliyorum.

Zaten her türlü banlanacaksınız
Bari bazı üyeler diye yuvarlak konuşmayın da en azından içinizi dökmüş olursunuz
Banlanmanıza değsin bence
Böyle hem kime ne söylemek istiyorsanız direkt diyemiyorsunuz hem de banlanacaksınız

Bi de tam olarak hangi kuruma başvuruyoruz?
Boşanmaya özendirmek suç kapsamına mı girdi?

Ben bosan diyenlerdenim. Siddet gören, mutsuz edilen, yok sayilan, cocuklari da eziyet gören bütün kadinlar kendini ve cocuklarini kurtarmali. Bir de avukat olacak.

hahaha niye kadınların kendi aklı yok mu boşanmak istemeyen boşanmaz
Bu arada biz insan gibi yaşamaya özendiriyoruz
Bu aile korunsun da yeni akım ama nedense sabredenler kadınlar

tabi evli kalsın aaaa neden kalmasın öz bakımı olmayan adamlara daha öz bakım öğretsin kadınlar işleri ne canım
Çilekeş olsunlar

tenor.gif

Vahşet team başkanı olarak tabi ki bu konuda başı çekmeliydim. Ama benim kızlar hep banlanmış dün gece.
@Vander gel bakayım yaz kızım bir zabıt tutalım.
Geldim başkanım
Alıştık artık bu konulara aile mahkemesiyiz biz tabi bizim karar vermemiz yetiyor
Siz kararı söyleyin ben yazayım ne zabıtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X