Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyorsun, alıntı bile yapıyorsun ama işe yaramıyor. Dedim ya sen ve senin gibilere işlemez... Sizle eğitilmez, aydınlatılmaz, umutsuz vakasınız... Kendi bataklığınızda debelenip durun...
sen fuat avni gibi bir sey misin? oldu olacak bir de KORKMA TITRE yaz.

gormeyeli kendini de baya gelistirmissin senin simdiye kadar coktan aglayip gitmen lazimdi.

Ben o timden değilim fakat boşananlardanım. Bu kararı aldığımda burada birşeyler yazdım bir yolu var mı diye soran da oldu. O devletin kurumunu bir yazın da ben de gidip adalet isteyeyim çocuğumu icra ile bile göremiyorum da. İnsanlar burada aldatılıyorum diyor, dayak yiyorum diyor, kocam evden kovdu diyor, sığınma evlerini soruyor. Kimse de buradaki mesajlarla yuva filan yıkmıyor. Psikolojik ve fiziksel şiddete uğrayan kadınlar buradaki mesajlarla mı boşanmaya karar veriyor? Siz avukatsanız size naçizane tavsiyem şudur bu forumda bundan sonra yazılanları dikkatle takip edin ve kocamdan dayak yiyorum, evi terketti, beni kapının önüne koymakla tehdit ediyor diyenlere “merhaba ben avukat sevim, sakın burdakilerin sözüne bakıp boşanma. Sırtından sopa eksik olmasın. Amin.” Yazın sizi dinlerler.

Sizin mesajınızla birlikte alıntıladığım mesajı okudunuz mu?
Evet şimdi gördüm savunamıycam bu durumda
Boşanmak isteyip şiddet ve cinayet sonucuna ulaşacağını düşünmek bu kafada olmak sonucuna da razı olmak demek. Bir kadının bunu söylemesi şaşırttı
Benim demek istediğim biraz daha sakin yorumlar şiddet aldatma dışı konularda biraz daha çözüm odaklı olabilmek alternatif üretebilmek

Bizi kızdıran yazdığı o ifade ile seçtiği konudaki kadının şiddet görmüş olması zaten.

[/QUOTE] Peki sizin bu yorumunuzu okuyup da şiddet gördüğü halde boşanmaktan vaz gecer ve basına daha kötüsü gelirse. Siz etkilemiş olmuyor musunuz?

Okuyorsun, alıntı bile yapıyorsun ama işe yaramıyor. Dedim ya sen ve senin gibilere işlemez... Sizle eğitilmez, aydınlatılmaz, umutsuz vakasınız... Kendi bataklığınızda debelenip durun...
Senin gibi insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz
Yarın eşimizin dostumuzun belki bizim karşımıza çıkacaksın, dolayısıyla kin kusan inlarlarla toplum çok zorda kalıyor, iyi niyetimle bir tavsiye vereceğim
İnsanları aşağılaman onları aşağılık yapmaz, sadece komik duruma düşersin
Ama kendin için kendini geliştirmelisin, kitap oku, hobi edin, örgü ör, hiç değilse kendine bir faydan olsun

Tam size hak verecekken bir yerden vazgeçtim. Konu sahibinin konusunu almışsınız ve sizde konuyu açan kişiye hakaret ediyorsunuz. Lütfen yardımcı olun derken sizde aynı hataya düşüyorsunuz. Güzel bir düşünce ama eleştirdiğiniz kişilere hakaret edim derken sizde konu sahibinin sadece klavyede o anki ruh hali nasıl görmüyoruz belki çok dolu bunalimda ve nerden nasıl anlatacağını bilmeden girdi ve belkide yanlış bir insan ama yinede sizin başlığı açan ve mesajda normal
biri olmayan diye hitap etmişsiniz. Burası olmadı işte. Buda kişiye hakaret.

Onlar da söyleniyor zaten. Oturup konusun, fevri davranma, iletisim sorunu, alisma sürece, aile veya kisisel terapi felan da söyleniyor. Tüm Onlar görünmüyor, ama engeli olan ve dayak yiyen bir kadin "Boşan" diyen oldu, diye mi kadinlar vicdansiz oluyor? Avukat hanim hala siddet gören kadina ne tavsiye ettigini israrla yazmiyor bu arada

Şiddetin hiçbir telafisi ve açıklaması olamaz..Bu durumu nasıl savunabilirsiniz?

Sizin gibiler yüzünden birçok kadın cinayete kurban gidiyor..

Laf salatası yapıp insanların kafasını bulandırmayın.

Kimse kimseyi boşanmaya teşvik edemez.. Sadece verdiği karara ek olarak burdaki kadınlardan da cesaret almak isteyen kadınlar oluyor. .
Kimsenin bunu eleştirmeye hakkı yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…