Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kadın olduğunu düşünmüyorum.
Kadınlara empatiden bu kadar yoksun bir kadın hayal edemiyorum

herkes empati yapamaz, yaşamadığı şeyi çözemez, siz ne yazarsanız o
Yazdığınız kadarına yorum yapılır, konu açınca bunları dikkate almanızı öneririrm kendi moraliniz için

Ben kadın olduğunu düşünmüyorum.
Kadınlara empatiden bu kadar yoksun bir kadın hayal edemiyorum
Evlat kokusu kadındı sanırım
Ya boşanmaya imkanı olmayan bir kadın buradan hırsını alıyor
Kabullenemiyor
Ya da selim bey

turuncum çok belli eski
Üyelerden bir kadın hedef aldığı bazı kişiler var
Bu vahşet team durumunu biliyor

Yuh ya. Umarım ciddi değilsinizdir bizi trollüyorsunuzdur. Kadın bana tokat attı yazmış ne desinler barış mı desinler? Böyle vasat altı adamları tepenize çıkarıyorsunuz alttan ala ala altta kalan siz oluyorsunuz. Evlenmek her şey demek değildir elin yetersizine kölelik yapmaya çok mu meraklısınız da üstüne başkalarını teşvik ediyorsunuz.

Yahu bu boşan diyen tayfaların başında sevgili benneyanginlargordum vardır. Onun uzun konulara tek kelimelik yaptığı “boşan.” şeklindeki yorumları BDV’de ikondur. Bu kadının geyik bölümünde konusu var, yalnızları topladığı, ilişki tavsiyeleri verdiğimiz, uzun süreli ilişkilerimizin ve tavlama sırlarını verdiğimiz bir topikti . Geyiğin yanında tekleri çift yapıyorduk falan. Gerçi konuda tekten çok çift vardı o ayrı .

Asıl amacı herkesi boşatabilmek için evlendirmekmiş meğer, şu an fark ettim .

Bence de erkek. Nick olarak kadın ismi koymak tam erkek davranışı. Kadın olsa başka isim koyardı kendine
Ben gerçekten şikayet edeceğim kendisini.
sonuçta şikayet hakkı bir tek ona verilmedi.

Gerekçesi olmadan insanları tehdit edip, sindirmeye çalışıp, kadınların üstüne basmasının hukuki bir karşılığı varsa uğraşsın dursun.
devletin bireyin evliliği üzerinde söz hakkı varmış gibi davranmak insan haklarına falan aykırı olmalı.
Ayrıca da devletin kurumlarıyla alay etmektir bu. Devlet bireylerin magazinini mi takip edip cezalandıracak? Nasıl bir kafa bu?

Yanlız tam bi tipik profil hani kadınların hepsinden nefret eden kadınları ezmeye çalışan sen kadınsın sus ve arkasında hep birileri varmış gibi konuşan o kadar çoklar ki artık

Beni evime toma ve koçbaşı göndermekle tehdit etti resmen. Hangi güçle, neye dayanarak? Bunun bir cezası olmalı bence de.

Yazdığınız kadarına yorum yapılır, konu açınca bunları dikkate almanızı öneririrm kendi moraliniz iç

Yazdığınız kadarına yorum yapılır, konu açınca bunları dikkate almanızı öneririrm kendi moraliniz içina

Yazdığınız kadarına yorum yapılır, konu açınca bunları dikkate almanızı öneririrm kendi moraliniz için
Anladım ve tekrar sildim mesajımı zaten. Olay farklı işte empati yaşanılanlar ve ve dahası. İnsan istesede olayı okadar anlatamaz. Bazen uzun uzun yazanları özellikle okurum . Anlatabilmismi diye . Sırf sadece olaylara benim açımdan da bakilmasin diye eşimin goruslerinide yazarım bu sefer baya uzun bende uzuna gelemiyorum açıkçası. Moral içinde dua ediyorum . İmtihan belki eş değilse evlat. Evlat da reddedilmez ki öyle düşünüp öyle olaylara bakıyorum. Belki yanlış bu da bir tercih. Ama sırf bunu seçtim diye de kimsenin kimseye hakaret etme hakkı dolmuyor . Sevmek zorunlu değil ama saygı zorunluluktur bana göre

E napalım? Kocana söyle o da kendini açıklasın öyle cevaplayalım mı diyelim? burada sunulan üzerine yorum yapıyor insanlar.
Tam olarak "kadın dayak yemiş ama bi erkeğe soralım neden dövmüş belki kadın kışkırtmıştır" diyen zihniyetten öte değilsiniz gibi duruyor.

Off nasıl beyninizi yıkadıysak, boşanma kararını kendi hür iradenizle aldığınıza inanmışsınız (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…